Çok hızlı yaşıyorsun...
Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
Kesinlikle katılıyorumnişanlın da evlenmeden ,seninle beraber olmak istemiş neticede..o kadar düşkünse zara ,kendisi el sürmeyecekti..-
ayrıca sanırım sözlünle de ilişkiye girdin sanırım.eğer öyleyse bakire kız isteme hakkı yok,çünkü sen bakireyim demişsiz o buna rağmen birlikte olmuş senle.senin hatan yalan söylemek olmuş ama o da sütten çıkmış ak kaşık değil haniMrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
tam puan'Kendini tutamayip' bakire olmadiginizi anlamis.
Ailenize dahi bakire olmadiginizi soylemis.
Bu adamdan koca olur mu?
Birakin kocaligi bundan sonra 'sevgili' bile olsaniz birlikte olmak disinda bir plani olmaz sizinle alakali.
Nisanlima yalan soyledim diye acmissiniz konuyu...
Su halde siz yalanciysaniz o da ahlaksiz.
Binlerce kez yazilmistir bir kez de ben yazayim.
Genc kizlar, bedenin senin ozgurluk alanindir, dilediginle birlikte olabilirsin diyenlere degil...
Kendi inanciniza, hayat gorusunuze, degerlerinize bakin.
Aksi 41 numara ayaga 35 numara ayakkabiyi uydurmaya calismaya benzer.
Buna karsiysaniz, gunah diye dusunuyorsaniz bastan ona gore davranin.
Erkeklerin binlercesi birlikte olana kadar bu fikri destekler sonra karsi cikarlar.
Sizin orneginizde oldugu gibi...
O nedenle bu insandan ayri sınırlarınızı kendi dogrulariniza gore belirleyeceginiz bir dunya kurun.
Ne yapsan da ne etsende artık sizin ilişkinizde hayır gelmez. Cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak senin kendi şahsi kararın ve seçimindir. Kimse seni bununla yargılayamaz. Sana düşen yaşadığının arkasında durmakdı, olgun ve yürekli bir kadın gibi.. En başında birlikte olduğun adama söylemeliydin. Seven insan kabul eder, ben sen bakire değilsin deyip ayrılan bir örnek ile karşılaşmadım çevremde. Ha kabul etmiyorsa da sen bilirsin deyip, yoluna devam etmeli, seni olduğun gibi ve doğrularınla yanlışlarınla kabul eden birini bulmalıydın. Sonuçta bakire değilsin seninle olmaz diyendense, ben seni geçmişinle, doğrularınla ve yanlışlarınla kabul ederim diyen adam adam gibi adamdır. Fakat sen en başında gizleyerek, sonrada zarım esnek gibi saçma bir yalan atarak bu ilişkinin pimini çekmişsin. Ve sonunda patlamış. Er geç ortaya çıkacak şeyin yalanı söylemek ve yaşadıklarının arkasında durmaman bana biraz acizce geldi açıkçası. Bu ilişki için çabalama, çünkü güven tek kullanımlıktır. Anormal bir insan değilse seninle bir daha asla barışmaz. Anormal insansa da zaten uzak dur. Bundan sonraki ilişkilerinde aynı hatayı tekrarlamazsın umarım..Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
bu cümleyle başlamak istemezdim aslında yanlış anlaşılıyor ama eski bi arkadaşımda böyle birşey yaptı. nişanlısı anlayıncada yine inkar etti defalarca yeminler etti. sonunda nişanlısı doktora götürmek istedi büyük bi cesaretle onuda kabul etti. özel bi hastaneye gittiler çünkü devlet hastanesinde böyle bir kontrol için savcılıktan kağıt gerekiyormuş. doktora ağlamış zırlamış doktor istediği şekilde yazmış raporu. gayet rahatladı. ama işte duramadı 1 ay sonra önceden birlikte olduğu çocukla kaçtı gitti. nişanlısı doktoru buldu öldürecekti nerdeyse. doktorda hastaların bilgileri gizli nasıl paylaşılmasını isterse bu durumlarda öyle paylaşıyoruz demiş. sonuç olarak emin ol gizli kalmaz. gider o çocuğu bulur onla konuşur hiçbişey yapamasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?