Nişanlımdan ayrıldım pişmanım[kaçtım]

ne diyorsun arkadaşım ben sana değil mesaj yazan arkadaşa güldüm
tamamen yanlış anlamış konuyu..

ozamn kusura bakma canım olurmu birden güldüm falan deyince ne bilim ben şimdi anladım neye güldüğünü o güvenlik görevlisinemi kaçtın diyen arkadaşa demi

Benim kuzenim de kaçarak evlenmişti . Halamlar ilk başta kabul etmedi derken şu an 8senelik evliler kuzenimn oğluna da kızına da halam baktı . Ve kuzenim inanılmaz mutlu . Sen sevdiğin adamla birliktesin . Hatadır olmuş ama hata yaptığın adamla birliktesin bi yerde . İçin buruk olur illaki ama ailen bu . Annen baban atamaz satamaz . Diyelim ki kabul etmediler ilerde bebişin olur onu getirirsn öyle öpersn ellerini .
İnşallah benden çok çok büyük olduğunu tahmn ettiğim ablaların felaket senaryolarını yaşamazsn inşllh mutluluğunla huzurunla konular açarsın .

Ayrıca keşke yorumlar biraz yapıcı olsa .. düşene tekme .. Birbirimize destek olsak fikir versek destek olsak keşke ... Yeternce sıkıntılı bi süreç yaşıyor zaten

ozamn kusura bakma canım olurmu birden güldüm falan deyince ne bilim ben şimdi anladım neye güldüğünü o güvenlik görevlisinemi kaçtın diyen arkadaşa demi

Ayy şok geçirdim ya.. evet ona güldüm
Yanlış anlamış ya iyice karıştırmış konuyu ona güldüm..
Sen gerginsin bana patladın galiba,boşver :97:

beni anlayan birileri çıktığı zaman okadar mutlu oluyorumki kendimi çok iyi hissediyorum ayın 5inde düğünüm olcak ailem yanımda olmayacak bi yanım eksik ama sevdiğim insanla evlendiğim içinde çok mutluyum allahtan tek dileğim ailemin bir an önce beni affetmesi bu güzel dileklerin için çok teş.ederim canım sağol

Ayy şok geçirdim ya.. evet ona güldüm
Yanlış anlamış ya iyice karıştırmış konuyu ona güldüm..
Sen gerginsin bana patladın galiba,boşver :97:

ya gergin değilimde haftaya düğünüm var onun heyecanı ailem yanımda değil onun burukluğu var bide ev falan tuttuk onun koşuşturmacası var biçok duyguyu aynı anda yaşıyorum anlayacağın

Anneyi, babayi tinlayan bile yok suan:

Annesiz,babasiz kardessiz dugun neye yararki hic olmasin daha iyi...

Son düzenleme:
Madem kaçacaktın ailenden ne istedin ki
Onlar sonuçta nişanlanmana izin vermişler,karşı çıkma durumu da söz konusu değil
Kaçıp sonrada en son yapacak olan insan bendim diyorsun
Kusura bakma bu kaçma meselesine acaip sinir oluyorum
Kardeşim de kaçmıştı,ailemin ve benim ne kadar üzüldüğümüzü,başımızı öne eğdiriğini hatırlıyorum
Hiç kimseye bu kadar eleştirel yazmadım belki ama konunu okuyunca kardeşim aklıma geldi
Bu şekilde yapılan evliliklerde de pek huzurlu ve mutlu olunmuyor inş sen mutlu olursun
Yok bi de bakire değildim vs vs insan azcık namusuna sahip çıkabilmeli
Bu yorumu sana olarak değil okuyan diğer genç kızlarımıza yazdım
Zamanında verilmesi gereken şey,baştan verilirse hiç kadrin kıymetin bilinmiyor
Nişanlına söylememişsin bile bu durumu zamanında seni yine iyi kabullenmiş öylece bırakabilirdi de
Belki bu yorumu okuyan herkes bana çok kızacak ama yaşadığımız için biliyorum başa gelince ne kadar kötü bişey olduğunu

hatalı davranısların olmus sende bunun farkındasındır önemlı olan bundan sonrası zamana bırak ailen şuan kabullenmıyo olabılr ama ilerleyen zamanlarda fikirleri değişir onlarada kendınede zaman tanı sonucta evlatlarısın varlıgını ınkar edemezler ve mutlaka bir gün affederler içini ferah tut canım ama kaçtığın için eşinin tarafından ilerleyen zamanlarda önüne ısıtıp ısıtıp getirebilirler kaçıp geldın diye bunlarada göğüs germeyi öğren hayatında bol şanş

umarım cok mutlu olursun canım,inşallah bundan sonra hatalarından ders gıkarırsın.ailenle enkısa zamanda barışırsın mutlu olman dilegiyle

düğün telaşındasın ve ailenin yanında olmaması cok üzücü birşey. bu olaylardan sonra eşin ve ailesiyle gidip ailenle konuşmadınızmı? annenin ayaklarına kapanıp afdilemedin mi?

çok güzel yazmışsınn benimde ablam kaçtı hemde nışanlısına oda 11 yıl olcak yaşadıklarımı unutamıyom üzüntüyü anne ve babamın o hali resmen ölmüştük arkadaşa yinede mutluluklar diliyom umarım çok mutlu olur benim ablam gibi inşallah

ya herseyh anladmda nıcın bu kadar kızıyosunuz kıza.tmm afern deyn dmıyoruz zaten pısman oldugnu belırtms. Bu könuyu oktdunuz mu? Kk kadnlarh nedn acımasız?

