Nişanlımdan ayrılayım mı

morbeyaz52

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
19
0
16
İstanbul
Meraba kızlar ben 2 yıldır nişanlıyım ama nişanlım bana üniversite yıllarında yaşadığı eski sevgilisiyle birlikte olmuş ve bana bunu yeni anlattı....ben bunu hazmedemiyorum ne yapayım kızlar bana yardım edin lütfen geçmişinde yaptığı bir hata olarakmı kabul etmeliyim....bu arada biz görücü ususlü tanıştık aramızda çok büyük bi aşk ta yok en azından bunu duyduktan sonra ben soğudum ayrılmak istiyorum bu sebepten...

Aramızda öyle bir sevgi yok demişsiniz, o kısmı dikkatimi çekti yazının.
Sevgi olmadan 2 yıl nişanlı kalmışsınız, bu çok mantıklı gelmiyor.
Beğendiğiniz, mutlaka sevdiğiniz yönleri vardır, bir ısınmışlığınız mevcuttur diye düşünerek fikrimi belirtiyorum.
İnancınızı, cinselliğe bakış açısınızı bilemem ama benim hayat görüşüme göre karşımdaki insanın benden öncesi ile alakadar olmam, benimkiyle de olmasını isemem.
Dediğiniz gibi hata olarak adlandırılabilir ve hatasız da kul olmaz.
Bu durumu size anlatmış, onun ağzından gerçekleri öğrenmenizi istemiş.
Sadece bu sebepten ayrılık çok mantıklı gelmedi bana, sevgiliniz olsa neyse diyeceğim de nişanlınız.
En azından ben böyle bir olayda karşımdakini suçlu görme hakkı kendimde bulmazdım, onun günahı derdim geçerdim.

konuyu anlayamadım..nısanlın senınle bırlıkteykenmı eskı sevgılısıyle bırlıkte olmus..yoksa siz tanısmadan öncemı

evet tabiki aramızda duygusal bir bağ var 2 yılımız geçti birlikte...fakat benim kafam karmakarışıkk...böylede düşünüyorum benden önce yaşanmış bitmiş diyorum ama bi yanım hep kabullenme bu durumu ben evlenecem bu adamla nasıl kabullenim neden kabullenim diyorum

konuyu anlayamadım..nısanlın senınle bırlıkteykenmı eskı sevgılısıyle bırlıkte olmus..yoksa siz tanısmadan öncemı

Tanışmadan önce nladığım kadarıyla..

Bence bu onun eski hayatı, senden öncesi. Seni pek ilgilendirmez diye düşünüyorumm..

eger konu nısanlının senden oncekı kız arkadaslarıysa ben sana söyle söyleyeyım benım esımın benden oncekı hayatı ohhhooo :) ve hıcte takılmıyorum sımdı benımle mutluyuz sevıyoruz bananekı onun gecmısındekı ılıskılerınden.ıstermıydım ılk dokundugu ben olayım evet.ama oyle degıl dıye askımızı zehırlemem..sen zaten belırtmısıın aranızda okdr guclu bır duygu olmadıgını..sevseydın zaten bu konuyu acmazdın bıle buraya..her erkek yapıyor bu devırde..senınle bırlıkteyken yapmaması onemlı olan...adı üstünde geçmiş...gecmişte kalmalı..

yok bebeğim ya benden 3 yıl önce üniversitede tanıştığı bi kızla birlikte olmuş sonra da evleneceklermiş bi şekilde de ayrılmışlar...

Yani öyle sıradan bir ilişki de değilmiş, ciddi düşündüğü birisiyle cinsel yaşamı olmuş.
Doğruluğu yanlışlığı tartışmaya açıktır tabiki ama sizin bence bu denli kafanıza takacağınız bir sorun olmamalı.
Eğer beyefendi sizin hayatınızda geçmişinizi kurcalıyor, nasıl diyeyim hiç erkeklerle ilişkisi olmamış kızlara iyi gözle bakıyor ya da bunun böyle olması gerektiğinini savunuyorsa zaten bu çifte standarttır ama size bir baskısı olmamışsa, sadece kendiyle olduğu zamandan itibaren ilgileniyorsa bu düşünceyi kafanızdan silin derim.

Belki içinize sindiremeyişinizin nedeni bir nevi kıskançlık olabilir, ben olsam ben de kıskanırım elbette ama ayrılmayı bir saniye aklıma getirmem.
Hem de dürüstçe beyefendi bunu kendi izah etmiş.
Onunla konuşmayı denediniz mi bu konuyu?

yok bebeğim ya benden 3 yıl önce üniversitede tanıştığı bi kızla birlikte olmuş sonra da evleneceklermiş bi şekilde de ayrılmışlar...

Bu olay sizden önce olmuş
:44:

Bunda tuhaf olan durum nedir ? Kızla birlikte olması mı yok sa evlenecek kadar ciddi düşünüyor olmaları mı ? Hangi durumu hazmedemiyorsunuz ?

