Nişanlımdan ayrılayım mı

bazen oyle sacma konular okuyorum kı burada

dertsız basıma dert arayım dıye acılmıs konu olarak

algılıyorum valla .konuyu bı an yanlıs anladıgımı

dusundum .siz beraberken nısanlınız gıttı eskı sevgılısıyle

beraber oldu sandım .sonra kı yorumda cevaplamıssınız kı

sızden oncek beraberlıgınden bahsedıyormussunuz .

yanı ne dıyecegımı bılemedım acıkcası ,ne beklıyordunuz

bakir fılan olmasını mı ? oyle bı dunya var mı acaba ?

duygularınızı bu kadar derin yasamayın derım .

sızden oncekı ılıskılerı sızı ılgılendırmemelı aynı sekılde onuda .

bu erkekler neden bu kadar aptal oluyo hepsi aynı şeyi yapıyo kardeşim madem eskiden beraber olmuşsun bitmiş gitmiş nişanlanmışsın mutlulugunu bozmaya ne gerek var niye anlatıyosun, bana nişanlım ya da sevgilim anlatsa, hala unutamamış ondan anlatıyo derim, biz kadınlar ilişkimiz bozulmasın diye geçmişte cok büyük aşk yaşamıs olsak bile anlatmayız yolumuza bakarız ama bu erkekler ne diye geçmişi anlatıp bugünlerini mahvederler anlamam

aranızda öyle çok büyük bi aşk yok ama adı nişanlı dimi? sevgili olsa farklı olur çünkü..
ne var yani sevgilisiyle birlikte olduysa?? bu onu ve eski kız arkadaşını ilgilendirir..sen bahaneye bakıyorsun bence

Yorumların bır kısmını okudum. Genel kanaat sızın fazla büyüttüğünüzden yana. Ben kesınlıkle öyle düşünmüyorum.Allah Kuranı Kerımde "takva sahıbı (korunan) kadınların, takva sahıbı erkeklere layık oldugunu bıldırıyor. Nışanlınızın bu ıtırafıyla bu konuda sıze layık olmadığı (anladığım kadarıyla sız evlılık dışı bırlıktelık yaşamadınız) ortaya çıkmış.Acaba ne yapsam dıye düşünmenızı çok normal karşılıyorum. Bu bır ayrılık sebebı olabılır bence. Ama güzel bı ılışkınız varsa affedebılırsınız de. Düğün tarıhıne az kalması çok kötü olmuş. Keşke düşünmek ıçın daha uzun vaktınız olsaydı. Rabbım hakkınızda hayırlısını versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…