• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma Süpriz Yapmak İstiyorum Bu Fikir Nasıl ?

konu sahibi vazgeçmiş ama şık bi otel daha keyifli olurdu bence de.

Nişanlınla ne yaşayıp, ne yaşamayacağın, nikahının olup olmaması beni hiç ilgilendirmez. Aynı evde baş başa kalmanız da yadırgayacağım bir durum değil, ama "günlük kiralık ev" lafı kulağımda çok soğuk tınlıyor. Romantik ve sıcak hissettiren bir atmosfer gibi gelmiyor bana hiç, anlatabiliyor muyum? Ben olsam yapmazdım böyle bir plan. Ama yine de sen bilirsin. =)
Kesinlikle katılıyorum arkadaşımıza hem bence gerilirsiniz biri gördü mü ya birinin kulağına gitse filan filan daha çok stres ve probleme yol açabilecek bir plan

Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum fakat ben mesela Antalya'dayım . Bu tarz evleri çiftler değil de arkadaş grupları kiralıyor parti ya da başka şeyler için . Güzel dağ evleri falan da var bu kiralık ev sektörleşmiş burada. Ama başbaşa vakit geçirmek için ev biraz soğuk duruyor . En iyisi sevdiği ortam varsa bir restorant ve ya bar falan oralarda müzikli eğlenceli sürpriz yaparsın.

Yaaa kocam değil mi hatta ben nişanlı kocam diyorum ona ne var bunda :KK60:

konuya açıklık getirmek gerekirse, herkes evli olduğunuzu biliyorsa evlisin.
yok bu imam nikahı gizli saklı bir durumsa çok da geçerli sayılmaz.

Kısaca nikah hakların sosyal hayatta garantiye alınması işidir. Gerekli bir formalitedir.
El ele tutuşursak günah olur gibi bir hatadan kurtulmak değildir amaç.

Olur da çocuk sahibi olunursa, olur da boşanma olursa, olur da.... gibi durumlarda kadın ve erkeği sosyal ortamda yaptıkları eylemden sorumlu tutmak ve bedelini (iyi-kötü) tahsil etmek içindir.

Şu durumda siz evli değilsiniz canım.

Back
X