- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım öldürür diyosun. Nişanlınızı katil edip etmemek senin elinde![]()
bodozlama söylemesi çok tuhaf, nişanlınızla bu adam tanışıyormu, danışıklı döğüş falan olmasın sizi denemek içinkızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?
Aklının kıt olduğunda hemfikiriz zatenbence aklı kıt o hocanın aman yersiz adamın biri yüzünden huzursuzluk çıkmasın söylemeyin bence.
35 40 civarı yaşı.Kac yasinda bu herif merak ettim
Söyleyemedim. Annemde söyleme dedi. Söylesem herşey kötü olacak çünkü.ben söyledi mii söylemedi miii onu merak ettim yaaa
Tanışmıyolar. Nişanlımla şimdiye kadar herhangi bi güven problemi yaşamadık. Ben o fırsatı vermedim. Nasıl böyle konuştu anlamıyorumbodozlama söylemesi çok tuhaf, nişanlınızla bu adam tanışıyormu, danışıklı döğüş falan olmasın sizi denemek için![]()
Ya ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.
Dikkatinizi cekerim.bayan ogretmeni bekar sanmis olaabilir ama kendisi evli ve cocuklari var.bu rahatligi ona vermek ne kadar dogru.Ya ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.
Nisanliniza soylerseniz,cok kotu seyler olabilir...ama sizin yerinizde olsam bunu gidip o kisiye arkadaslarinin yaninda utanmaz diye baslar agzima geleni sayardim...beni bekar bile sansan sen evli degilmisin adi derdim.ustelik oglun benim ogrencim.hic mi utanmiyorsun....bunlari mutlaka soylerve ona goz dagi verirdim.ki bu rahatlik ona batsin diye.nisanlinizla belki ileride samimi olabilir evinize gelmek bile istiyebilir....esimede o zmzn.bunun sapik butun ogretmenelre sarktigini soylerdimm.sizinbasiniza gelenide baskasinin basina gelmis gibi anlatirdim....yaslanincada gercegi soylermisimmm...kızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?
iyide adam evliymisYa ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.