Nişanlımdan ayrıldım pişmanım[kaçtım]

canım umarım mutlu olursun.ben nişanımda ablamla dargındım hem de tamamen bağlantımı koparmıştım.ama bir süre sonra dargın olmama rağmen en zor anımda ablam benim yanımda oldu.şuan aramız iyi ama ne zaman benim nişanımdan konu açılsa ablam hüzünlenir ben de çok kötü olurum.o gün nişan aracındayken ablama gitmeyi istedim ama aramızın açılmasının tek sebebi olan halam boşver nişana geç kalıyoruz dedi ve gidemedim...keşke tüm şartları zorlasaymışım kanlı bıçaklı olmama rağmen ablama gitseymişim diyorum...

evet gün gelir ailenle aran düzelir ama hem senin hem de ailenin içinde büyük bir uhde olacaktır bu düğün işi...nişanlına madem herşeyi geride bırakarak kaçtın,ailenden bunu esirgeme.bırak herşeyi söylesinler.annedir babadır.sana değer verdikleri için kızıyorlar bu yüzden sitem ediyorlar.mutlaka seni affedeceklerdir.ama o düğünde bulunmadıkları an hep sende bir yara kalır.bence nişanlınla konuş 2 ay bekleme en kısa zamanda git gönüllerini al...

bana da bikeresinde böle sacma bi yorum yazilmisti, aa sevmemis gibisinden. canm sana hak veriyorum tür msjlar hic te hos degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…