Nisanlima yazik mi ediyorum ?

Ewliliğe olan korkunuz nedir, bilenler benim gibi bilmeyenlere anlatsın lütfen

Evlilikden korkuyorsunuz ama hemen ilk tanımada önünüze gelenle yüzük takmaya korkmuyorsunuz... Evlilik korkusu olan nişanlanmakdan da korkar yoksa çoçuk degilsiniz nişanlanmanın önemini bilmeyecek... Evlilik korkusu felan bana hikaye geldi ... 2 kere nişanlan ama gelgör ki evlilik korkum var de böyle korkusu olan hiç bu işlere bulaşmaz nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmaz...

Sizin erkek versiyonlarınıza burada şahit oluyoruz hanımlar tonla konu açıyor. Yazık nişanlandığınız adama üzüldüm.kendine güvenmiyorsan adım atmayacaksın insanlar evliliği ne sanıyor çocuk oyuncağımı

Böyle nereye kadar devam edebilirsin ki ..
Bence tedavini bırakma, eski defterleri kapat ..
Sana zor zamanında da olumsuzluklar karşısında da sahip çıkan bir adam var yanında, kıymetini bil ve sıkıca sarıl ona .

Valla belanı arıyorsun diyeceğim kusura bakma.
Senin duyguların, psikolojin de bir yere kadar insanları oyuncak etmenin alemi yok

Madem bir ilişki, evlilik kaldırabilecek ruh halin yok yalnız ol.
Birinin hayatından çalman şart mı?

Burclariniz ne canim? Senin ve nisanlinin, yani simdiki nisanlinin

canım evlilikten neden korkuyosun? neyinden korkuyosun tam olarak?

Eski nişanlından,daha eski nişanlın yüzünden ayrıldın,şimdi ki nişanlından da eski nişanlına karşı bişeyler hissettiğin mi soğudun? O kadar nişanlı var ki ben karıştırdım

O değil de evlilikten psikolojik tedavi görecek kadar neden korkuyosun anlamadım?
Sans göre evlilik nedir?
Nasıl anlattılar ki sana?

Aslinda dusuncelerim karisik soyle ki ;
Sanki yeni bir hayata baslamaktan korkuyorum. Evliligin yukleyecegi sorumluluklar beni urkutuyor gibi. Karsindaki kisi sevdigin olsa da acaba o kisiyle bir omur gecirebilir miyim gibi karisik dusunceler geliyor aklima. Ama bir yandan da yalniz bu omrun gecmeyecegine inaniyorum, yani yalniz da yapamam bunu cok iyi biliyorum. Bazi arkadaslar evlilik konusunu onemsemeyip kucumsedigimi ve karsimdaki kisiyle oynadigimi dusunuyorlar belki, kendilerince haklilar belki ama inanin boyle birsey yok, ben gercekten nisanlimla evlenip mutlu bir yuva kurmak istiyorum ama korkularim bana engel oluyor, dusuncelerimi karistiriyor, korkularimdan dolayi evlilik hakkinda olumlu dusunemiyorum gibi geliyor. Sonucta alacagim karar gecici bir karar degil, bir omrunu gecirecegin kisiyi seciyorum, ondan dolayi da cok tedirginim.En az kendim kadar da karsi tarafi dusunuyorum, cunku vicdana sahip biri oldugumu dusunuyorum

Evlilikle ilgili aklınızdaki olumsuzluklar nelerdir önce bizimle paylaşmalısınız bu şekilde sağlıklı bir yorum yapamayız

herkes böyle düşünür sonuçta kolay bir şey değil bir ömür paylaşılacak ama sen biraz abartıyorsun o zaman neden nişanlanıyorsun doğru insan olduğuna emin oluyorsun ki evlilik yolunda ilk adımı atıyorsun bence sen ne istediğini bilmiyosun baksana aklın eski nişanlına kaymış dikkatli ol düzgün bir karar vermelisin

Yazdiklarimi biraz daha dikkatli okursan hikaye gelmez canim..Ben icimdeki korkunun bittigini dusundugum icin ikinci kez nisanlandim..Ben cok mu merakliyim boyle eziyet cekmeye, geceleri uykusuz kalmaya saniyosun ?

Yazdiklarimi biraz daha dikkatli okursan hikaye gelmez canim..Ben icimdeki korkunun bittigini dusundugum icin ikinci kez nisanlandim..Ben cok mu merakliyim boyle eziyet cekmeye, geceleri uykusuz kalmaya saniyosun ?
Nisanlanana kadar gercekten herhangi bi olumsuz dusunceyle karai karsiya kalmiyorum ama is ciddiye bindiginde sorunlarim beni sikmaya, dusuncelerimi karistirmaya basliyo canim, biliyorum cogunuzun anlayamadigigarip duygular ama malesef ben o duygularla karsi karsiyayim :-((

O değil de evlilikten psikolojik tedavi görecek kadar neden korkuyosun anlamadım?
Sans göre evlilik nedir?
Nasıl anlattılar ki sana?
Yeni bir hayata gecmek urkutucu geliyor canim, hayatimla alakali tum hersey degisecek, evliligin sorumlulugu, esinin sorumlulugu bunlarin hepsi gozumu korkutuyor sanirim, evlilikle alakali guzel seyleri dusunmeme engel oluyo bu olumsuz dusunceler

Ne istedğinizi bilmiyorsunuz. Bazı insanlar bazı şeyleri kafasında karmaşıklaştırır da karmaşıklaştırır, mutlu olmaz ve mutlu etmez.
Beyninizin sizi yemesine izin vermeyin, sevmeseniz nişanlanmazdınız. Soğudum sanıyorusunuz. Bundan ayrılırsanız bu sefer de şimdiki rüyalarınıza girer.
Kararlarınıza güvenin, arkasında durun ve ne istediğinizi bilin. Kafanızı kendiniz kurcalayıp işleri bu hale getiriyorsunuz.

Ben yazdıklarınızı gayet dikkatli okudum... Bu benim düşüncem ben böyle düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…