• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma Süpriz Yapmak İstiyorum Bu Fikir Nasıl ?

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
198
Kızlar sorum olucak .Daha doğrusu sizlerin fikrini almak istiyorum. Nişanlıyız ve nişanlıma doğm günü yaklaşıyor bi süpriz yapmak istiyorum :KK36:

Evmizi yaptığımız için her hafta ailecek bir araya geliyoruz (babam dolap falan herşeye yardım ediyor sağolsun:21: ) Hafta içi de çalışıyor nişanlım hiç görüşemiyoruz. Yani hiç başbaşa kalamıyoruz.

Kiralık daireler oluyormuş günlük. Ben bunlardan tutsam pasta balon falan hazırlasam en azından bi kaç saatlik başbaşa kalıp değişiklik olsa sizce uygun olurmu ? Yani siz olsanız yapar mıydınız ? Ya da böyle bi daire kiralayanınız oldu mu ?

Not: Nişanlı da olsanız boş evde yalnız kalmayın diyecek olanlar imam nikahımızı kıydık. Yine de güvenme diyenlere 6 yıldır da beraberiz en baştan ailem biliyor O benim kocam zaten Allah katında :KK49::21:. Amacım farklı konum başka yere sapmasın lütfen.

Arkdaşlar vazgeçtim merak edenler yorumları okuyun el birliğiyle nasıl vazgeçirildiğimi anlarsınız :-):-)
Şaka bir yana düşünceler benm için önmliydi teşekkürler :KK50:

Son düzenleme:
O bahsettiğiniz günlük kiralık daireleri malum amaçlar için malum kişiler tutar genelde...

Tayin sebebiyle eşimle taşınma aşamasında olduğumuz dönemde, otelde kalana kadar iki haftalığına ev kiralayalım demiştik ancak emlakçı size uygun olmaz diye önermemişti...

Ev kiralayana kadar otel odası tutun bari. Restoranda yemeğinizi yer sonra odanıza çıkarsınız.

Her halükarda bunun uygun bir durum olup olmayacağını nişanlınızla olan diyaloğunuza göre siz takdir edersiniz. Ama daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa, karşı tarafa yanlış sinyaller gönderme riski de yok değil....

O bahsettiğiniz günlük kiralık daireleri malum amaçlar için malum kişiler tutar genelde...

Tayin sebebiyle eşimle taşınma aşamasında olduğumuz dönemde, otelde kalana kadar iki haftalığına ev kiralayalım demiştik ancak emlakçı size uygun olmaz diye önermemişti...

Ev kiralayana kadar otel odası tutun bari. Restoranda yemeğinizi yer sonra odanıza çıkarsınız.

Her halükarda bunun uygun bir durum olup olmayacağını nişanlınızla olan diyaloğunuza göre siz takdir edersiniz. Ama daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa, karşı tarafa yanlış sinyaller gönderme riski de yok değil....

Hmm haklısınızda otel odası bana daha tuhaf geldi ya o hiç olmaz bence :KK51:

Alt tarafı 3-4 saat kiralayacaksınız ve malum kişiler de tutsa sizin orada ki amacınızın ne olduğunu biliyosunuz. Pek de umursamazdım ben olsam.
Ve fikrin de kulağa çok hoş geliyor.

Bence bir evin içinde bunları yaşamaktansa pasta, balon, mum... Onun hep istediği bir şeyi ya da normal hayatınızda yapmadığınız bir şey yapın ki onun için unutulmaz olsun. Çünkü bu tarz bir kutlamayı evlenince de nasılsa yapacaksınız. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama balonla şehir turu olur, rafting olur, balığa gitmek olur, onun en sevdiği şarkıcıya konser bileti bile olur.

Nişanlınla ne yaşayıp, ne yaşamayacağın, nikahının olup olmaması beni hiç ilgilendirmez. Aynı evde baş başa kalmanız da yadırgayacağım bir durum değil, ama "günlük kiralık ev" lafı kulağımda çok soğuk tınlıyor. Romantik ve sıcak hissettiren bir atmosfer gibi gelmiyor bana hiç, anlatabiliyor muyum? Ben olsam yapmazdım böyle bir plan. Ama yine de sen bilirsin. =)

Bence bir evin içinde bunları yaşamaktansa pasta, balon, mum... Onun hep istediği bir şeyi ya da normal hayatınızda yapmadığınız bir şey yapın ki onun için unutulmaz olsun. Çünkü bu tarz bir kutlamayı evlenince de nasılsa yapacaksınız. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama balonla şehir turu olur, rafting olur, balığa gitmek olur, onun en sevdiği şarkıcıya konser bileti bile olur.

Olabilir tabi de 6 yıldr birlkte olnca bir çok aktivite yaptk aslnda. İzmirde otryruz. Düşünceniz için sağolun bunlarıda düşünücem :KK54:

Cinsel birliktelik nikah vs beni ilgilendirmiyor.

Kiralık daire fikri bana soğuk ve sevimsiz geliyor kendi eviniz olmayan bir yeri süslemek garip bence.

Madem kendi eviniz var, orayı süsleyin. Yeni evinizde ilk kutlamanız olsun bence çok daha hoş bir fikir ille de ev derseniz.

Nişanlınla ne yaşayıp, ne yaşamayacağın, nikahının olup olmaması beni hiç ilgilendirmez. Aynı evde baş başa kalmanız da yadırgayacağım bir durum değil, ama "günlük kiralık ev" lafı kulağımda çok soğuk tınlıyor. Romantik ve sıcak hissettiren bir atmosfer gibi gelmiyor bana hiç, anlatabiliyor muyum? Ben olsam yapmazdım böyle bir plan. Ama yine de sen bilirsin. =)
Hmm anladım daha önce bizim evde de onun evinde başbaşa kaldık yemek yedik vs. Ama işte dediğim gibi her hafta sonu ailelerle beraber ev işleriyle uğraşıyruz bu geldi aklıma farklı olsn diye.

Cinsel birliktelik nikah vs beni ilgilendirmiyor.

Kiralık daire fikri bana soğuk ve sevimsiz geliyor kendi eviniz olmayan bir yeri süslemek garip bence.

Madem kendi eviniz var, orayı süsleyin. Yeni evinizde ilk kutlamanız olsun bence çok daha hoş bir fikir ille de ev derseniz.

Evimiz kayınvalidemin üstünde :-) ASlnda bu fikride bana arkadşm önerdi.

Bu sürprizi ben kocama nişanlıyken yapsaydım,pek hoşlanmazdı sanırım.
Kaldı ki biz aynı evde uzun süre yaşamış,rahat insanlarız.
Balon,pasta,kiralık ev yerine,tuttuğu takım forması,atkısı ya da sevdiği bir film,konser biletinden daha çok mutlu olurdu ben de hep bu hediyeleri aldım zaten.
Pasta,balon daha çok kadınlara yönelik hediyeler bence. Ev olayı da çok gereksiz.(imam ya da resmi nikah durumu benim için sorun değil)

Back
X