nişanlıma yalan söylemem lazım ama yalan bulamıyorum...

bir arkadasın falan varsa onunda tanıdıgı eger onun problemleri oldugunu onun yanında kalacagını soyle

madem annen açık veriyor böyle konularda evdekilere ve sevgiline aynı şeyi söylesen olmaz mı?
yani atıyorum kız arkadaşına gideceğini çok üzgün olduğunu, onu teselli edeceğini söyledin diyelim nişanlına ve telefona bakamam dedin o yüzden ailenede bi kız arkadaşının adını ver ben bugün onunlayım de nişanlının yanına vardığında da evdekilere de açıklarsın artık durumu.. :1:

madem annen açık veriyor böyle konularda evdekilere ve sevgiline aynı şeyi söylesen olmaz mı?
yani atıyorum kız arkadaşına gideceğini çok üzgün olduğunu, onu teselli edeceğini söyledin diyelim nişanlına ve telefona bakamam dedin o yüzden ailenede bi kız arkadaşının adını ver ben bugün onunlayım de nişanlının yanına vardığında da evdekilere de açıklarsın artık durumu.. :1:

hatta ondan sonrada annem benı parcalar..:D :1::1:

bende 9mayıs sevgılımın yanına gıdıyorum haberı yok süprız olcak
ama ben uçağa gece 2 de bınıyorum :26: bınmeden önce masalını anlatıp uyuturum onu sabahda 6da ınıyorum zaten anlamaz :1:

keşke sende geceden yola çıkabılsen :44:

şimdi benim şöyle bir derdim var.. nişanlıma süpriz yapıp yanına gidicem.. ama süpriz yapamıyorum çünkü aramızda 6 saatlik bir yol var.. ve nişanlım devamlı arıyor beni.. yani uyuyorum desem otobuse bınsem annemleri arar yıne yakalanırım.. evdeyım desemde telefonunu açsam otobüste oldugumu anlıyor.. bır yalan bulmalıyım ve benı aramamalı nişanlım... yalan bulamadım.. bana bır yalan bulurmusunuzz..??

ay böle yalana can kurban :9:
çok yakın bi arkadaşınla alışverişe çıkıcanı söle mağza mağza gezerken çamadığını sölersin :34:
yada o arkadaşının abisi ablası falan evlensin senide yardıma çağırdı :52::52:

ay böle yalana can kurban :9:
çok yakın bi arkadaşınla alışverişe çıkıcanı söle mağza mağza gezerken çamadığını sölersin :34:
yada o arkadaşının abisi ablası falan evlensin senide yardıma çağırdı :52::52:

ben dısarda olucam sözde ve telefonunu acmıycm o zaman delirir işte.... anam benım nısanlım nıye bole yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıgırasım geldııııııııııı

bende 9mayıs sevgılımın yanına gıdıyorum haberı yok süprız olcak
ama ben uçağa gece 2 de bınıyorum :26: bınmeden önce masalını anlatıp uyuturum onu sabahda 6da ınıyorum zaten anlamaz :1:

keşke sende geceden yola çıkabılsen :44:

tatlım gece bındım dıye kızar.. cunku bırkere ole yapmıstım mola verdıgım yerde basıma bısey gelmıstı.. burnumdan getırdı suprızı :)

tatlım gece bındım dıye kızar.. cunku bırkere ole yapmıstım mola verdıgım yerde basıma bısey gelmıstı.. burnumdan getırdı suprızı :)

dogunal ne cıns bı nışanlın var senın :27:
ağda manıkur pedıkur sacımı başımı yaptırcam de ozaman :23: kuaförde olurum açamam dersın ağda yapılırkende aramaz demı canımm :51:

ben dısarda olucam sözde ve telefonunu acmıycm o zaman delirir işte.... anam benım nısanlım nıye bole yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıgırasım geldııııııııııı

ya benim sevdiceğimde öledir :16:
ama arkadaşımla buluşcam mağzaları dolaşıyos diyince msja razı oluyo canım benim :16:
en iyisi hastayım uyucam demen.zaten annenleride aradığında annene sölersin durumu idare eder :34:
yada bi gece öncesi uykusuz kalıcan konuşucaksınız çok ertesi gün uykumu alamadım numarası yapıcaksın :34:

dogunal ne cıns bı nışanlın var senın :27:
ağda manıkur pedıkur sacımı başımı yaptırcam de ozaman :23: kuaförde olurum açamam dersın ağda yapılırkende aramaz demı canımm :51:

ben agda yapıcam zaman arama işim var dıyorum anlıyor agda yapacagımı.. ama yınede arıyor.. ya yarabbiim çocugu boğazlıyıveresım geldı.. biletimi aldım öğlen 2 ye ama daha yalan yok... ay çatlıycam kahrımdan... ben nişanlıma cinssin diyorumda kabul etmıyor.. bak tek soyleyen ben degılım. tebrık edıyorum arkadaşım seni.. teşekkürlerimi sunuyorum..:1::1::1::39::39::39::39:

ya benim sevdiceğimde öledir :16:
ama arkadaşımla buluşcam mağzaları dolaşıyos diyince msja razı oluyo canım benim :16:
en iyisi hastayım uyucam demen.zaten annenleride aradığında annene sölersin durumu idare eder :34:
yada bi gece öncesi uykusuz kalıcan konuşucaksınız çok ertesi gün uykumu alamadım numarası yapıcaksın :34:

senın sevdıcegıne can kurban tatlım.. benımkı alısverıse cıkayım yarım saate bır arar ne aldın cabuk sole der... paranoyak ruh hastası sevgılım :D deli meli ama seviyommmmmm:17::17::17:

Ne uyanık sevdıcegin varmış canım senin:51: hic bi yalana kanmaz diyosunn:52:
Benim sevgilim de hic aramıyor öldüm mü kaldım mı hiç umrunda degil adamın :19::37:
Adaletin bu mu dünya?:52:

misafirleriniz olacağını söyleyin yemeğe sürekli arama ben ararım ayıp olur de mesela bi akrabanız gelsin yanlarında sürkli konuşmam yakışıksız olur de.. molalarda sen ara habiree çay servisi yapıyorum yemek falan filan sofra hazırlıyorum gibi

Benim sevgilim de hic aramıyor öldüm mü kaldım mı hiç umrunda degil adamın :19::37:

çok hoşsun valla canım :9:
ya aslında biraz biz yapıyoruz bu durumu.en baştan beri her anımızı haber veriyos biz arkadaşlarımın bile alay konusu oldum o derece :60:
ama olsun sevdiceğimi böle seviyom ben :9:
bu arada bende süpriz yapamam öle çok :ssz:
sana bi süprizim var derim dili tutamıyom söletene kadar burnumdan getirir.sölemedim diye küser falan :9: bi bırak süpriz yapcaz ya ama nerdeeeee:1:

ben agda yapıcam zaman arama işim var dıyorum anlıyor agda yapacagımı.. ama yınede arıyor.. ya yarabbiim çocugu boğazlıyıveresım geldı.. biletimi aldım öğlen 2 ye ama daha yalan yok... ay çatlıycam kahrımdan... ben nişanlıma cinssin diyorumda kabul etmıyor.. bak tek soyleyen ben degılım. tebrık edıyorum arkadaşım seni.. teşekkürlerimi sunuyorum..:1::1::1::39::39::39::39:

ne demek kuzum nışanlının cınslığını görmemek elde değıl :9::9:
olsun kıymetını bıl ya hıç arayıp sormasaydı :53:

bak ya annemler kavga ettı ev acayıp karışık de
yada kuaförde ışım var uzun sürebılır msj atıyım ben sana de :44:

hıç olmadı hamama gıdıyorum de :27:

ama hıc aramamasıda kötu.... cok aramasıda kötu.. ya sunun dengesını bulan yokmu allah askına..:1::1::1:ay catlıycam ortamdan sımdı yalan bulmak ıstıyorum kızlar sızıde alet edıyorum kendıme ama gunahı benımdır kabul edıyorum :)

Back
X