- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Canlicenaze
hahahahbiraz iğrenç olucak ama öpen koklayanını duymuştum ben
![]()
Neden iğrenç olsun?
Seksten sayılmıyor mu onlarda?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahbiraz iğrenç olucak ama öpen koklayanını duymuştum ben
![]()
ya canım benim, neden bir dudak daha büyük diye yapmak istemesin ki? yani tabi ki görmediğim için yorum yapamıyorumBeni rahatlattınız arkadaşlar teşekkür ederim. Belki ağzını arayabilirim ama bunu söylemekten vazgeçtim sanırım. Bi de bu öpüp koklamak mevzusu olmuşya işte o bakımdan daha çok düşünüyorum zamanla şartlar ve düşünceler ne gösterir bilmiyorum ama ben öyle istiyorum da biraz
ne biliyim bu yüzden istemezse filan diye şey yapıyorum. Biraz açık oldu özür dilerim ama yüz yüze kimseyle tecrüben var mi diye konuşulmuyor
Beni rahatlattınız arkadaşlar teşekkür ederim. Belki ağzını arayabilirim ama bunu söylemekten vazgeçtim sanırım. Bi de bu öpüp koklamak mevzusu olmuşya işte o bakımdan daha çok düşünüyorum zamanla şartlar ve düşünceler ne gösterir bilmiyorum ama ben öyle istiyorum da biraz
ne biliyim bu yüzden istemezse filan diye şey yapıyorum. Biraz açık oldu özür dilerim ama yüz yüze kimseyle tecrüben var mi diye konuşulmuyor
Bence zorundasinÇok merak ettiğim bişeyi konu sahibi sayesinde sormak istiyorum, herkes mi oral yapmak zorunda![]()
Ben 6 senelik evliyim daha esim seyimi dogru duzgun gormemistir. Yani benim huyumdan kaynaklanan birsey bu. Esimlede olsa laskalasmayi sevmiyorum . Yaninda giyinirken bile bornozu cikarmadan giyiyorum bu huyumuda seviyorum :). Lutfen sizde cok takintilik yapmayin. Ve boyle bi konusma.cok gereksiz olur ameliyat parasi falan cidden boyle seyler yapmayin. Daha sonradan basa kakma olaylari olur. Kendinizi onemseyin . Ufak tefek seylere takilmayin![]()
Bence zorundasin
Zorunda değil tabii ki. Karşılıklı rıza ve istek önemli ama sanırım ben isterdim :)Çok merak ettiğim bişeyi konu sahibi sayesinde sormak istiyorum, herkes mi oral yapmak zorunda![]()
Saka yaa:)))
Hahaha ödüm koptu :)Saka yaa:)))