Ay sen nekdar büyük hata yapmıssın
Ay sen ailene bunu nasıl yaparsın
Ay senin gibi evlattan korusun bizi Allahımmm
deyince arkadasların eline ne geciyo hic anlamıyorum
olmus bi olayın ardından zaten pişmanlık duyan üzülen birini iyice yerin dibine sokmak cabası nedendir bunuda anlayamıyorum
Olay daha yasanmamıstır fikir soruyodur böyle böyle bi hata yaptım kacmayı düsünüyorum napmalıyım dese.. tm ozaman söyleyin bu söylediklerinizi benim kızım olsa asla affetmem deyin, böyle biseyi nasıl düsünürsün deyin, ama kız zaten hatasını kabul etmis belliki psikolojiside altüst olmus, bide biz iyice bunalıma sürüklersek ne olur hali?
insanın başına gelene kadar kimse namusuyla ve aklıyla övünmemeli bence. ben arımla namusumla telimle duvagımla evlendim ama benim yiğenim yada ilerde olucak evladımın başınada gelebilir. keşke böyle olmasaydı ama olan olmuş artık. işallah allahım eşinle evinde mutluluk huzur verir. ailenin kızması affetmemesi cok normal ama zamanla herşey yoluna giricektir. allah utandırıp geri ailenin yanına dönmeyi nasip etmesin...
Benim kızım nişanlısına kaçsa ben de affetmem...
Sonuçta vermeyeceğiz dememişler ve nişanlanmışsınız...
Off okuduğumdan beri kendimi durduramıyorum o kadar çok güldüm ki
sen gül diye yazmadım bunları tmmı seni tanımıyorum sende beni ben burda yaşadıklarımı anlatıyorum kimi eleştiriyor kimi nasihat veriyor sense gülüyorsun nesin bilmiyorum ama bu yazdıklarından insan olmadığın belli bidaha sakın benim konumla ilgili yorum yapma olurmu saygısız şey
Benim kızım nişanlısına kaçsa ben de affetmem...
Sonuçta vermeyeceğiz dememişler ve nişanlanmışsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?