Aynen katılıyorum arkadaşım...Burdaki cevapları okudukça daralıyorum bazen...hep bir önyargı...hep bir eleştiri...hep bir saldırganlık...hep bi yanlış anlama...şu dünyada kimse hatasız değildir...kimse sütten çıkma ak kaşıkta değildir...lütfen yorum yaparken biraz yapıcı olalım...biraz empati kuralım...ben arkadaşın yaptığı maharifet demiyorum...alkışlamıyorum da...ama artık geri dönüşü olmayan bi durumda...ben senin yerinde olsam yapmazdım tüh vah demenin anlamı yok...çünkü ne o arkadaşın yerindesiniz ne de artık zamanı geriye döndürme şansımız var...kardeşlerimiz,ablalarımız,arkadaşlarımız,çocuklarımız var onlar da aynı durumu yaşasalar tek kalemde silip atacakmıyız yanii...hayır biz geleceğin anneleriyiz biraz daha anlayışlı ve şevkatli olalım derim...

konu sahibi arkadaşım istenmeyen bir durum yaşamışsınız hep birlikte ama şanslısın sevdiğin adam sana sahip çıkmış bundan sonrası için allah utandırmasın inşallah...

sevgiler...

nişanlın yani şuanki eşin seni senin kadar sevseydi sen aileni arkadana alıp kaçtıgın adam ailesini dinlemez senin telefonlarına çıkardı..
sevgisini kendi sevginle sakın ölçme..
Seni senin kadar sevmemiş bu bir gerçek..
amaa olan olmuş.. hata yapmışsın görülen eşin aileni arkana almana değecek bir insan değilmiş..
birde bu adama kaçıp gidiyorsun.. ailemi adam yerine koymanızı beni istememenizi herşeyinizi kabul ediyorum yeterki ben gelin edin diyorsun hareketlerinle...
bir şey yaşamışsın yanlış evet ama hayat ondan ibaret değildi..
illa o adamlamı evlenmen lazımdı bunu yaşadın diye..
ailenle barışmaya bak. gerekirse yalvar hatanı affettir yarın öbürgün eşine yada ailesine karşı bir tarafın buruk olmasın...
ailen arkanda olursa her zaman kötü bir duruma karşı gidebilecek sıgınacak ailen olur arkanda.. :89:

düğün telaşındasın ve ailenin yanında olmaması cok üzücü birşey. bu olaylardan sonra eşin ve ailesiyle gidip ailenle konuşmadınızmı? annenin ayaklarına kapanıp afdilemedin mi?

ailemle konuşamöadım cesaret edemedim bi türlü dayımla görüştüm düğününe gelmeyecekler biraz zamana bırak ilerde barıştırcam sizi dedi içime su serpti biraz inanın böyle olsun istemezdim ben aileme çok düşkün biriydim ailemde bana ama olan oldu işte yine söylüyorum yaptığım hataydı ama eşimi çok seviyorum

canımm bak hayatında 1 kere evleniceksin, daha sonra cok büyük pişmanlıklar ve uhdeler yaşıcaksın. özellikle ailen. düğününe 1 hafta kalmış. eger eşin seni azıcık seviyorsa ailesiyle birlikte, ailenin yanına kapıdan kovulcagınızı bilseniz bile gitmeniz lazım. bunu sen talep etmezsen onlardan hiç bekleme, ilerde bunu daha iyi anlıcan. o yüzden hepbirlikte ne yap et ailenin yanına git af dile, aile büyükleride araya girsin. barıştırsınlar.. her şey zamanla rayına oturup düzelicek ama en azından affetmeseler bile düğününde olurlar belki. bu ufacık ihtimeli bile değerlendir. gerekirse ailenin ayaklarına kapan af dile.

ya eşimin ailesi gitmek istedi ama dayımla eniştem bırakmadılar şuan için kimse gelmesin dediler ailem çok tepkiliymiş çünkü bende istemezmiydim ailem düğünümde yanımda olsun diye ama olmadı işte bir hata yaptım sonuçlarınada katlancam mecburen neyapayım başka elimden bişey gelmiyor

yorumların hepsini yeniden okudum ya ne kadar kolay bir insanı yargılayabılıyoruz tamam arkadas bastan sona hatalı sıkıntısını burda acmak ıstemıs yok öyle yok böyle unutmayın hepimiz insanız yarın öbürgün bizim yada evlatlarımızın başına gelmeyecegı ne malum lütfen biraz ılımlı olun.. bu ön yargı nie ben anlamadım ki sıfatımız insan olduguna göre hata yapmamız anormal bişiy değil dimi????

Son düzenleme:

siz evlimisiniz hanfendi,yada sevgiliniz var mı..varsayalımki hayatınızda biri var ve hatası oldu onu birine anlatıyorsunuz,karşındakinin tepkiside "seni hiç sevmemişşş"...canınız hiç mi yanmaz..el insaf..benim çok yanar açıkcası..

o kızında duymak isteyeceği en son şey sığınmış olduğu ve şuanda ondan başka kimsesi olmayan kişinin onu sevmiyor oluşunu bilmek duymak..

aldırma kardeşim,hepimiz genç olduk,hatalar yaptık,hatalarla karşılaştık bu sevilmediğin anlamına gelmez bunu canı gönülden söylüyorum inanarak..

önemli olan tekrar etmesin hatasını,seni sarıp sarmalasın,yaşda ilerledikçe bazı hatalara hepimiz bunu nasıl yapmışız diyoruz zaten..sakın kafanı bu olumsuzluklar doldurup şuanki evlilik hayatının ilk günlerini zehir etme..

eşinede yansıtma sen beni seviyormusun bana böyle yapmıştın aslında sevmiyorda olabilirsin gibilerinden,erkeklerin en nefret ettiği şeylerdir bunlar..

sabırla zamanla taşlar yerine oturacak göreceksin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…