Tebrikler ne kadar doğru anlamışsınızEski sevgilinizden günah işlediginizi düşünüp ayrılıyorsunuz yeni sevgilinizle tekrar o günaha giriyosunuz dogru mu anladım ben ? valla özel hayatınızdır saygı duyuyorum ama bana yaptıklarınız çok çelişkili geldi ayrıca şak diye ailene her haltı söylryen birinden bir şey olmaz ,ayrılmaya bakın
deneme tahtası mısınız siz adam sizinle birlikte olup bakire olmadığınızı anlayınca terkediyorMrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
Bu erkekleri anlamıyorum tamam kendisi bakşrse evleneceği kadınında bakire olmasını şart koşsun ama oh valla kendi her önüne gelenle düşer kalkar sonra evlenecek olunca oooo bakşre değilsen namussuz şe...sizsin olmaz senle evlilik
Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
Hayır kimse bizim nişanlımla ilişkiye girdiğimizi bilmiyo. Eski sevgilimden öğrenip bana itiraf ettirdi diye anlattı herkese.
Ailene bakire olmadiğini mi söyledi nasil anladiğini sormadilar mi? Bu adamla evlenme sakın bu mevzuyu çok takmiş ispat edene kadar durmazHalen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?