Nişanlımdan ayrıldım pişmanım[kaçtım]

Atılan başlıkla konunun içeriği hiç birbiriyle uyumlu değil öyle değil mi?Nişanlımdan ayrıldım derken zaten nişanlınız şu anda eşiniz olmuş çok ilginçç..

nisanlima iliskiye girdigimizi soylemedim ne demek ya adami sarhos edip sonra mi iliskiye girdin iliskiye girdigini bilmiyo mu o ay saka gibi

Ay sen nekdar büyük hata yapmıssın
Ay sen ailene bunu nasıl yaparsın
Ay senin gibi evlattan korusun bizi Allahımmm

deyince arkadasların eline ne geciyo hic anlamıyorum
olmus bi olayın ardından zaten pişmanlık duyan üzülen birini iyice yerin dibine sokmak cabası nedendir bunuda anlayamıyorum
Olay daha yasanmamıstır fikir soruyodur böyle böyle bi hata yaptım kacmayı düsünüyorum napmalıyım dese.. tm ozaman söyleyin bu söylediklerinizi benim kızım olsa asla affetmem deyin, böyle biseyi nasıl düsünürsün deyin, ama kız zaten hatasını kabul etmis belliki psikolojiside altüst olmus, bide biz iyice bunalıma sürüklersek ne olur hali?

evet burada yazoşanların bazılar ağır olmuş ama şimdi burdaki kişilerde ohh iyi yapmışsın, en iyisi, sen mutluysa sorun yok diyemezler. Doğruya doğru burada başlık açtıyda eleştirileri de göze alacak bunu sadece biz değil ki çevresinde herkes söyleyecek. Nereden baksan yanlışlar silsilesi var burada. Bu kişi, bir anda onun bunun demesine bakarak, ortada elle tutulacak bir sorun yokken nişan atıyor, sonra ailesine bile danışmadan, isterler mi istemezler mi sormadan en azıdan dönme düşüncesini annesiyle bile paylaşmadan direk kaçıyor ve nişanslının haberi bilr yok kaçtığından yani ortak alınan bir karar değil. Şöyle olsaydı, ailesi ölsekte seni vermeyiz etmeyiz derdi, nişanlısı da kaç bana evlenelim seni seviyorum derdi tamam sevmişler kaçmışlar ama çocuğu kaçınca haberi oluyor. Önce bi buluşsunlar konuşsunlar bu çocuk gelecekle ilgili ne düşünüyor, evlenmek istiyor mu bir sorsun etsin birlikte bir karar alsınlar değil mi. Ya ben nişanı bozdum ama geri dönmek istiyorum bile dememiş çocuğa. Zaten nişanı bozunca çocuk telefonlarına bile çıkmıyormuş. Ben kaçmadan önce düşünürüm ya zaten dünden razıymış ayrılmaya diye. Ben nişanı bozunca diretmeyen, peşimden gelmeyen, evlilik konusunda kararlı olmayan birine nasıl kaçarım. İleride mutlu olur muyun diye düşünmez miyim. İleri de mutsuz olursa ama siz iyi yapmışsın demiştiniz demez mi bu insan gerçekler acıdır maalesef ve hayat bazı şeyleri gözarrdı edip herşeye alkış tutacak kadar basit değil..

Benim takıldığım nokta , kan iççamaşırına nasıl bulaşıo , madem çamaşırlasın nasıl kan oluyo , valla bide güvenlik görevlisi çıktı bi ara , allah aşkına 0 dan anlatın konu açarken , kendi bildiğiniz şeyi yarım yamalak yazıosunuz . Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama cvp beklemiyorum bu arada sadece garibime geldi kan ve iççamaşırının beraber olması , hani nasıl olduğunu anlatmana gerek yok özel hayat...

insanın başına gelene kadar kimse namusuyla ve aklıyla övünmemeli bence. ben arımla namusumla telimle duvagımla evlendim ama benim yiğenim yada ilerde olucak evladımın başınada gelebilir. keşke böyle olmasaydı ama olan olmuş artık. işallah allahım eşinle evinde mutluluk huzur verir. ailenin kızması affetmemesi cok normal ama zamanla herşey yoluna giricektir. allah utandırıp geri ailenin yanına dönmeyi nasip etmesin...

