Nişanlıma söylemeli miyim?

Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Evli biri olarak söylüyorum, erkekler böyle birşeyi asla dert etmiyorlar , hiç mevzu bile yapmaya gerek yok bence

Çok çok ciddi anlamda değil ama dışarı sarkıyor bir taraftaki evet. Diğeri de büyük biraz ama o sarkmıyor en azından
bende de var aynı şekilde. hiç operasyon geçirmeyi düşünmedim. cinsel hayatı etkileyen bir durum da değil, eşim farketmedi bile.
ama sizin icin önemliyse evlendikten sonra yaptırırsınız. şuan evlilik hazırlıkları icinde bence fuzuli bir masraf

Bi zamanlar nisanliyken bende hep bunu dusunuyorudm evlendim 4 yil oldu.kocam farkinda bike deil bende unutmusum.hatirlattin.dur dogudan sonra bende yaptrim barii :KK70:
Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.

Konuşmak için acele etmeyin.
Evlenince tepkisine bakın. Evlenince paraniz ne zaman uygun olursa o zaman operasyon olun da inşallah kolaydir malum hassas bölge.

Geçmiş olsun çok kafaniza takmayin şükür çaresi var.

Beni rahatlattınız arkadaşlar teşekkür ederim. Belki ağzını arayabilirim ama bunu söylemekten vazgeçtim sanırım. Bi de bu öpüp koklamak mevzusu olmuş :olamaz::oops: ya işte o bakımdan daha çok düşünüyorum zamanla şartlar ve düşünceler ne gösterir bilmiyorum ama ben öyle istiyorum da biraz :KK16: ne biliyim bu yüzden istemezse filan diye şey yapıyorum. Biraz açık oldu özür dilerim ama yüz yüze kimseyle tecrüben var mi diye konuşulmuyor

Laf arasinda soyle bence, hassas bir konu belli ki senin icin. Belki nisanlin da hassasiyetini onemser,operasyon icin destek olur sana. Onun acisindan cok sorun olacagini zannetmiyorum ama.

Ben 6 senelik evliyim daha esim seyimi dogru duzgun gormemistir. Yani benim huyumdan kaynaklanan birsey bu. Esimlede olsa laskalasmayi sevmiyorum . Yaninda giyinirken bile bornozu cikarmadan giyiyorum bu huyumuda seviyorum :). Lutfen sizde cok takintilik yapmayin. Ve boyle bi konusma.cok gereksiz olur ameliyat parasi falan cidden boyle seyler yapmayin. Daha sonradan basa kakma olaylari olur. Kendinizi onemseyin . Ufak tefek seylere takilmayin ;)

Bunu söylemen kesinlikle çok gereksiz ve sacma. Bu kadınlarda yaygın olarak görülen bir durum. O kısmına tahmin ettiğin kadar çok bakmayacak. Sen kim bilir ne kadar çok inceledin. Ortada ciddi bir sorun varmış gibi hissettirip boş yere kafasını karıştırma nişanlinin. Arkadaşımın biri de vajinasının koyu renk olmasından dert yanıp o gece için acik tonda fondötenler sürme planları yapıyordu. Sonra ne kadar anlamsız bir kaygı içinde olduğunu gördü evlendikten sonra.

Cok sacma olur lutfen boyle bisey yapmayin.ne diyeceksinizki hem.
Hadi bi yolunu bulup solediniz buseferde merak edecek belki kafasina takilacak.
Kaldiki bunun icin ayrulacak hali yokya

Back
X