Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verilmiş sadakan varmış ailesiyle evlendiğinde problem yaşayacağına başta yaşamışsın Sen Allahın sevdiği bir kulmuşsun kendine bembeyaz bir sayfa aç mutluluklar
aldıkları ne varsa kullandıgının bedelini kulanmadığını iğneden iplige kadar gönderki arayıp arayıp sinirlerini yıpratmasınlar... utanması gereken insanlar onlar arkadaşım ayrılmayı yedirememişler belli kendilerince öc alıyorlar allah kurtarmış herşeyde vardır bi hayır rabbim karsına hayırlısını cıkarsın
canim boyle bir aileden kurtuldugun icin sukretmelisin...
yatip kalkip dua etmelisin...
ayrica ailenin bu iliskiyi tekrar onaylamamak konusunda ne kadar hakli oldugunu gormussundur, evlilik kararinda onlarin fikrini asla kulak arkasi yapma...herseyden once onlarin dediklerini dusun ve dogru yola ona gore sec...
evlenmeme kararini vermene cok sevindim, evlenseydin cok cekecektin bence...
eski nisanlini da ister evden kovsunlar ister alip baslarina tac etsinler, sana ne ondan ne de ailesinden hayir gelir unut artik canim...
yavas yavas unutacaksin zaten uzme kendini...
kimler, neyler unutuluyor degil mi...?
böyle insanlar varya neyse banlanmak istemiyorum .. çok üzüldüm adına canım. şimdi arada kalmşındır nişanlını seviyosan helede cok zor bi durum.
allah seni kurtarmış,şükret haline
"Derdimi seviyorum çünkü biliyorum derdimi verende beni seviyor..Seven sevdiğinin nazını ölçüyor..Sevilen çekmesinde neylesin"bu söz tam senlik bence.neden bilmiyorum ama sanki çok yakın bir dostmun yazısını okur gibi oldum..Rabbim bir daha böyle huzursuz şeyler yaşattırmasın sana inşallah.
olaylar senin dışında gelişmiş son demlerinde ve gerçek yüzleri ortaya çıkmış.demek ki hayırlı olan buymuş..dert etme iyi ki bitmiş.
kardesım ön tekerlek nereye gıderse arka tekerlek oraya gıder...
sen yat kalk sevmeye meymeyı bırakta şükret allaha .. kocan sana delı dıvane de olsa o aıle senı sonunda gene bosatırdı o adamdan zaten .. forumda herguın yenı bır bosanma haberı duyuyoruz... gozunuzu acın kızlar.. boyle 3 kurusluk ınsanlara tavız vermeyın .bunlar sızın bacagınıza bıle cıkamazz.. allah herkese kendısı gıbı ınsan versın oylekı ıyıde gorsun karsılıgını kötude bulsun belasını..
Bence hiç üzülme sende ailende çok şanslıymışsınız.
bugün kendi evladını evden kovan insan yarın size neler yapmaz. insan inan eşiyle değil maalesef onun ailesiyle sülalesiyle evleniyor. yat kalk dua et kutulmuşsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Yaşadıklarını tahmin edebiliyorumNişanlınla aranızdaki sorunları bilemem ama ailesinden kurtulduğun için dua etmelisin.. Rabbim bizleri hayırlı insanlarla karşılaştırsın
![]()
Öncelikle nişanlılık dönemini birbirini tanıma, anlaşıp anlaşamayacağınızı ölçüp biçme evresi olarak değerlendirdiğiniz için tebrik ediyorum. Bu böyle olmalı...
"tatmin olmadığınızda" bırakmak ve bir daha şans vermemek gerek bazen..
tolere edemeyeceğiniz şartlara düzelirse diye bağlanmamak, sahiplenmemek gerekir..
bitmişse geri dönmemek gerekir....
kusura bakma ama nışanlının tarafı biraz GÖRGÜSÜZMÜŞ ..
sırf damarınıza basmak için yapıyorlarda olabılır ama gerçek şu ki benım çoçuğum mutsuz olmuş
evlenememış ben ne yapayım takıyı ayakkabıyı bunlar boş işler ALLAH akıl fikir versın bunlaraa
senin için hayırlısı olsun...çok yorucu olmuş senin için..
Üzüldüm yaa çok geçmiş olsun.Allah karşılaştırmasın bidaha böyle insanlarla seni![]()
canım sıkma canını elbet bu kötü günlerde geçecek![]()
çok üzüldüm çok üzücü şeyler yaşamışsınız çok laçka olmuş hayırlısı olsun hakkınızda.
benim takıldığım konu nişanlını yani kendi çocuklarını da düşünmeyen insan bunlar
işten evden kovdular demişsin
seviyosan madem ailesini boşver nişanlında boşversin kendi yoluna baksın iş bulsun çabalasın
nişanlında onlardan yana olsa iyi yapmışsın diycem ama öyle değil anladığım kadarıyla
allah kurtarmış canım seni, hayırlısı olsun hakkında![]()
hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki canım umarım bundan sonra herşey gönlünce olur
ama merak ettim nişanlını ailesi neden evden işten kovmuş ki:26:
İnsanların gerçek yüzü kötü günlerde ortaya çıkıyor!
