Nişanlıma söylemeli miyim?

Hayir vucudumda utanmiyorum. Bu benim tercih meselem siz acarak gezin esinizin yaninda :)) Ben sevmiyorum oyle seyleri
vücudunda utanmıyosan eşindenmi utanıyosun. sevmiyorum öyle şeyleri dediğin altı üstü iç çamaşırını giyceksin eşinin yanında onuda bornozla giyiyosun. eş olmuşsun böyle bişeye ne gerek var. kimse ışığı tutta inceleyin demiyo. eşim daha şeyimi görmemiştir deyip övünmek çok ilginmiş. sanki biz yanlış bişey yapıyomuşuz gibi

Hayir vucudumda utanmiyorum. Bu benim tercih meselem siz acarak gezin esinizin yaninda :)) Ben sevmiyorum oyle seyleri

Bence siz bir karakutunuza baktırmalısınız. Psikolojik bir sebebi olduğuna eminim. Sevip sevmeme meselesi değil bu. Aynı yatağı paylaştığınız eşinizden bahsediyorsunuz. Bir de bana aç gez demenize pes diyorum. Açarım da soyunurum da kocamdır, helalimdir.

Eğer anormal bir fark olsa şimdiye duramaz ameliyat olurdun zaten. Boşver ona küçük bir süpriz olsun. Belki onunda sana küçük sürprizleri vardır? :))

Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayan herkes evlenince böyle sürprizler yaşayabilir.Sen de yaşayabilirsin mesela.Eşinin penisi cinsel ilişkiye izin vermeyecek kadar eğri ya da fazla büyük veyahut fazla küçük olabilir.

Eşin vajinanın estetik olup olmamasını önemseyebilir ya da önemsemeyebilir.Evlilik öncesi seks yapmayan çiftlerde böyle bir sürpriz olasılığı her zaman var

Ben 6 senelik evliyim daha esim seyimi dogru duzgun gormemistir. Yani benim huyumdan kaynaklanan birsey bu. Esimlede olsa laskalasmayi sevmiyorum . Yaninda giyinirken bile bornozu cikarmadan giyiyorum bu huyumuda seviyorum :). Lutfen sizde cok takintilik yapmayin. Ve boyle bi konusma.cok gereksiz olur ameliyat parasi falan cidden boyle seyler yapmayin. Daha sonradan basa kakma olaylari olur. Kendinizi onemseyin . Ufak tefek seylere takilmayin :KK66:
O kadar garip geldiki bu durum bana! Bi insan karisini merak etmez mi? Esinle cinsellik yasiyosun ama lackalasmayi sevmiyosun :) hmmmss valla daha neler okuyacaz burda:)

Bu tarz operasyonlarda biraz riskli .. çok hassas sinir uçları var allah korusun doktorun tek hatası bütün cinsel hayatınızı bitirebilir.. böyle ameliyat olan bir tanıdık vardı , ameliyattan sonra eski cinsel doyuma ulaşamadığını söylüyordu. Tabi siz bilirsiniz yinede

Çok çok ciddi anlamda değil ama dışarı sarkıyor bir taraftaki evet. Diğeri de büyük biraz ama o sarkmıyor en azından
Benim ikiside büyük ve sarkık hiç dert etmemistim eşimde 8 yıldır farketmemistir bile. Bu arada çocuğum filan var görmeyen doktor kalmadı. Bende mi sorun etmeliydim acaba bence söyleme gereksiz bir konu.

Ben 6 senelik evliyim daha esim seyimi dogru duzgun gormemistir. Yani benim huyumdan kaynaklanan birsey bu. Esimlede olsa laskalasmayi sevmiyorum . Yaninda giyinirken bile bornozu cikarmadan giyiyorum bu huyumuda seviyorum :). Lutfen sizde cok takintilik yapmayin. Ve boyle bi konusma.cok gereksiz olur ameliyat parasi falan cidden boyle seyler yapmayin. Daha sonradan basa kakma olaylari olur. Kendinizi onemseyin . Ufak tefek seylere takilmayin :KK66:

Marifet gibi anlatmışsınız. Eşiniz hiç memenizi görmedi mi 6 yıl?

Back
X