Nişanlımdan ayrıldım

lizz_06

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
10
0
16
Ankara
Muhteşemdi herşey bana deliler gibi aşıktı.sonra bi ayrılık 6ay sürdü her gece ağladım onunda sıkınıtısı annesi babası boşanıyordu.Normal olmayan anne babaya sahip.Tek gerçeği bendim ama benide itti o sorunların arasında.Evlenicektik o annesine ayrı ev almak zorunda kaldı bizde stresli bi süreci kaldırmayaıp ayrıldık.6 ay sonunda barıştık bi süre ilk zamanlardaki gibiydi tekrar kabuğuna çekilmeye başladı tekrar bi ayrılık daha.Sonra yalvar yakar döndü sensiz yapamıcam dedi sıkıntılarımın arasında seni itmem hataydı dedi bi daha ne olursa olsun seni yanımda görmek istiyorum dedi.Barıştıık sonra evlenelim istedi martta nişan yaptık.arada tartışmalar oluyodu.bu arada babası hiçbir maddi destek vermedi.Herşeyi biz alıcaktık tabi onun sorumluluğu daha fazla ana babası yok yani.extra işlere gidiyordu doğumgünümde gitme dedim laf uzadı tartışma uzadı şiddetlendi 1 hafta konuşmadık sonra bu evlenince daha kötü oluruz ben huzur istiyorum dedi ayrılmakmı istiyosun dedim hayır ama ertelememiz lazım dedi.Bende erteleme olmaz lütfen toparlarız ozamana kadar özürdilerim dedim ama olmadı olmaz dedi ertlemek gerekiyo dedi korktuğunu düşünüyorum çünkü hiç arayıp sormadı halbuki 7 ay önce yalwar yakar gelmişti benden af dilemeye ve ne yazıkki ben ona inanıp güvenip herşeyimle onun oldum :( kızlığımı 4 yılımı verdim çok öfkeliyim ama çokda seviyorum ailesinin mutsuz oluşundan psikolojisi bozuk sanırım ama ben daha bu öğlen ağlama krizi geçirdim herşey hazırdı evde almıştık 1 ay kalmıştı düğüne ne yapacağımı bilmiyorum.Siz burda okadar içten cevaplar yazıyosunuzki kimseyle paylaşamadığımı burda paylaşıp sizden 2kelime duyarsam iyi gelir diye düşündüm :(

canım anlamadığım şey onunla ilişkiye girdiğin için mi üzgünsün,yoksa ondan ayrıldığın için mi?
yani,çok seviyorum ölüyorum hasretinden diye mi ağlıyorsun?
önce bunu netleştirmemiz lazım.:ssz:

dengesiz bi adammış ve inan sen onun psikoloğu olamazsın anca yıpranırsın
bende sevgilime kızlığımı verdim ama ayrılık anlarında bunu aklına getirme kızlık verdik diye köle olmadık

Muhteşemdi herşey bana deliler gibi aşıktı.sonra bi ayrılık 6ay sürdü her gece ağladım onunda sıkınıtısı annesi babası boşanıyordu.Normal olmayan anne babaya sahip.Tek gerçeği bendim ama benide itti o sorunların arasında.Evlenicektik o annesine ayrı ev almak zorunda kaldı bizde stresli bi süreci kaldırmayaıp ayrıldık.6 ay sonunda barıştık bi süre ilk zamanlardaki gibiydi tekrar kabuğuna çekilmeye başladı tekrar bi ayrılık daha.Sonra yalvar yakar döndü sensiz yapamıcam dedi sıkıntılarımın arasında seni itmem hataydı dedi bi daha ne olursa olsun seni yanımda görmek istiyorum dedi.Barıştıık sonra evlenelim istedi martta nişan yaptık.arada tartışmalar oluyodu.bu arada babası hiçbir maddi destek vermedi.Herşeyi biz alıcaktık tabi onun sorumluluğu daha fazla ana babası yok yani.extra işlere gidiyordu doğumgünümde gitme dedim laf uzadı tartışma uzadı şiddetlendi 1 hafta konuşmadık sonra bu evlenince daha kötü oluruz ben huzur istiyorum dedi ayrılmakmı istiyosun dedim hayır ama ertelememiz lazım dedi.Bende erteleme olmaz lütfen toparlarız ozamana kadar özürdilerim dedim ama olmadı olmaz dedi ertlemek gerekiyo dedi korktuğunu düşünüyorum çünkü hiç arayıp sormadı halbuki 7 ay önce yalwar yakar gelmişti benden af dilemeye ve ne yazıkki ben ona inanıp güvenip herşeyimle onun oldum :( kızlığımı 4 yılımı verdim çok öfkeliyim ama çokda seviyorum ailesinin mutsuz oluşundan psikolojisi bozuk sanırım ama ben daha bu öğlen ağlama krizi geçirdim herşey hazırdı evde almıştık 1 ay kalmıştı düğüne ne yapacağımı bilmiyorum.Siz burda okadar içten cevaplar yazıyosunuzki kimseyle paylaşamadığımı burda paylaşıp sizden 2kelime duyarsam iyi gelir diye düşündüm :(