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.. dediğin gibi aile sorunluyken çocuğun böyle olması çok normal.. evlenirken aileylede evleniliyor.. Böyle bi aileye sizin aileniz yakışmazdı diye düşünüyorum. Yani anlaşamazdınız. Herşey gönlünce olsun.. Hakettiğin mutluluğu tez zamanda bulursun inş.![]()
ne kadar çirkin şeyler bunlar maneviyattan cok maddiyatı kurtarma peşindeler hakkında hayırlısı olsun bohcanı yollarken 1 kg da kına yollasaydın lazım olurdu
ne mutlu sana kurtulmussun işde bu aıleden
canım umarım bundan sora hersey ok cok guzel olur senın ıcın hıc uzulme olur mu
senın ıcınde guzel gunler gelecektır sabret ve ınan buna![]()
Merhaba, beni tanıyanlar az çok bilir neler yaşadığımı.. Düğünümüze 45 gün kala ayrılmıştık. Daha sonra barıştık fakat ailem bilmiyordu çünkü epey problem yaşadığımız için kabul etmeleri mümkün değildi. 9 aydan fazla bu şekilde görüştük. Bir gün kayınpederim babamı arayıp görüşmek istemiş. Bunlar o dönemden beri görüşüyor, ikizbalik iş yerine geliyor, dedelerine gittiler vs diye en ince ayrıntısına kadar anlatmış. Başkalarından duyacağına benden bil demiş. Babam gelip sordu, evet dedim doğru. Madem öyle 27 yaşına geldin ne yapmak istiyorsan onu yap dedi ama bil ki ben onaylamıyorum ve yokum. O dönem hiçbir şekilde konuyu açmadım.
Bir süre sonra anneannemi kaybettik. Onlar ailece cenazeye geldiler. Haliyle öyle bir günde babam kesinlikle eski konuları açmadı. Hatta bir süre sonra normal davranmaya başladı. Ancak tam 40 gün sonunda babası babamı arayıp görüşelim demiş, annem annesi falan dördü yani. Çocuklarla ilgili olduğu için onlarda olsun dedi annem. (onlar her şeyi çocuklarının dışında yaparlar, o bilse nolur para bizden çıkıyor nasılsa diye) Her neyse gittik, o gece daha oturur oturmaz ben şikayetçiyim, eskiden yapacaklarımın onda birini yaparım, şartlarım var vs diye başladı. (evden çıkmadan annemle babamın konuşmasını duymuştum, her gece dua ediyorum hayırlısı olsun diye diyordular) bizimde 2 yıl boyunca değişmeyen düzelmeyen problemlerimiz halen devam ediyordu. en sonunda o gece seviyorum ama istemiyorum dedim ve bitti..
Bir süre sonra nişan sandığını gönderelim diye konuşuldu. (aramızda anlaşarak ben makyaj malzemelerini o traş takımlarını kullanmıştı) sandığı içindeki gecelik pijama terlik havlu ile birlikte gönderdik. onlarda bavulu gönderdiler, traş takımlarıyla birlikte gömleği kemeri cüzdanı kullandığı için yoktu, olması da önemli değildi zaten. (Taktıkları bir set vardı, o da birkaç hafta önce eve giren hırsızla birlikte gitmişti, kendileri de şahit olmuş ve o esnada bana üzülme kızım olan takıya olsun yavrum demişlerdi.) Tüm bunlar olduğu esnada nişanlımdan bana mail geldi, başka hiçbir şey verme sakın bunlara diye. O akşam tam yemek yerken annemin cebi çaldı, arayan yengesiydi. Onları her daim annem arar muhattap olurken o eltisine aratıyordu. Bunlar eksik demiş, annemde ikizbalik hazırladı, eksik olan neyse söyleyin göndereyim dedi. Nişanda giydiğim ayakkabıyı istemiş. Takı setini sormuş, çalındığını biliyorlar ama bedeli neyse vermeye hazırım dedi annem. Bunun sonrasında ise nişanlımla birlikte çıktığımız zaman aldığımız mutfak için olan ıvır zıvırları söylemiş. Annem en son, yapın bir liste söyleyin dedi.
Onlara verecek tek bir iğne dahi yok onların arasında çünkü aldıkları şeyleri zaten verdim. Böyle bir duruma getireceklerini aklımın ucundan geçirmezdim. Nişanlımı önce iş yerinden, şimdi ise evden kovmuşlar.. Aile başta sorunluyken bu adamın neden problemleri var diye çok aramamam gerekiyormuş.. (gözlerinize sağlık şimdiden, biliyorum uzun oldu ama daha yazsam o kadar çok şey var ki)