Nışanlimdan ayrildim

Hellokity10

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
43
18
Merhabalar.yaklasik 3 aylik bi tanisma surecinden sonra nisanlandim.nisanlim ve ben ayni ilde calisiyoruz.birlikte iken cok mutluyduk ve ikimiz de farkli memleketlerdendik.7 audan beri nisanliydik ve 1 hafta once ayrildik basit seylerden oturu.ve ben cok uzgunum kendimi toparlayamiyorum..sizlerle derylesmek istedim

Cok uzuluyorum boyle ayrilanlara.. Sebebi ne ki? InsAllah kotu bir sey degildir ve barisirsiniz.. Allah buyuk..

Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler

Bunlar hiç de basit sebepler değil arkadaşım.

Allah korumuş arkana bile bakma.

Ana ayni kendi nişan atma sebepler im meslektasim. Hic üzülme ben de attum nişan annemde ayni senin annecigin gibi davrandı ama biz kotu olduk yine bende attim neredeyse ayni sebepten diyim hic üzülme öyle bir atlatiliyr ki bak benim 1.5 seneye yaklasti bin şükür diyrum... Evlensende mutlu zor olurdun inanki...

Malesef hic oyle olmadi .nisani attik diye aramadilar bile mecbur biz aradik.biz onunla bitirmistik fakat uc gun boyunca aramadilar niz aradik ve durumu anlattik
O zaman hic üzülmemelisiniz lütfen kendinize sayginizi yitirmeyin kendinizi degerli hissedeceginiz bir yuvanizin olmasini dileyin

Oyle fakat yine de zor.ayni yerde calisiyorduk ikimiz de yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyordu.cok sukur alnim ak ama yine de cok sevmistim ve guvenmistim.her seyden once o hep benim onu sevdigimden onun beni daha cok sevdigini soulerdi.ama bitiren de kendisi oldu.hala ailemi sucluyor.en cok da bu koyuyor bana .ailem herkes tarafindan sevilen mukemmel insanlar .fakat degerini bilemdi.aramiza ailemozin girdiğini soyluyor.kalbiyle degil akliyla hareket ediyormus.beklemedigim seyler bunlar.bu yuzden uzgunum.ben ona baglanmak istememistim o beni zorla kendine bagladi.malesef bu yuzden canim yaniyo

Yaşanacak yer,yaşanacak ev vs.artık her neyse bunlar iki kişi arasında planlanmalı ve ailelere biz böyle böyle karar aldık denmeli diye düşünüyorum.. Kim olursa olsun müdahil olmamalı huzursuzluk çıkma ihtimaline karşı..

Kız tarafının yatak odası ve mutfak ıvır zıvırını alması yaygın bi adettir zaten bi kere para mevzuunu açmaları da hata..

Daha dün bir bugün iki annene laf etmesi hatanın büyüğü zaten.. Herkes kv. Kp.ni çok sevdiğinden evlenmiyo, sevdiğinin hatrına hoşgörüyo karşı tarafı bu ne hadsizlik.. Sıkma canını, nasibinde varsa aşılır sorunlar ama beyfendi kendine gelmeden de gelmesin öyle düşün.. Allah hakkında hayırlısını versin..

Evet zordur ask acisi.. acitir yani.. ama eski nisanlin anakuzusu gibime geldi.. eger boyleyse inan evlendiginde sana huzur vermezdi ailesi.. eski nisanlin onlarin lafina gidip senden bile bosanirdi.. baksana olayi maddiyata dokmusler.. bunlardan hayir gelmez.. kendilerine hayirlari olmamiski size olsun.. ama ask acisi iste.. orasi var.. bi kapi kapanir, bi digeri acilir.. hayirlisi herseyin..

Yalnız bu sebepler basit sebepler değil.Anladığım kadarıyla suan pek farkında değilsiniz fakat zamanla duygusallığınızdan sıyrılıp bu durumlara uzaktan baktiğiniz zaman ''basit değilki'' diyenleri anlicaksınız. Sizin isteklerinizede saygı yok, ihtimallerin konusulmasına bile tahammül yok,ailenizin verebiliceği kadarına karşı verilen tepkiler cok terbiyesizce. Üstelik maddi durum sebebiyle ''yapamam'' denilen bir sey icin ''paragöz'' yaftalamasına maruz kalmışsınız ailecek. Oluru gercekten yokmuszaten.Allah kurtarmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…