sevgili lizz;
bu konudaki düşüncemi sana belirtmiştim fakat tekrar söylemek istedim.Bence olayları akışına bırak.İkinizde gergin olabilirsiniz.bir süre arayıp sorma ve kendini yaşadıklarınız adına asla ona mecbur hissetme.İleride daha kötü olma ihtimalini aklından çıkarma.Umarım içindeki fırtına bir an önce diner

offf ne dertli kullarızzz herkesin bi derdi var:((( Allah sana yardım etsin inşlh sıkıntıların son bulur çok üzüldüm gerçekten

Üzüntünüzü anliya biliyorum,
herseye üzülür insan 4 sene , kizlik, nisan, dügün hazir, ev, aile ....

ama su bir gercek ki, psikolojisi bozuk olan insandan gercekden cocuk sahibi olmak istermisiniz ?

Cocuklarinizda böyle dengesiz olsun istermisiniz göz göre göre ???

Ben olsam kurtulduguma sükür ederim,
ayni durum bendede vardi , ve birgün düsündüm bunu idare ediyorum hadi dedim, ya cocuklarim da bunun gibi dengesiz olursa ne yapcam diye düsündüm.

ve ondan sonra koptu ve bitti evliligim....

Salla gitsin.

Insanlar evlenip ayriliyor sen dügün öncesi kurtulduguna dua et.

öncelikle bir süre nişanlınızın üzerine hiç gitmeyin
kendi dünyasına bırakın
arada nasılsın iyi misin merak ettim seni falan gibi kendinizi hatırlatabilirsiniz
ama o kadar
akabinde birkaç ay sonra onunla görüşün konuşun
kendisinin psikolojik destek alması gerektiğini anlatın
(bana kalırsa kesinlikle rahatsız)
destek alırsa, devam edersiniz
yoksa, bu kafayla giderse
evlenseniz de boşanırsınız
ki toplumumuzda evlenmiş boşanmış kadın "dul" damgası yiyor maalesef
oysa bakire kız, çok az
bekaret çok önem arz eden birşey değil günümüzde
erkeklerimiz de (özellikle büyük şehirdeki) bilinçlendiler

sanırım,,bu kadar emekten sora ayrılık zor olmuşturr seni anlıorumm,,ama nişanlılık gerçekten zor çok zorbi süreçç,,bende nişanlıyım ve zorr bi ay var düğüneee,,okadar stresliki anlatamamm,,biraz önce tartıştık çekti gittii,,,vebenim anemde bababamda ayrı bu arada,,ve bizimde hiç bi desteğimiz yok kendimiz yapıozz,,allahh yardımcuın olsunn nediyimkii...

cok dengesız bır adam .tamam senı anlıyorum yasanmıslıklar senı uzuyor yıpratıyor

gelecegın de onunla evlılık dusundugun ıcın ozel seyler yasamıs olabılırsın

ancak olmuyorsa olmuyordur .zorlamanın kendını yıpratmanın bı anlamı yok.

bırseylerını kaybetmıs olabılırsın ama ,gururunu onurunu kaybetme derım .

ayrılıklarınız da oyle 1 haftalık 1 aylık degıl kı .adam bı gıdıyor 6 ay ortalar da yok .

sonra suprız ben geldım dıyor.hooopp en basa donuyorsun .adam yıne gıdıyor ,

bı 6 ay sonra yıne gelıyor .bu boyle olmaz kı canım .dusunsene bı,sana ruhuna

nasıl zararlar verdıgını .boyle dengesız bı ılıskı olur mu hıc .evlensenız ne olur kı

yarın evlendıgınız de bu adam "ben bunaldım bıraz zamana ıhtıyacım var "deyıp

mektup yazar cıkar gıder evden .bununla mı ugrasıp duracaksın sen .

