kızlar şuan şoktayım nolur bana bi akıl verin bu sabah ailesine tlf açtım dedim oğlunuza diyin parayı getirisn yoksa şikayete gideriz sonra kapımıza gelip bişi demeyesiniz dönmüş kayınvalide olacak ne diyo biliyomusunuz yediğin paralara say ay ben bunun hiç bişeyini bırakmadım açtım ağzmı yumdum gözümü neler dedim neler hiçbişeyini bırakmadım ya az işten çok iş çıkacak diyo çok korkuyorum napayım lütfen yardım edinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!annem çok üzülüyo hasta olduuu annem de babannesine tlf açtı dedi bakın şu parayı öderim yoksa şikayet edecem o da aynısını söyledi annemde bir sürü beddua etti sonra yardım edin nolur
Amin canım inşallah tez zamanda kurtulursun. Güzelce söylemissin ağır da konuşmuşsun anlayana tabi anlayacak insan olsalar azıcık utanırlardı.. büyükleri çocuktan daha kabahtli ar,şeref,gurur kalmamış bunlarda yediklerine saymışmışşşş....
Empati yapmaya çalışıyorum benim yapacağım hareketde aynen bu olurdu basımın gözümün sadakası olsun Allah beni bu rezil aileye gelin yapmaktan kurtardı diye.
Ailende konuş siz evin içinde bu konuyu kapatın dışarıdan gelen tepki ve yorumlara da uzun süre izin vermeyin. Bu gidişle sağlığından olursun o da parayla alınmıyo
ah ah allah kimseye bu sıkıntımı yaşatmasın babam gitti şimdi amcasıyla konuştu onun babası burda yok il dışında amcası demiş bana 3 4 gün müsade edin ben verecem ben utanıyorum böyle bir yeğene sahip olduğum için senle biz dostuz demiş sakın şikayet etme yeğenimi adımız çıkar.yapma bunu bize ardından eski nişanlım aradı dedi babnızı amcamın yanınamı göndermişsiniz konuşmuşlar annem evet dedi yeter oldu senin ettiğin ya bu saatten sonra borçlarınımı kapatacaz senin dedi.o da dediki(eski nişanlım bile demek istemiyorum) verecektim parayı sırf amcama gittiğiniz için ödemiyorum ödemicem amcamada o parayı ödetmicem annemde saydı lafı kapattı ay canım nedir bu belaya düştüm nolur yalvarırım dua edin çok zor durumdayım.pişkinliğe bakın ah ah
ya şöyle bişi kartımız elimizdeyken bu işi yapmış atm den sanırım kart onun elinde yokken ayrıca bankadan bize msj da geldi isteminiz dışında çekilen para miktarı şu kadar diye ama şikayetle hiç uğraşmicam sanırım babamda pek taraftar değil çünkü amcası babamın en yakın arkadaşı sadakam olsun dicem bütün belamı sıkıntılarımı bu para def etsin diyip ödicez sanırımBöyle birinden ayrıldığın günü, her yıl şölenlerle kutlamalısın. Nasıl bir karaktersizlik, nasıl bir yüzsüzlüktür bu....
Bu arada, merak ediyorum, şikayet etseniz hak iddia edebilecek misiniz, yani anladığım kadarıyla kartı kendiniz vermişsiniz, bunun hırsızlık olduğu ispatlanıp yaptırım uygulanabilir mi acaba?
yooookkk sanki öylemi diyolar yedirdiği paralara sayın hırsızlık falan yapmış doğru demiyolar ay nasıl aileler var ben nasıl görmedim bunların böyle terbiyesiz oluşunu!!!!!!! ya tek bişi düşündürüyo beni şikayet etsemmi etmesemmi?? çok karasızım yoksa allahın adaletine mi teslim etsem ?
bilmiyorum napıcam artık düşünme gücümü kaybettim şikayet ettiğimde bu sefer babamla amcası çok yakın arkadaşlar babamda müsade etmez sanırım adımız gider bir memlekette bilmiyorum of of of allah hakkımdan hayırlı olanı versin bi kapı açsın biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?