- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butun bekaret konularinda seni goruyorum Nihali.
Ilgi alanin falan mi bu?
Bir uye daha var ismi K ile baslayan, o da verip veristiriyor bekaretini kaybedenlere. Yalniz o erkek uye. :)
Yooo ben o kismi anladim zaten, paragrafta anlamim iyidir. Hepsini dogru yapmistim universite sinavinda. :)Peki söylediklerimin ve desteklediğim olgunun ne olduğunu belirtirmisin lütfen ?
Ne sormusum ki? Soru sormadim, gozlemimi dile getirdim. Ha bir de ilgi alanin mi diye sordum.Gerçekten anladıysanız sormanız saçma yok anlamadıysanız açıklıyayım açık olmasına rağmen
Baştan konuşulup, kandırma yoluna gidilmemesi en iyisi, sonuçta herşeyi göze alarak yaşıyor bunu bayanlar ve arkasında dursunlar yaşadıklarının, kadın hata yaptım gibi davranırsa erkekte o konuda ezmeye çalışır..
Ne sormusum ki? Soru sormadim, gozlemimi dile getirdim. Ha bir de ilgi alanin mi diye sordum.
Senin bu konuyla ilgili anlatmak istedigin bir anin falan mi var?
Soylediklerin hep dikkatimi cekiyor cunku. Demissin ki erkeklerin gozunde degerimiz dusuyor bu tip yanardoner kadinlar yuzunden. Ilginc bir beyanat. Bana anlatabilirsin.:)
Yok ana fikrini anladim, anlamadigimi nerden cikardin?Sürekli görüyor ve ilgi alanım olduğunu belirtiyorsun o zaman ana fikrimi anlamış olman gerekiyordu anlamamışsın maalesef üniversite kesmemiş tartışcak başka birini bul lütfen
o ailende ona demedimi ee oğlum nerden anladın.kesin sormuşturKendisi bakireliğim için değil yalanım için yüzük atmak istedi. Daha sonra herşeyi hazmedicem ama diyip devam ettik bi hafta geçmedi beni sorularıyla sıkıştırdı ayrılık sürecinde söylediğim yalan ortaya çıktı. Barıştıktan sonra pürüz çıkması onu yıktı. Ve ailelere benim bakire olmadığımj bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi
ben biliyorum. yazmıştı bir konuda. nihali bu tarz konularda hep bu tepkiyi verir. çünkü kendi dürüst olmuş söylemiş ve adam onu bırakmış. o yüzden söylemeyenlere çok kızar. onların bu şekilde belki, mutlu olması onu rahatsız eder.Yok ana fikrini anladim, anlamadigimi nerden cikardin?
Amacim tartismak degildi, bir tespitimi dillendirdim. :)
Diyorum ki bu konuya neden bu kadar takiksin? Ozel bir sebebi mi var? Sevgilin bakire olduguna inanmiyor mu?
Surekli o minvalde seyler yazip, kadinlari sucluyorsun, hic erkeklerden, toplumsal esitsizliklerden bahsettigin yok.
Erkekleri de bu kadar ciddiye alma, bakire olduguna inanmazlarsa inanmasinlar.![]()
Yok ana fikrini anladim, anlamadigimi nerden cikardin?
Amacim tartismak degildi, bir tespitimi dillendirdim. :)
Diyorum ki bu konuya neden bu kadar takiksin? Ozel bir sebebi mi var? Sevgilin bakire olduguna inanmiyor mu?
Surekli o minvalde seyler yazip, kadinlari sucluyorsun, hic erkeklerden, toplumsal esitsizliklerden bahsettigin yok.
Erkekleri de bu kadar ciddiye alma, bakire olduguna inanmazlarsa inanmasinlar.![]()
Ayy Allah senden razi olsun okypte. Yani cunku nerde bekaret orda Nihali. Ben de meraktan catliyacaktim. :)ben biliyorum. yazmıştı bit konuda. nihali bu tarz konularda hep bu tepkiyi verir. çünkü kendi dürüst olmuş söylemiş ve adam onu bırakmış. o yüzden söylemeyip kızanlara çok kızar. onların bu şekilde belki mutlu olması onu rahatsız eder.