yolver gıtsın yaa .bı gun aglar ıkı gun aglar sonra yoluna bakarsın .

bı omur boyu aglamaktan ıyıdır .sen gırıs cıkıs kapısı degılsın .canı ıstedıgın de

gıdecek canı ıstedıgın de gelecek .oldu baska .allah askına yol ver gıtsın

Son düzenleme:
nişanlını tedavi olması için ikna edemez misin.seni sevmediğini sanmıyorum ama yaşadığı sıkıntılardan dolayı pek normal değil mantıklı düşünemiyor.öncelikle tedavi olsun sonrasını da zamana bırak üstüne gitme :50:zaten bu dengesiz ruh haliyle evlensenizde mutlu olamazsın tedavi olması şart:31:

canım anlamadığım şey onunla ilişkiye girdiğin için mi üzgünsün,yoksa ondan ayrıldığın için mi?
yani,çok seviyorum ölüyorum hasretinden diye mi ağlıyorsun?
önce bunu netleştirmemiz lazım.:ssz:

Her iki durum içinde içim yanıyor.Kızgınım öfkeliyim hayallerimi yıktı.Sevgiyi çok düşünemiyorum belki şuanki öfkemden ama cahilliğime daha çok yanıyorum yaptığım hata canımı daha çok yakıyor.Aslında aklım okadar karışıkki herşeye öfkeliyim.İlaç alıyorum antidepresan almadığım zaman ağlama krizi geçiriyorum.Ama o benim kadar kötü değilki aramadı hiç.Allaha havale ediyorum.

Üzüntünüzü anliya biliyorum,
herseye üzülür insan 4 sene , kizlik, nisan, dügün hazir, ev, aile ....

ama su bir gercek ki, psikolojisi bozuk olan insandan gercekden cocuk sahibi olmak istermisiniz ?

Cocuklarinizda böyle dengesiz olsun istermisiniz göz göre göre ???

Ben olsam kurtulduguma sükür ederim,
ayni durum bendede vardi , ve birgün düsündüm bunu idare ediyorum hadi dedim, ya cocuklarim da bunun gibi dengesiz olursa ne yapcam diye düsündüm.

ve ondan sonra koptu ve bitti evliligim....

Salla gitsin.

Insanlar evlenip ayriliyor sen dügün öncesi kurtulduguna dua et.

Herkes bunu söylüyor düğün öncesi kurtulduğuna şükret diye buna bile sevinemiyorum bekaretimi kaybettiğim için.halbuki o anda bana sarılıp seni asla bırakmıcam namusumsun demişti şimdi neden hayatımı mahvedip gitti.4 yıl dedim nişanlım dedim güvendim :(

öncelikle bir süre nişanlınızın üzerine hiç gitmeyin
kendi dünyasına bırakın
arada nasılsın iyi misin merak ettim seni falan gibi kendinizi hatırlatabilirsiniz
ama o kadar
akabinde birkaç ay sonra onunla görüşün konuşun
kendisinin psikolojik destek alması gerektiğini anlatın
(bana kalırsa kesinlikle rahatsız)
destek alırsa, devam edersiniz
yoksa, bu kafayla giderse
evlenseniz de boşanırsınız
ki toplumumuzda evlenmiş boşanmış kadın "dul" damgası yiyor maalesef
oysa bakire kız, çok az
bekaret çok önem arz eden birşey değil günümüzde
erkeklerimiz de (özellikle büyük şehirdeki) bilinçlendiler

Annem babam abim onlarda çok öfkeli ona.onun ailesi kopuk olduğu için ne annem ne babam aranmadı.Bu saatten sonra gelse bile kabul etmeleri mucize olur.Annem nişanlanmadan öncede demişti bana bu çoçuk zoru gördüğünde kaçan birisi yapma diye ama ikna ettik kabul etti herşey yolunda gidiyordu sevmişlerdi ama son yaptığından sonra annemde babamda onu söküp atman gerekiyo artık diyorlar.

canım annenlerin ve burdaki yorum yapan arkadaşların solediklerine kulak ver zor ama bırak gitsin... şimdi çekio olabilirsin belki ama ilerde evlenince emin ol çekemiceksin daha çok isyan ediceksin şimdiden seninde psiklojini bozmuş kendininiknide ondan sana hayır gelmez bence canım kendini yıpratma yılda 2 kere kavuştuğun biri uğruna .. unutma bu hayatta en değerli sensin

burdan tüm genç kızlara sesleniyorum!!!sevgilinizin için ölüp bitiyorsunuz,aşkından geberiyorum diyorsunuz sonra helal olmayan şeyler yaşayıp,yarı yolda bırakılıyorsunuz.yapmayın arkadaşlar.SEVİN,SEVİLİN AMA HELAL ÇERÇEVEDE...herşeyin usulüne göre yaşayın sonra hüsrana uğramayın....

