Nişanlıma yalan söyledim:(

Her insan hata yapar,ama sen şimdiki nişanlınla da birlikte olup hata üzerine hata yapıyorsun haa tabi ki biriyle beraber olmak hata değil diyede düşünebilirsin, olabilir ozaman açıkça söyleyecektin durumu oda kabul ederse eder etmezse de gider ya ona herşeyi düzgünce anlat ve kararını sor ya da ömrü hayatın boyunca her kavga da başına kakılıcak bu mesele.
Şimdi çocuğa aşıksın ama aşk bitip yerine sevgi saygı geçtiğinde o sana bunu her hatırlattığın da sevginde saygında bitecek sonra hoşgeldin mutsuz evlilik.

Herşeyin başındayken eğer doğruyu söyleseydin belki problem olmazdı fakat şimdi asla birisi ile birlikte olmadım dedikten sonra evet eski erkek arkadaşımla birlikteliğim oldu demen güvenini fazlaca sarsabilir.
Yalancı olduğunu düşünür ve bir daha güvenemez.
Madem ilk başta olmadı demişsin bari şimdi devam ettir yalanını ..

demekkı bununlada o duruma geldınkı adam anladı bırde esnektır fılan demek bence cok bos
yanı ne bılım ben olsam reglı donemımı getırırdım bu denemeyı
tövbe tövbe
bence sonuna kadar ınkar

Bence doğruyu soylemelisin..
Hani öpüşmedim falan desen neyse de bu çok daha fazlası yani. . Bu konuda kandirmaya hakkın yok..

Ne yapacağını elbette en iyi sen bilirsin, sonuçta biz ilişkini de, seni de, nişanlını da bilmiyoruz ama bana kalırsa kesinlikle yalanını yalanla kapatmaya çalışma. Otur en baştan nedenleriyle birlikte ona neden yalan söylediğini anlat. Anlat ki sen de gör, bu adam senden bakire olmadığın için mi ayrılmak istiyor, yalan söylediğin için mi. Ona göre sen de aklında az çok bir şeyleri oturtursun. Çünkü bakire olmadığını seninle bir şeyler yaşayıp da öğrenen ve bunu tehdit vs ile sana karşı kullanıp ayrılan bir adamdan bahsediyoruz. :)

Ailene bakire olmadığını söyleyip ayrılması bende nişanlını bitiren bi cümle oldu ne yazıkki
Ne olursa olsun sizi seven biri canı acıyarak ayrılır ama ailenden gizlerdi.
Hoşuma gitmedi yaptığı hareket.

Senin durum kakaya sarmış (Kibarca bu şekilde yazacağım)
İşin çok zor

ilişkide dürüstlük önemli, adam haklı. bir süre arama onun aramasını bekle.konuşmaya hazır olduğunda arayacaktır ve neden yalan söylediğinin mantıklı açıklamasını yap ve bir daha da tekrarlama

ayrıca sanırım sözlünle de ilişkiye girdin sanırım.eğer öyleyse bakire kız isteme hakkı yok,çünkü sen bakireyim demişsiz o buna rağmen birlikte olmuş senle.senin hatan yalan söylemek olmuş ama o da sütten çıkmış ak kaşık değil hani
bana göre bu kadar ahlaksız dünyada ikiinsanın birbirini severek ilişkiye girmesi suç değil, kafa göz dağıtmak suç da sevişmek neden olsun, ahlakın kriteri değil, bakire olmamak sadece bir durum ve sen gizlenmesi gereken bişi de yapmadın, karşındaki kabul eder etmez o onun sorunu
Hatan sadece doğruyu söylememek ki bu da büyük bir sorun keşke dürüst olsaydın ama o da sütten çıkmış ak kaşık değil alttan alma sakın, yarın evlenirsen kafaya vurur.hatalı da olsan onun da hataları var, bakire kızla birlikte olmaya çalışmak gibi sen de bunları söyle, baktım bekarete fazla sardı, yol ver gitsin bu da sana ders olsun

tam puan

cnm bu adamdan bi cacık olmaz. cok sinirlendım vallaha. ohh iyi yapmıssın cnm benım.. böle pislikle evlenseydın ozaman basın yanardı emin ol

Ne yapsan da ne etsende artık sizin ilişkinizde hayır gelmez. Cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak senin kendi şahsi kararın ve seçimindir. Kimse seni bununla yargılayamaz. Sana düşen yaşadığının arkasında durmakdı, olgun ve yürekli bir kadın gibi.. En başında birlikte olduğun adama söylemeliydin. Seven insan kabul eder, ben sen bakire değilsin deyip ayrılan bir örnek ile karşılaşmadım çevremde. Ha kabul etmiyorsa da sen bilirsin deyip, yoluna devam etmeli, seni olduğun gibi ve doğrularınla yanlışlarınla kabul eden birini bulmalıydın. Sonuçta bakire değilsin seninle olmaz diyendense, ben seni geçmişinle, doğrularınla ve yanlışlarınla kabul ederim diyen adam adam gibi adamdır. Fakat sen en başında gizleyerek, sonrada zarım esnek gibi saçma bir yalan atarak bu ilişkinin pimini çekmişsin. Ve sonunda patlamış. Er geç ortaya çıkacak şeyin yalanı söylemek ve yaşadıklarının arkasında durmaman bana biraz acizce geldi açıkçası. Bu ilişki için çabalama, çünkü güven tek kullanımlıktır. Anormal bir insan değilse seninle bir daha asla barışmaz. Anormal insansa da zaten uzak dur. Bundan sonraki ilişkilerinde aynı hatayı tekrarlamazsın umarım..

"Kendini tutamayıp anladı" demek de ne demek onu anlayamadım..

bu cümleyle başlamak istemezdim aslında yanlış anlaşılıyor ama eski bi arkadaşımda böyle birşey yaptı. nişanlısı anlayıncada yine inkar etti defalarca yeminler etti. sonunda nişanlısı doktora götürmek istedi büyük bi cesaretle onuda kabul etti. özel bi hastaneye gittiler çünkü devlet hastanesinde böyle bir kontrol için savcılıktan kağıt gerekiyormuş. doktora ağlamış zırlamış doktor istediği şekilde yazmış raporu. gayet rahatladı. ama işte duramadı 1 ay sonra önceden birlikte olduğu çocukla kaçtı gitti. nişanlısı doktoru buldu öldürecekti nerdeyse. doktorda hastaların bilgileri gizli nasıl paylaşılmasını isterse bu durumlarda öyle paylaşıyoruz demiş. sonuç olarak emin ol gizli kalmaz. gider o çocuğu bulur onla konuşur hiçbişey yapamasa.

ayrıca birşey daha söylemeden geçmek istemedim. doğruyu söylesen bile sana bu kadar şey yaptıktan sonra, seni kabul etse bile karakteri bu şekilde ise evlendikten bir süre sonra yine başına kakacaktır. o duruma düşmek seni şuanki durumundan daha çok yaralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…