• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma yalan söyledim:(

Butun bekaret konularinda seni goruyorum Nihali. :KK48:
Ilgi alanin falan mi bu?
Bir uye daha var ismi K ile baslayan, o da verip veristiriyor bekaretini kaybedenlere. Yalniz o erkek uye. :)

Peki söylediklerimin ve desteklediğim olgunun ne olduğunu belirtirmisin lütfen ?

Peki söylediklerimin ve desteklediğim olgunun ne olduğunu belirtirmisin lütfen ?
Yooo ben o kismi anladim zaten, paragrafta anlamim iyidir. Hepsini dogru yapmistim universite sinavinda. :)
Oyle bir gozlemimi dile getireyim dedim.
Kabul edelim ki ilginc bir ilgi alani.
Insani dusunmeye sevk ediyor.

Gerçekten anladıysanız sormanız saçma yok anlamadıysanız açıklıyayım açık olmasına rağmen

Millette de ne bicim istek var ya anlamadim meraktsnmi yapiyorlar nisanlin hakli ya basindan beri anlatacaktin yada yalan konusmayacaktin
Ilki hataydi buna nasil engel olnadin adam esnege mesnege inanmaz ilk gecede olsaydi belki inanirdi simdi k... yirtsanda inanmaz erkekler anlar tatlimmm

Gerçekten anladıysanız sormanız saçma yok anlamadıysanız açıklıyayım açık olmasına rağmen
Ne sormusum ki? Soru sormadim, gozlemimi dile getirdim. Ha bir de ilgi alanin mi diye sordum.
Senin bu konuyla ilgili anlatmak istedigin bir anin falan mi var?
Soylediklerin hep dikkatimi cekiyor cunku. Demissin ki erkeklerin gozunde degerimiz dusuyor bu tip yanardoner kadinlar yuzunden. Ilginc bir beyanat. Bana anlatabilirsin.:)

İkinci seferde günah olmuyor mu ben onu anlamadım tam?
Hani ilk sevgilinizden günah işliyoruz diye ayrılmışsınız ya.
Beni bi aydınlatabilir misin tatlım?

Baştan konuşulup, kandırma yoluna gidilmemesi en iyisi, sonuçta herşeyi göze alarak yaşıyor bunu bayanlar ve arkasında dursunlar yaşadıklarının, kadın hata yaptım gibi davranırsa erkekte o konuda ezmeye çalışır..

Doğru insan kaldıramacağı arkasında duramayacağı şeyi yaşamamlı yaşarsa da sonuçlarına katlanmalı.

Ailelere anlatmış ya bu bakire değil ondan ayrılıyorum diye peki aileler sormamış mı nereden biliyorsun,

kontrol mü ettin diye:KK53:

Ne sormusum ki? Soru sormadim, gozlemimi dile getirdim. Ha bir de ilgi alanin mi diye sordum.
Senin bu konuyla ilgili anlatmak istedigin bir anin falan mi var?
Soylediklerin hep dikkatimi cekiyor cunku. Demissin ki erkeklerin gozunde degerimiz dusuyor bu tip yanardoner kadinlar yuzunden. Ilginc bir beyanat. Bana anlatabilirsin.:)

Sürekli görüyor ve ilgi alanım olduğunu belirtiyorsun o zaman ana fikrimi anlamış olman gerekiyordu anlamamışsın maalesef üniversite kesmemiş tartışcak başka birini bul lütfen

Yalan soylesende bu iliskinin ömru kisa , ayrica karsindaki insani salak yerine koymak daha kotu birse..

anlat herseyj zaten nisanlin suphelenmisse ogrenmeyene kadar pesini birakmaz...
bu iliski bir kac ay daha ayakta tutarsin bahanelerle daha sonrasi yok...

Sürekli görüyor ve ilgi alanım olduğunu belirtiyorsun o zaman ana fikrimi anlamış olman gerekiyordu anlamamışsın maalesef üniversite kesmemiş tartışcak başka birini bul lütfen
Yok ana fikrini anladim, anlamadigimi nerden cikardin?
Amacim tartismak degildi, bir tespitimi dillendirdim. :)
Diyorum ki bu konuya neden bu kadar takiksin? Ozel bir sebebi mi var? Sevgilin bakire olduguna inanmiyor mu?
Surekli o minvalde seyler yazip, kadinlari sucluyorsun, hic erkeklerden, toplumsal esitsizliklerden bahsettigin yok.:KK48:
Erkekleri de bu kadar ciddiye alma, bakire olduguna inanmazlarsa inanmasinlar. :KK66:

Kendisi bakireliğim için değil yalanım için yüzük atmak istedi. Daha sonra herşeyi hazmedicem ama diyip devam ettik bi hafta geçmedi beni sorularıyla sıkıştırdı ayrılık sürecinde söylediğim yalan ortaya çıktı. Barıştıktan sonra pürüz çıkması onu yıktı. Ve ailelere benim bakire olmadığımj bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi
o ailende ona demedimi ee oğlum nerden anladın.kesin sormuştur
oda kızınızla cinsellik yaşadık ondanmı diye mi devam etti. yukh ya. bu cibilliyetteki adamdan koca moca olmaz zaten.

Diyorum ki bu konuya neden bu kadar takiksin? Ozel bir sebebi mi var? Sevgilin bakire olduguna inanmiyor mu?
Surekli o minvalde seyler yazip, kadinlari sucluyorsun, hic erkeklerden, toplumsal esitsizliklerden bahsettigin yok.:KK48:
Erkekleri de bu kadar ciddiye alma, bakire olduguna inanmazlarsa inanmasinlar. :KK66:
ben biliyorum. yazmıştı bir konuda. nihali bu tarz konularda hep bu tepkiyi verir. çünkü kendi dürüst olmuş söylemiş ve adam onu bırakmış. o yüzden söylemeyenlere çok kızar. onların bu şekilde belki, mutlu olması onu rahatsız eder.

Son düzenleme:

Yazdıklarımı görmemişsin öylesine bakmışsın erkek milletine ne dediğimi burada bilmiyorsun nişanlım ile sorunum olamaz zaten aslında hiç bişey anlamamış laf salatası yapıyorsun sadece bariz belli takık olduğum önem verdiğim olgunun hala farkına varamamışsın ki anladım diyorsun çünki yazdıklarımda benim karakter yapıp duruşum vs hepsi var

ben biliyorum. yazmıştı bit konuda. nihali bu tarz konularda hep bu tepkiyi verir. çünkü kendi dürüst olmuş söylemiş ve adam onu bırakmış. o yüzden söylemeyip kızanlara çok kızar. onların bu şekilde belki mutlu olması onu rahatsız eder.
Ayy Allah senden razi olsun okypte. Yani cunku nerde bekaret orda Nihali. Ben de meraktan catliyacaktim. :)
Yoksa oyle tartisma cikariyim falan gibi bir amacim yoktu yani.:)
Tesekkurler cok. :)

Back
X