4 Yıl geçmiş aradan bu neyin git-gel yaşaması tanıyamadınızmı biririnizi huylar kişilik karakter ortada değilmi..

Bu kadar uzun süre sonunda bi ciddiyet ya vardır ya yoktur..Bu dengesizliği anlamıyorum..

Ertelemekte neymiş dört yılda göremediğini ne zaman görmeyi düşünüyo neyi bekliyormuş saçma

Sen eminsin cesur olmayan taraf o tatlım...

Sana tavsiyem erteleyin kafası dolu biriyle bir evlilik yapılmaz canım...

Ve bence o değil sen düşün onunla evlenip evlenmeyeceğini bana güven vermedi açıkçası...

Acele etme .... O doğru bi karar aldığına emin değil ama aslında belki de sen yanlış karar vermişsindir ;)

Bi süre daha flört takılmaya devam et..

şaşkınlıkla okudum hikayeni çokta üzüldüm
emeklerine çabalarına buraya konu açman beklenti içinde olmana
ve koskoca 4 yılını vermene ...
anlattıklarına göre tatlım nişanlın ne seni taşımaya ne de seninle
evlenip yuva kurma potansiyeline sahip değil ...
birçok arkadaşımın da dediği gibi zararın neresinden dönersen kardır
ilişkiye girdin diye de moralini bozma keşke olmasaymış ama olmuş
geriye alıp düzeltme şansın yok ...
ama bu hataları bir daha yapmamak için önünde upuzun bir hayat var
Şimdi ayağa kalk geçmişe bir sünger çek bir ömür ah vah ayrılsaydım
evlenmeseydim demek var 3-5 çocukla bir de şimdi ayrıldım demek var
nereden bakarsan bak çok doğru bir karar almışsın ...
kendine farklı türde meşgale bulmaya çalış unutmak adına yıllar sonra
iyi ki ayrılmışım psikopatın tekiydi diyeceksin unutma;)

Son düzenleme:
Nişanlınız anne babasının boşanma etkisinde kalmış.
Evlenmek bazı erkekleri zaten korkutuyor, nişanlınızın kafasında
soru işaretleri oluşmuş o yüzden ertelemek istemiş.
Sizde madem seviyorsunuz, biraz destek olun.
Her erkek odun değildir, böyle hassaslarıda var!

Nişanlınız anne babasının boşanma etkisinde kalmış.
Evlenmek bazı erkekleri zaten korkutuyor, nişanlınızın kafasında
soru işaretleri oluşmuş o yüzden ertelemek istemiş.
Sizde madem seviyorsunuz, biraz destek olun.
Her erkek odun değildir, böyle hassaslarıda var!

Evet çok hassas ama evlendikten sonrada sorunlar karşısında yine böyle çekip gidip kafa dinlemek isterse.Tartışma esnasında ağır konuşmaya başlıyo en son seviyorum ama ertelemek istiyorum dedi tmm desem zaman versem artık ailemde kabul etmez haketmedimki hiç.Sadece çok sewdim hep destek oldum.Şuan çevremdeki herkes onu tamamen çıkart hayatından diyor.Belki tedavi olup gelcek peki ozaman tekrar nasıl aileme kabul ettircem?

arkadaşım öncelikle üzülme çünkü anladığım kadarıyla nişanlın pek de tutarlı bir adam değil.psikolojik sorunları da olduğu kesin...sen kızlığını verdin diye kimsenin kölesi ve doktoru olma zorunda değilsin.bir de adam evliliği erteleyelim demiş sen özür dilemişsin.ben bunu sana yakıştıramadım.şimdi ayrılmışsınız her şeyi zaman bırakın.ama gerçek samimi fikrimi soruyorsan o adam dan sana koca olmaz derim ben.herkesin annesi babası boşanıyor bunlar bahane değil anlayacağın.senin yerinde olsam önüme bakarım.

Back
X