Merhaba kızlar kimseyle rahat rahat konusamadığım için içimi size dökmek istedi. 3,5 yıldır süren 1 yıldır da nişanlı olarak devam eden bir ilişkim vardı. onu o kadar çok seviyordum ki ailemi bile onun için karsıma aldım. Maddi manevi hep yanında oldum 7 ay sonra düğünümüz vardı. bütün eşyalar hazırdı. ama ilişkide her zman yolunda gitmeyen birşeyler vardı hep. agresif birisiydi bazen cok cabuk sınırlenebiliyordu. olur olmadık şeyler yüzünden kalbimi kırabiliyordu. ama herşeye rağmen sevdiğim için hep alttan alıyordum onuda beni çok sevdiğini düşünüyordum ne desem tamam derdi beni mutlu etmeye çalışırdı ki facebookta başka bir isimle kendine hesap açtığını görene kadar görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki kavga ettik arkadasım yuzunden açtım dedi özür diledi hata ettim dedi bunca yılın hatırına af ettim ama içime şüphe düştü bir kere araştırdım 2. bir hattı olduğunu öğrendim yine inkar etti arkadaşımın dedi ama inanmadım bu sefer kavga ettik yüzüğü çıkarttım attım. 1 hafta hiç aramadı bende onu aramadım haftasonu bittiğine karşılık bir sms attı ona harcadığım 3 yılı 3 satırlık sms sığdırdı. ayrılık msj da bile takılardan bahsetti. ailem istemiyordu zaten ben seviyorum diye ses cıkartmadılar bir çok seye bu olayı duyunca onlarda tepki gösterdi ve bitti. 3 gün sonra benı arayıp altınları ıstedi hemde benım kendı param ile almış olduğum bileziği bile istedi o an nefret ettim ondan ben ne acılar çekerken o altınların peşine düştü. ben ki onun için nelere katlandım birgün para mevzusu açmadım kı ben ondan daha fazla kazanıyorum maaş kartım bile onda olurdu. herseyi ortak yapalım dedim onu kıracak herseyden kaçındım onun ise bana bu yaptıklarını kaldıramıyorum psikolojım bozuldu geceleri uyuyamıyorum. kötü taraflarını düşmek istiyorum bir an bana yaptıgı iyi şeyler aklıma geliyor tekrar dağılıyorum. benim herseyım o olmuştu hastalansam yanımda o olurdu canım sıkılsa bana destek verirdi aileme karsı benı hep korurdu ne oldu ki böyle olduk anlayamadım hersey bombos geliyor bana sankı dunyam karardı. bu durumdan nasıl kurtulurum lütfen bana destek olun