Yada size yeni anlatmış olması mı ?

Bu durumu sizden saklamamış aslında. Doğru zamanda doğru bir şekilde anlatmak istemiş ve size anlatmış

Şuan nişanlısınız ve evliliğe doğru yaklaşırken aranızda bilinmeyenleri ortadan kaldırmak istemiş

Niye bardağın boş tarafından bakmayı tercih ediyorsunuz anlamıyorum

Sanki ayrılmak için iyi bir bahane elinize geçirmişsiniz de bunu tüm fırsatlarıyla değerlendiyorsunuz gibi geldi bana

Zaten çok büyük bir aşkta yokmuş aranızda

Tamamende soğumuşsunuz

Sizinle beraberken yapmış olsaydı uygulananması gereken bir yaptırımı şuan uygulamayı düşünüyorsunuz. Ondan ayrılınca ilerde birliktelik kuracağınız insanın hayatında hiç kimse olmamış olacağını düşünüyorsanız çok yanılırsınız. :) Eğer tek sebep buysa ayrılmak için yeterli bir neden değil kesinlikle..

Bu olay, sen onun hayatında değilken olmuş. Herkesin bir hatası vardır,geçmiş geçmişte kalır. Şuan sizinleyse,sizi seviyor ve sayıyorsa başka neyin önemi kalır ki? Bu kadar takılma. Evleniyorsun kısa zaman sonra.
Tadını çıkar,olur olmadık düşüncelerle kafanı karıştırma.

Bende nişanlıyım,Aralık'ta evleniyorum. Şuan öyle bir şey öğrenseydim nişanlımdan; bana niye daha yeni söylüyor diye kızardım içten içe bende bozulurdum tabi ki ve kıskanırdım.

Zira mantıklı düşünüldüğünde geçmiş geçmişte kalmıştır der ve yoluma devam ederim..

bu olaya 2 farklı açıdan bakıyorum.

1.senden önce olmuş bir olay. bu yüzden aldatma vs sayılmadığı için gönül rahatlığıyla devam edebilirsin.

2.bu adamı karakter olarak ele aldığımızda yaptığı yanlış bir şey.gidip birisiyle birlikte oluyor evlenme vaadleri veriyor ve ilişki bitiyor.

bence olayın şu boyutuna bakın bu ilişkiyi karşılıklı mı bitirmişler yoksa nişanlınız kızı kullanıp atmış mı?
buna göre karar verin.

size bunca yıl sonra bunu neden anlattı orasını da anlamış değilim.

siz mi sordunuz o size bunu durduk yere mi anlattı bir erkek geçmişinden durduk yere bahsetmez :S siz onu unutamamış olmasından mı korkuyorsunuz evlenmeyi düşünmüşler üstelik gelip geçicide değilmiş:s

Eksik yazdığım şeyleri de siz tamamlamışsınız acaba kızla karşılaşma ihtimalleri mi var da anlattı ya da kız tehdit ediyor olabilir mi kullanıp attıysa:S

Eksik yazdığım şeyleri de siz tamamlamışsınız acaba kızla karşılaşma ihtimalleri mi var da anlattı ya da kız tehdit ediyor olabilir mi kullanıp attıysa:S

ne yazıkki kimse bu olaya bu açıdan bakamamış senden önceyse boşver de ne...bu çok ciddi bir konu eğer kızı kandırıp yarı yolda bıraktıysa tabi ki.

aksi halde bir şey yok ama bunu bir sorması lazım. tabi nişanlısıda doğruyu anlatır mı bilemem...

kullanıp attıysa o zaman soğuması normal olur konu sahibinin.

ayrıca birde şöyle bir şey düşündüm lütfen kimse yanlış anlamasın kimsenin aklınıda bulandırmak istemiyorum ama ne olaylar görüyoruz ya çocuğu varsa başkasından ileride bir durum olduğunda ben sana biriyle birlikte olmuştum demiştim diyebilir yoksa durduk yere 2 senedir nişanlısınız anlatmadı da şimdi neden anlattı :Skafam karıştı ben olsam iyice araştırırdım

ayrıl...
nişanlının ruh sağlığı açısından...

Şuan ki sana karşı tutumu davranışı nasıl sevgisi dışında saygısı var mı ? Önemli olan bu üniversitede döneminde eğlencesine bakan erkek çoktur zaten keza kızlarda öyle sen geçmişi bırak geleceğine bak onun hayatında olmadığın dönem. Evlencektik demesi yalan bile olabilir bu durumu yumuşatmak adına senden büyük tepki almamak için bir de bu açıdan bakın.

Son düzenleme:
Ortada iki tarafın rızasıyla olmuş cinsel ilişki veya ilişkiler varsa bu problem değildir bence. Sizden sonrası önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…