Nişanlıma söylemeli miyim?

Vucüdunuzdan mı utanıyorsunuz? Bu da anormal bir durum sanki. Karım yanımda üstünü çıkarmaya çekinse, istemese bir süre sonra ben de mesafeli olurdum. Eşiniz de mi öyle?

Konu sahibi fikir olarak rahatlamana sevindim. :))
Bi uzman soluyodu isik acikken sevisemeyen birsuru cift var diyodu.. niye? Ozellikle kadinlar vucuduna guvenmiyo cunku.. kilo sarkmalar.. catlaklar patlaklar kil tuy neyse iste., butun dert kadinlarda:)) erkekler oyle mi?:) saldim cayira, mevlam kayira:)))

Bi uzman soluyodu isik acikken sevisemeyen birsuru cift var diyodu.. niye? Ozellikle kadinlar vucuduna guvenmiyo cunku.. kilo sarkmalar.. catlaklar patlaklar kil tuy neyse iste., butun dert kadinlarda:)) erkekler oyle mi?:) saldim cayira, mevlam kayira:)))

Aslında adamların bunu çok da önemsediğini sanmıyorum. Sanki biz kadınlar olarak abartıyoruz. Bir erkeğin seni görmek istemiyorum ışığı kapat dediğini duymadım. Kadınlar diyor ya da istiyor. Özgüvensiz yetiştiriliyoruz belki de. Bilemedim :)

Bacım o dediğin yerler eşit büyüklükte olsa da orası çirkin bir yer sonuçta :KK53: görüntüsüne çok takma evlenince anlarsin inan ki görünüşü hiç önemli değil, onemli olan işlevi :super:

Bununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek :(
Ya tabiri caiz mi bilmiyorum ama daha güzel ifade eden bir söz grubu yok bence” eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme” sen şikayet etmezsen farkına bile varmaz bi beş sene
Hatta sen “benim cinsel organımın şöyle şöyle operasyona ihtiyacı var” dediğinde, (bunu söyleme ikileminde kaldığın için cinsel ilişki yaşamadığınız çıkarımına varıyorum) adamın aklı başka yere gidip “helelelelöy” moduna geçip mavi ekran verecektir. Sen her halinle hoşsen güzelsen dilin mi uzundu nöy? Gibi saçma diyaloglara girilecektir. Yani bence tatava yapma seviş geç, farketmez bile. Ama sen rahatsızlığını dile getirirsen sonra sonra o da başına kakar (ki kakılacak bir şey yok)

Son düzenleme:
Vajinan acikken hic bir erkegin incelemek icin bakacagini sanmiyrum. Hoş baksalarda biri kucuk biri buyuk dikkat edeceklerini hic hic sanmiyorum. Biliyorsunuz onlar baska seylere odakli.

Baktın nişanlının pek bilgisi yok normali bu dersin :)
Bende de aynı sorun var. Hiç aklıma bile gelmemişti estetik. Kıyamam ben kendime :) ben istesem bile eşimin saçmalama diyeceğine eminim. Hatta geçenlerde fark etmedin mi hiç diye sordum. Senin de heryerinde bir tuhaflık var dedi. Güldük geçtik. Söyleme bence şimdi. Rahatsız olursa ‘istersen estetik yaptırayım’ diye teklif edersin.
Genelde bilgisi olanlar demiş bir de ben diyeyim. İncelemiyorlar fazla:)) Hijyenine dikkat et yeterli. Evlendikten sonra kendisi fark ederse sende yeni fark etmiş gibi yap. Hatta sen normalini nerden biliyorsun deyip üste çık. :KK53:

Vucüdunuzdan mı utanıyorsunuz? Bu da anormal bir durum sanki. Karım yanımda üstünü çıkarmaya çekinse, istemese bir süre sonra ben de mesafeli olurdum. Eşiniz de mi öyle?

Konu sahibi fikir olarak rahatlamana sevindim. :))
Hayir vucudumda utanmiyorum. Bu benim tercih meselem siz acarak gezin esinizin yaninda :)) Ben sevmiyorum oyle seyleri

Baktın nişanlının pek bilgisi yok normali bu dersin :)
Bende de aynı sorun var. Hiç aklıma bile gelmemişti estetik. Kıyamam ben kendime :) ben istesem bile eşimin saçmalama diyeceğine eminim. Hatta geçenlerde fark etmedin mi hiç diye sordum. Senin de heryerinde bir tuhaflık var dedi. Güldük geçtik. Söyleme bence şimdi. Rahatsız olursa ‘istersen estetik yaptırayım’ diye teklif edersin.
Genelde bilgisi olanlar demiş bir de ben diyeyim. İncelemiyorlar fazla:)) Hijyenine dikkat et yeterli. Evlendikten sonra kendisi fark ederse sende yeni fark etmiş gibi yap. Hatta sen normalini nerden biliyorsun deyip üste çık. :KK53:
:-):-) bu iyidi

Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Adam görmeden söyleme bence bide kafasında büyütür tiksinirse bilemezsin ki bide kafaya takicak birsey degil.inan ki gerek yok erkekler bizim gibi detaycı degil

Aslında adamların bunu çok da önemsediğini sanmıyorum. Sanki biz kadınlar olarak abartıyoruz. Bir erkeğin seni görmek istemiyorum ışığı kapat dediğini duymadım. Kadınlar diyor ya da istiyor. Özgüvensiz yetiştiriliyoruz belki de. Bilemedim :)
Tabiiki onemsemiyolar, kadinlar buyutuyo kafasinda.

Ben 6 senelik evliyim daha esim seyimi dogru duzgun gormemistir. Yani benim huyumdan kaynaklanan birsey bu. Esimlede olsa laskalasmayi sevmiyorum . Yaninda giyinirken bile bornozu cikarmadan giyiyorum bu huyumuda seviyorum :). Lutfen sizde cok takintilik yapmayin. Ve boyle bi konusma.cok gereksiz olur ameliyat parasi falan cidden boyle seyler yapmayin. Daha sonradan basa kakma olaylari olur. Kendinizi onemseyin . Ufak tefek seylere takilmayin :KK66:

ilk cümleniz yeterdi bunun konuyla ne ilgisi var:KK49: her gün tur bindiriyor insanlar kendini övmede yeni şekiller bularak.

ki bunun neresi sevilecek huy onu anlamadım. bir kadın olarak tek düşündüğüm şey vücudunuzdan utandığınız o kadar. yoksa seviştiğiniz eşinizin vücudunuzu görmesinde ne sakınca var dinen/mantıken/herşeyen:halay:

Atalarimiz ne guzel demis: kıllısını mı arıyor diye.

Senin kadar dikkatli incelemeyecektir farketmeyebilir bile.
Seni yine de rahatsiz ederse aranizds cinsellik başladıktan sonra sorarasin ya benim şöyle bi durum var beni cok rahatsiz ediyor hatta evlenmeden ameliyatla halledecektim cekindim sence ne yapayim diye.
Illa yaptiricam dersen belki doğum sonrasi vajina estetigi yaptirirsin

ilk cümleniz yeterdi bunun konuyla ne ilgisi var:KK49: her gün tur bindiriyor insanlar kendini övmede yeni şekiller bularak.

ki bunun neresi sevilecek huy onu anlamadım. bir kadın olarak tek düşündüğüm şey vücudunuzdan utandığınız o kadar. yoksa seviştiğiniz eşinizin vücudunuzu görmesinde ne sakınca var dinen/mantıken/herşeyen:halay:
Sizin caniniz sikiliyor heralde ama inanki ugrascak halim yok hic sizinle :) hadi canim iyi gunler

Back
X