ne diyorsun arkadaşım ben sana değil mesaj yazan arkadaşa güldüm
tamamen yanlış anlamış konuyu..
ozamn kusura bakma canım olurmu birden güldüm falan deyince ne bilim ben şimdi anladım neye güldüğünü o güvenlik görevlisinemi kaçtın diyen arkadaşa demi
Benim kuzenim de kaçarak evlenmişti . Halamlar ilk başta kabul etmedi derken şu an 8senelik evliler kuzenimn oğluna da kızına da halam baktı . Ve kuzenim inanılmaz mutlu . Sen sevdiğin adamla birliktesin . Hatadır olmuş ama hata yaptığın adamla birliktesin bi yerde . İçin buruk olur illaki ama ailen bu . Annen baban atamaz satamaz . Diyelim ki kabul etmediler ilerde bebişin olur onu getirirsn öyle öpersn ellerini .
İnşallah benden çok çok büyük olduğunu tahmn ettiğim ablaların felaket senaryolarını yaşamazsn inşllh mutluluğunla huzurunla konular açarsın .
Ayrıca keşke yorumlar biraz yapıcı olsa .. düşene tekme .. Birbirimize destek olsak fikir versek destek olsak keşke ... Yeternce sıkıntılı bi süreç yaşıyor zaten
Ayy şok geçirdim ya.. evet ona güldüm
Yanlış anlamış ya iyice karıştırmış konuyu ona güldüm..
Sen gerginsin bana patladın galiba,boşver :97:
Madem kaçacaktın ailenden ne istedin ki
Onlar sonuçta nişanlanmana izin vermişler,karşı çıkma durumu da söz konusu değil
Kaçıp sonrada en son yapacak olan insan bendim diyorsun
Kusura bakma bu kaçma meselesine acaip sinir oluyorum
Kardeşim de kaçmıştı,ailemin ve benim ne kadar üzüldüğümüzü,başımızı öne eğdiriğini hatırlıyorum
Hiç kimseye bu kadar eleştirel yazmadım belki ama konunu okuyunca kardeşim aklıma geldi
Bu şekilde yapılan evliliklerde de pek huzurlu ve mutlu olunmuyor inş sen mutlu olursun
Yok bi de bakire değildim vs vs insan azcık namusuna sahip çıkabilmeli
Bu yorumu sana olarak değil okuyan diğer genç kızlarımıza yazdım
Zamanında verilmesi gereken şey,baştan verilirse hiç kadrin kıymetin bilinmiyor
Nişanlına söylememişsin bile bu durumu zamanında seni yine iyi kabullenmiş öylece bırakabilirdi de
Belki bu yorumu okuyan herkes bana çok kızacak ama yaşadığımız için biliyorum başa gelince ne kadar kötü bişey olduğunu
arkadaşa itamda bulunuyorsunuz yarım yamalak konu yazmışsın diyede bazılarınızda yarım yamalak okuyor heralde..kızcağız x başlıklı yazımda belirmiştim isteyen okusun diyor..zahmet edip bi bakın..sorularınızın cvplarınıda alırsınız..
ayrıca buraya hatasını zaafını yazan insanların üzerine çok gidildiğini düşünüyorum..resmen ben bunalıma giriyorum iyiki bunu yapan ben değilim diye vurun abalıya yapıyorsunuz,eleştireye açık olmak lazım fakat buraya derdini yazan beni yerden yere vurun diyemi yazıyor yoksa yaptım bi hata içime biraz su serpin yol gösterin diye mi yazıyor..karşıdaki insanı bunalıma sürükliyecek kendisini dahada suçlu hissedecek yorumlarda çok ısrar ediliyor..ve yaş aralıklarıda genç sınıfına girenlere özellikle böyle davranılması hiç hoş deil..gaza gelip kötü şeylerede sonuç verebilir bunun sorumluluğunu unutmayın..
bide merak ediyorum reel hayattada yakınlarınız dertlerini anlattığında böylemi yapıyorsunuz,insanın başına herşey gelir hayatta hata insanlar içindir,derdini açan zaten yardım eli,bir hoş seda bekler..
olmuş bir kere bundan sonrası için yol gösterici olmak lazım..zamana bırak arkadaşım,ilerde ailende bağışlar umarım sonuçda el değilmiş nişanlınmış..umarım seni üzmez tek sorun bu..sende kendini olumsuzluklara değil,pozitifliğe odakla evliliğine yatırım yap bundan sonrası için..ukalalık etmiyimde ben olsaydım öyle yapardım yani..Allah utandırmasın..
ya arkadaşlar sanırım anlatamadım ben nişanlıydım nişan attım sonra pişman oldum barışmak istedim ama benim ve nişanlımın ailesi barışmaktan yana olmadılar araları bozuldu birbirlerine hakaretler falan sonra nişanlımdan beni istemedi arama beni seni sevmiyorum istemiyorum artık dedi ama beni sevdiğinden emindim telime cvp vermiyordu beni dinlemiyordu bende t.dağa gittim yanına kaçtım yani ama beni kabul edip etmeyeceğinden emin değildim.büyük bir risk alarak gittim.çok şükür aileside oda beni kabul ettiler resmi ve dini nikahımız oldu haftaya düğünümüz var. ama ailem hala küs bana içim buruk o yüzden
çok teş ederim.aileme şuan dönemem beni sildiklerini söylüyolarmış dayımla konuştum düğününe gelmiyolar biraz zamana bırak dedi.ben üzgün değilmiyim sanki böyle olsun istemezdim ama oldu işte ne yapayım yine söylüyorum ailem için ölürüm ama kocamıda çok seviyordum onuda kaybetmek istemezdim allah yardımcım olsun
düğün telaşındasın ve ailenin yanında olmaması cok üzücü birşey. bu olaylardan sonra eşin ve ailesiyle gidip ailenle konuşmadınızmı? annenin ayaklarına kapanıp afdilemedin mi?
ailemle konuşamöadım cesaret edemedim bi türlü dayımla görüştüm düğününe gelmeyecekler biraz zamana bırak ilerde barıştırcam sizi dedi içime su serpti biraz inanın böyle olsun istemezdim ben aileme çok düşkün biriydim ailemde bana ama olan oldu işte yine söylüyorum yaptığım hataydı ama eşimi çok seviyorum
aa bi de hamile misinnnn de ne ara hamile kaldin yaa ben de snein annen olsam affetmem haklilar yanii
nişanlın yani şuanki eşin seni senin kadar sevseydi sen aileni arkadana alıp kaçtıgın adam ailesini dinlemez senin telefonlarına çıkardı..
sevgisini kendi sevginle sakın ölçme..
Seni senin kadar sevmemiş bu bir gerçek..
amaa olan olmuş.. hata yapmışsın görülen eşin aileni arkana almana değecek bir insan değilmiş..
birde bu adama kaçıp gidiyorsun.. ailemi adam yerine koymanızı beni istememenizi herşeyinizi kabul ediyorum yeterki ben gelin edin diyorsun hareketlerinle...
bir şey yaşamışsın yanlış evet ama hayat ondan ibaret değildi..
illa o adamlamı evlenmen lazımdı bunu yaşadın diye..
ailenle barışmaya bak. gerekirse yalvar hatanı affettir yarın öbürgün eşine yada ailesine karşı bir tarafın buruk olmasın...
ailen arkanda olursa her zaman kötü bir duruma karşı gidebilecek sıgınacak ailen olur arkanda.. :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?