Benim merak ettigimde, acaba konu sahibi kac yasinda..19un ustunde oldugunu hic sanmiyorum mesajlarindan yola cikaraktan....

buyudukce anlar..simdi biz ne desek bos,hersey toz pembe onun icin...

arkadaşa itamda bulunuyorsunuz yarım yamalak konu yazmışsın diyede bazılarınızda yarım yamalak okuyor heralde..kızcağız x başlıklı yazımda belirmiştim isteyen okusun diyor..zahmet edip bi bakın..sorularınızın cvplarınıda alırsınız..

ayrıca buraya hatasını zaafını yazan insanların üzerine çok gidildiğini düşünüyorum..resmen ben bunalıma giriyorum iyiki bunu yapan ben değilim diye vurun abalıya yapıyorsunuz,eleştireye açık olmak lazım fakat buraya derdini yazan beni yerden yere vurun diyemi yazıyor yoksa yaptım bi hata içime biraz su serpin yol gösterin diye mi yazıyor..karşıdaki insanı bunalıma sürükliyecek kendisini dahada suçlu hissedecek yorumlarda çok ısrar ediliyor..ve yaş aralıklarıda genç sınıfına girenlere özellikle böyle davranılması hiç hoş deil..gaza gelip kötü şeylerede sonuç verebilir bunun sorumluluğunu unutmayın..

bide merak ediyorum reel hayattada yakınlarınız dertlerini anlattığında böylemi yapıyorsunuz,insanın başına herşey gelir hayatta hata insanlar içindir,derdini açan zaten yardım eli,bir hoş seda bekler..

olmuş bir kere bundan sonrası için yol gösterici olmak lazım..zamana bırak arkadaşım,ilerde ailende bağışlar umarım sonuçda el değilmiş nişanlınmış..umarım seni üzmez tek sorun bu..sende kendini olumsuzluklara değil,pozitifliğe odakla evliliğine yatırım yap bundan sonrası için..ukalalık etmiyimde ben olsaydım öyle yapardım yani..Allah utandırmasın..

bundan başka ne denebilirki..

bizim kk hatunları cok senarist nişanlandı nişan attı sonrada kaçtı şimdi kesin hamiledir senaryoya bakarmısın

Benim kızım nişanlısına kaçsa ben de affetmem...
Sonuçta vermeyeceğiz dememişler ve nişanlanmışsınız...

kesinlikle.. Benim de anlatmaya çalıştığım bu. Sonuç olarak ailesi karşı çıkmamış ki zaten nişanlanmışlar ama bu kız küçük şeyleri büyütüp ayrılmış ee madem ayrılmış neden pişman olmuş demekki düşünmeden etmedne ayrılmış. Ben ailesinin buna sevindiğini sanmam. Kim kızının ayrılmasını ister hem de nişanlıyken. Hem anneside söylese ben seviyorum dese karşı mı çıkacalardı çıkacak olan nişanlamazdı. Bu çocuk ayrılmışlar ne aramış, ne sormuş telefonlara çıkmamış. Kız da hiç çocuğun haberi olmadan gitmiş çocuğa ben sana kaçtım demiş. Olur mu böyle şey..

Off okuduğumdan beri kendimi durduramıyorum o kadar çok güldüm ki

sen gül diye yazmadım bunları tmmı seni tanımıyorum sende beni ben burda yaşadıklarımı anlatıyorum kimi eleştiriyor kimi nasihat veriyor sense gülüyorsun nesin bilmiyorum ama bu yazdıklarından insan olmadığın belli bidaha sakın benim konumla ilgili yorum yapma olurmu saygısız şey

ne diyorsun arkadaşım ben sana değil mesaj yazan arkadaşa güldüm
tamamen yanlış anlamış konuyu..

ya anlatamıyorum ben zaten yaptığım şeyi savunmuyorum belkide bu dünyada kaçacak son kız bile ben değildim ama oldu işte evet ailem verdi nişanlandık ama olaylar çok farklı oldu nişan attıktan sonra işler karıştı aileler düşman oldu ben güzellikle olsun aileler barışsın istedim ama olmadı işte ve kaçtım ha doğrumu yaptım tabiki hayır ama kocamı çok seviyorum ailemide inş en kısa zamanda ailem affeder beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…