Muhteşemdi herşey bana deliler gibi aşıktı.sonra bi ayrılık 6ay sürdü her gece ağladım onunda sıkınıtısı annesi babası boşanıyordu.Normal olmayan anne babaya sahip.Tek gerçeği bendim ama benide itti o sorunların arasında.Evlenicektik o annesine ayrı ev almak zorunda kaldı bizde stresli bi süreci kaldırmayaıp ayrıldık.6 ay sonunda barıştık bi süre ilk zamanlardaki gibiydi tekrar kabuğuna çekilmeye başladı tekrar bi ayrılık daha.Sonra yalvar yakar döndü sensiz yapamıcam dedi sıkıntılarımın arasında seni itmem hataydı dedi bi daha ne olursa olsun seni yanımda görmek istiyorum dedi.Barıştıık sonra evlenelim istedi martta nişan yaptık.arada tartışmalar oluyodu.bu arada babası hiçbir maddi destek vermedi.Herşeyi biz alıcaktık tabi onun sorumluluğu daha fazla ana babası yok yani.extra işlere gidiyordu doğumgünümde gitme dedim laf uzadı tartışma uzadı şiddetlendi 1 hafta konuşmadık sonra bu evlenince daha kötü oluruz ben huzur istiyorum dedi ayrılmakmı istiyosun dedim hayır ama ertelememiz lazım dedi.Bende erteleme olmaz lütfen toparlarız ozamana kadar özürdilerim dedim ama olmadı olmaz dedi ertlemek gerekiyo dedi korktuğunu düşünüyorum çünkü hiç arayıp sormadı halbuki 7 ay önce yalwar yakar gelmişti benden af dilemeye ve ne yazıkki ben ona inanıp güvenip herşeyimle onun oldum
kızlığımı 4 yılımı verdim çok öfkeliyim ama çokda seviyorum ailesinin mutsuz oluşundan psikolojisi bozuk sanırım ama ben daha bu öğlen ağlama krizi geçirdim herşey hazırdı evde almıştık 1 ay kalmıştı düğüne ne yapacağımı bilmiyorum.Siz burda okadar içten cevaplar yazıyosunuzki kimseyle paylaşamadığımı burda paylaşıp sizden 2kelime duyarsam iyi gelir diye düşündüm