nişanlıma söylemeli miyim?

ben sadece konu sahibi istediği için,konu dine gittiğinde siyasi olduğunda kısacası bdv kuralları dışında olunca kapatabiliyorum. geri kalan kiliti adminler yapıyor :)
neyse anlamıs aten math dıceklerımı sölemicem o yüzden :D

soylemessen nısanlınla samımıyet kurup ewe ev ortamında aılecek gorusmek ısterse durum daha vahım olur bence soyleyın maalesef boyle seyler oluyor öğretmenmiş bırde örnek alınacak bırı olmalı ayrıca bu zamanda mud yardmcısı olarak atandıysa sendıkası da dusuncesı de bellı adamın uzak dursun nısanlınız soyleyın bence
ahada bu duruma gelebilir valla:KK57:

Canımm benim seni çok seviyorum biliyosun valla şimdi okudum ne desem bilemedim düğüne tam 1 ay kalmışken böyle bir olayın yaşanması gerçekten üzücü ve can sıkıcı.Ne yapmalıyım dersen valla bilemiyorum anlatsam nişanlının yapıcaklarını söylemişsin,anlatmazsan sonuçta hepiniz aynı görevdesiniz bir yerlerde muhakkak yan yana geliceksiniz.Ayrıca misafirler gelip gidiyo sana sürekli öğretmen arkadaşların,bir gün eşini alıp size gelmesin ...Ben ne olursa olsun sakin bir dille ama hocanın bu söylediklerini hiç umursamadan yani böyle böyle dedi hoca ama ben umursamadım takmadım sende sinirlenme sadece sana anlattım bil diye de konuyu uzatmayın ikinizde.Nişanlının okuluna gidicekmiş o da mesafeli olsun sende gördüğünde konuşma görmezden gel yeter. Bu güzelim günlerinizi bu saygısız insanların laflarıyla geçirmeyin

Bencede uygun bi şekilde anlatmalısın yarın öbür gün üzerine on tane şey ekler başkası anlatır böylece nişanlının güveni yıkılır canm

Kimseyi karıştırma.

Kabul edilmeyecek bir durum yok. Bu yaşananları nişanlının okulundan kimseye yansıtma, haberleri olmasın. Sen nişanlına açık yüreklilikle anlat, böyle bir durum oldu, adamı azarladım kapattım teli, ama rahatsız oldum. Senin okuluna atanacak. Haberin olsun, ortada büyütecek bir şey yok ama mesafe koy, tayine kadar da sakin ol de. Bu kadar.
işte nişanlım sakin olamaz. o adamı sürekli tersleyip durur okulda. geçen sene böyle bi durum oldu. ve anlattım o çocuğu nerde görse ters ters bakıp durdu. buna dahasını yapar çünkü adam evli ve bizim 1ay sonra dğünümüz var.

Soyleyip ortami germeye hic gerek yok.
Okulda baska birine asildigini,bayan hocalarla sacmasapan muhabbetlere girdiğini soyleyin. Zaten nisanliniz adamla samimiyet kurmaz. Ahlakli adamin, ahlaksizla ne isi olur?
Adam hasta ruhlu degile, siz tepkinizi verdiginiz sürece zaten uzatmaz. Eşşek gibi oturur yerine.

ya kuzu senin de nişanlından çektiğin bi dert, bi de bu çıkmış başına. Allah yolundayım ayağına sarkıntılık resmen, terbiyesiz be.
Nişanlına hiç söyleme ama, bir daha sana bulaşmaz adamı reddetmişsin zaten. Nişanlının okulunda olacağını biliyor mu kendisi? gerçi bilse de bilmese de sorun değil, sen nişanlına söyleme bence ortalığı hiiç bulandırma, öylece çekip gitsin

Canımm benim seni çok seviyorum biliyosun valla şimdi okudum ne desem bilemedim düğüne tam 1 ay kalmışken böyle bir olayın yaşanması gerçekten üzücü ve can sıkıcı.Ne yapmalıyım dersen valla bilemiyorum anlatsam nişanlının yapıcaklarını söylemişsin,anlatmazsan sonuçta hepiniz aynı görevdesiniz bir yerlerde muhakkak yan yana geliceksiniz.Ayrıca misafirler gelip gidiyo sana sürekli öğretmen arkadaşların,bir gün eşini alıp size gelmesin ...Ben ne olursa olsun sakin bir dille ama hocanın bu söylediklerini hiç umursamadan yani böyle böyle dedi hoca ama ben umursamadım takmadım sende sinirlenme sadece sana anlattım bil diye de konuyu uzatmayın ikinizde.Nişanlının okuluna gidicekmiş o da mesafeli olsun sende gördüğünde konuşma görmezden gel yeter. Bu güzelim günlerinizi bu saygısız insanların laflarıyla geçirmeyin
canım eşini alıpta gelemez. bize gelenler bizim çok yakın arakadaşlarımız. nişanlımında uzatmıcaağını bilsem anlatcamda o bırakmaz bunun peşini :(

nişanlımla arkadaş olmayacak kadar zıtlar zaten. ben de nişanlıma sevmediğimi anlatmıştım dha önce başka bi koundan
en ıyısı madem arkadas olamazlar herzaman herseyı soylenmez sen şimdi secım yapmalısın

mesela bır dogru ve bır yanlış arasından rahatlıkla secım yapabılırsın ama ıkı yanlış arasından bıraz zor soylesen olmaz soylemesen olmaz hangısı dogruya yakın onu sec adamı kotule sonucta ıftıra atmıyorsun

canım eşini alıpta gelemez. bize gelenler bizim çok yakın arakadaşlarımız. nişanlımında uzatmıcaağını bilsem anlatcamda o bırakmaz bunun peşini :KK43:

Hay Allah canım benim o zaman nasıl olucak bu adam gerizekalı evli bir de daha çok seninle ilgilenmeye hatta aramaya başlarsa yada nişanlının yanında arasa mesaj atsa vs.. sen suçlu olucaksın bana neden anlatmadın dicek canım :( benim fikrim anlatmandan yana ama bilemiyorum nişanlında Allah korusun gidip adamı öldürecek değil ya...

müdür yardımcısı ise öyle öldüremez kimse kimseyi sen durumu anlat yine de sonra seni aldatıyor sanır.

kesinlikle söyle ve bize de gelişmeleri haberdar etEn Büyük KK :)

Soyleyip ortami germeye hic gerek yok.
Okulda baska birine asildigini,bayan hocalarla sacmasapan muhabbetlere girdiğini soyleyin. Zaten nisanliniz adamla samimiyet kurmaz. Ahlakli adamin, ahlaksizla ne isi olur?
Adam hasta ruhlu degile, siz tepkinizi verdiginiz sürece zaten uzatmaz. Eşşek gibi oturur yerine.
bi debu aadam sürekli kız öğrencilerle samimi. seviyo güya. ama bugünden sonra bunu düşünmüyorum sapık işte. ben daha önce okulda olan bi kaç olaydan sevmediğimii söylemiştim nişanlıma.

Ben ufak sayilabilecek ayrintilari, olaylari kocalara soyleyen kadinlara anlam veremem zaten.
Geçen sene gerizekalinin kadinin teki,oglanin biri laf atti diye hemen kocisine yetistirmisti. Koca da oglani dövmeye gitmis. Kavga büyüyünce oglani bicaklayip oldurmustu koca.
Eee ne oldu?
Oglan mezara, koca hapse...
Iyi pok yedin soyledin.

Back
X