ne günler geçiriyorum bi bilseniz maddi ve manevi anlamda ailemde bende çok sıkıntıya düştük ama alışkanlık var kahretsin çok ağlıyorum hergün ağlamadığım günüm yok zehir kusuyorumsaolun çok teşekkürler herkese bana yol gösteren arkadaşlar çok saolun
ya kızlar annemin parasını almış gizlice çekmiş sonra eniştemden 250 tl almış vermemiş tlf açtık ailesine diyolar yediklerinize sayın inanmıyorum:18:bir aile bu kadar pişkin görmemiş olamaz oğlunun yaptığı hırsızlıktan bile gocunmayan insanlarama tek sorunum var şimdi bu adamdan bazen nefret ediyorum bazende çok özlüyorum ağlıyorum.bu problemimi halledemeiyorum arada bana msj yazıyo seni seviyorum sen başkasın canımsın falan filan ama ya çektiğimiz zorluklar ya bana yaşattığı aileme yaşattığı üzüntüler bu ay onun çektiği paraları ödemekle öyle sıkıntıya girdikki anlatamam size aileme bana bu kadar üzüntü yaşatıyo ben nasıl hala tam anlamıyla kopamıyorum mantıklı bi insan asla dönüp arkasına bakmaz ama ben neden böyleyim çok salağım kızlar ahhhhhh ah ah hangisi sineye çekilecek gibi nasıl hakim olacam kendime.allah bana ona karşı bir nefretlik versin istiyorum kızlar nolur dua edin
ya kızlar annemin parasını almış gizlice çekmiş sonra eniştemden 250 tl almış vermemiş tlf açtık ailesine diyolar yediklerinize sayın inanmıyorum:18:bir aile bu kadar pişkin görmemiş olamaz oğlunun yaptığı hırsızlıktan bile gocunmayan insanlarama tek sorunum var şimdi bu adamdan bazen nefret ediyorum bazende çok özlüyorum ağlıyorum.bu problemimi halledemeiyorum arada bana msj yazıyo seni seviyorum sen başkasın canımsın falan filan ama ya çektiğimiz zorluklar ya bana yaşattığı aileme yaşattığı üzüntüler bu ay onun çektiği paraları ödemekle öyle sıkıntıya girdikki anlatamam size aileme bana bu kadar üzüntü yaşatıyo ben nasıl hala tam anlamıyla kopamıyorum mantıklı bi insan asla dönüp arkasına bakmaz ama ben neden böyleyim çok salağım kızlar ahhhhhh ah ah hangisi sineye çekilecek gibi nasıl hakim olacam kendime.allah bana ona karşı bir nefretlik versin istiyorum kızlar nolur dua edin
çok haklısınız evet bende bazen kendime şaşıyorum nasıl soğumadım diye.bendeki sanırım aşk sevgi değil haklısınız alışkanlık tiraykilik.ama çekecem ağlicam üzülücem ama asla dönmem ben ne saçmalıyorum geri dönmek falan diye.aradan bir kaç ay geçince şükür edicem sevinecem bile hatta bunların bütün soruların karşılığını cvplarını biliyorum ama tiryakilik alışkanlık var ya hani...annem zaten çok sinirli depresyona girdi kadın asla vermem diyo allaha çok şükür maddi durumu yerinde olan insanlarız herkes gibi ama ayrıldığım nişanlımın ailesi boçlar batağında yüzüyolar zaten barışsam bile velilik asla olmaz ki barışmak ta zor çok zor.hepinize teşekkür ediyorum fikirleriniz için saolun allah hiçbir genç kıza benim yaşadığım şeyleri yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?