Nisanlima yazik mi ediyorum ?

Evliliğe hazir değilsen evlenme, evlenmeyi de düşünme.Sevip sevmemen önemli değil insanlara yazik ediyorsun. İnsanların hayati ve duygulari ile oynuyorsun. Karsi tarafda güven problemleri yaratiyorsun. Belki senden sonra yaşayacakları ve mutlu olacakları ilişkileri de zedeliyorsun. Bu kadar korkuyorsan evlilikten, evlenme. Zorla değil ya.

Eski nisanlinla bi sekilde karşılaş..bakalım ne hissedeceksiniz

Duyguların karışıksa at yüzüğü.Evlilik korkusu nedir.Ne oluyor mesela evlenince.Neden korkuyorsun.Hazır değilsen neden nişanlanıyorsun.

korktuğun halde 2.kez nişanlılık neden korkularının üstüne mi gidiyorsun şekerim yaş gelmiş 30a artık evde kalmaktan korkma vaktin gelmedi mi bir de böyle düşün

Duyguların karışıksa at yüzüğü.Evlilik korkusu nedir.Ne oluyor mesela evlenince.Neden korkuyorsun.Hazır değilsen neden nişanlanıyorsun.
At yuzugu demek bu kadar kolay olmamali bence..Ben keyfi bi durum yasiyomusum gibi davranmaniz bence cok hoos degil..Nisanlanana kadar hersey cok guzeldi, heyecan hissediyordum ve psikolojim gercekten iyiydi ama nisanlandiktan sonra duygularim karmasiklasiyo, inanin ben de anlam veremiyorum..Belki mesajimi okuyanlar beni iliskileri onemsemeyen, ayran gonullu, daldan dala konmayi seven birisi olarak dusunduler ama gercekten oyle degil..Ben yalnizligi seven birisi degilim ki, hic evlenmeyeyim, bi omur boyu yalniz yasayayim !

böyle gidersen durum onu gösteriyor ama

evliliğin neyinden korkuyosun mesela seni korkutan ne tarafı hem bu kadar korkuyorsan neden ikinci defa nişanlanıp insanları zor duruma sürüklüyosun korkunu sebebi nedirrr

Kendimi iyi hissettigim icin ve bi daha ayni sorunu yasamayacagimi dusundugum icin yeniden nisanlandim yoksa bile bile lades demeyecek kadar dusunebilen biriyim ama iste her zaman evdeki hesap carsiya uymuyo

evet yazik ediyorsunuz..ilerisi icin kendinize de yazik edersiniz.bu tur duygu karisikliklariyla evlilige dogru ilerlemeyin.

Eski nişanlın senin yanında olmadı. Her ne kadar korkun da olsa yanında olması, kendini hazır hissedene kadar destek olmalıydı sana. Ama seni yarı yolda bıraktı.
Yeni nişanlın her zaman yanındaydı. dimi?

peki ben merak ettim gerçekten evliliğin neyinden korkuyosun ne korkutuyor seni böyle

yazık adamlara.nereden buluyorsunuz bunları.madem bu kadar korkuyorsunuz adamlardan uzak dursanıza

eski nişanlını düşünme değmez o seni gerçekten sevseydi korkun olduğu için seni bırakıp gitmezdi ayrılmazdı senden ama şimdiki nişanlın seni gerçekten seviyor ki hala beraber seninle kıymetini bil

Umarim boyledir, gercekten boyle olmus olmasini o kadar istiyorum ki bilemezsiniz..Gercekten beni anlamissinoz ve ona gore yazmissiniz tesekkur ederim

Evet haklisiniz, ben de su anki nisanlimin bana deger verdigini ve benim arkamda oldugunu bildigim icin ona hak ettigi mutlulugu yasatmak ve ben de onunla mutlu olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…