- Konu Sahibi morbeyaz52
-
Aramızda öyle bir sevgi yok demişsiniz, o kısmı dikkatimi çekti yazının.
Sevgi olmadan 2 yıl nişanlı kalmışsınız, bu çok mantıklı gelmiyor.
Beğendiğiniz, mutlaka sevdiğiniz yönleri vardır, bir ısınmışlığınız mevcuttur diye düşünerek fikrimi belirtiyorum.
İnancınızı, cinselliğe bakış açısınızı bilemem ama benim hayat görüşüme göre karşımdaki insanın benden öncesi ile alakadar olmam, benimkiyle de olmasını isemem.
Dediğiniz gibi hata olarak adlandırılabilir ve hatasız da kul olmaz.
Bu durumu size anlatmış, onun ağzından gerçekleri öğrenmenizi istemiş.
Sadece bu sebepten ayrılık çok mantıklı gelmedi bana, sevgiliniz olsa neyse diyeceğim de nişanlınız.
En azından ben böyle bir olayda karşımdakini suçlu görme hakkı kendimde bulmazdım, onun günahı derdim geçerdim.
konuyu anlayamadım..nısanlın senınle bırlıkteykenmı eskı sevgılısıyle bırlıkte olmus..yoksa siz tanısmadan öncemı
konuyu anlayamadım..nısanlın senınle bırlıkteykenmı eskı sevgılısıyle bırlıkte olmus..yoksa siz tanısmadan öncemı
Tanışmadan önce nladığım kadarıyla..
Bence bu onun eski hayatı, senden öncesi. Seni pek ilgilendirmez diye düşünüyorumm..
yok bebeğim ya benden 3 yıl önce üniversitede tanıştığı bi kızla birlikte olmuş sonra da evleneceklermiş bi şekilde de ayrılmışlar...
yok bebeğim ya benden 3 yıl önce üniversitede tanıştığı bi kızla birlikte olmuş sonra da evleneceklermiş bi şekilde de ayrılmışlar...
bu olaya 2 farklı açıdan bakıyorum.
1.senden önce olmuş bir olay. bu yüzden aldatma vs sayılmadığı için gönül rahatlığıyla devam edebilirsin.
2.bu adamı karakter olarak ele aldığımızda yaptığı yanlış bir şey.gidip birisiyle birlikte oluyor evlenme vaadleri veriyor ve ilişki bitiyor.
bence olayın şu boyutuna bakın bu ilişkiyi karşılıklı mı bitirmişler yoksa nişanlınız kızı kullanıp atmış mı?
buna göre karar verin.
size bunca yıl sonra bunu neden anlattı orasını da anlamış değilim.
Eksik yazdığım şeyleri de siz tamamlamışsınız acaba kızla karşılaşma ihtimalleri mi var da anlattı ya da kız tehdit ediyor olabilir mi kullanıp attıysa:S
ne yazıkki kimse bu olaya bu açıdan bakamamış senden önceyse boşver de ne...bu çok ciddi bir konu eğer kızı kandırıp yarı yolda bıraktıysa tabi ki.
aksi halde bir şey yok ama bunu bir sorması lazım. tabi nişanlısıda doğruyu anlatır mı bilemem...
kullanıp attıysa o zaman soğuması normal olur konu sahibinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?