- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
-
Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler
Ana ayni kendi nişan atma sebepler im meslektasim. Hic üzülme ben de attum nişan annemde ayni senin annecigin gibi davrandı ama biz kotu olduk yine bende attim neredeyse ayni sebepten diyim hic üzülme öyle bir atlatiliyr ki bak benim 1.5 seneye yaklasti bin şükür diyrum... Evlensende mutlu zor olurdun inanki...Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler
Malesef hic oyle olmadi .nisani attik diye aramadilar bile mecbur biz aradik.biz onunla bitirmistik fakat uc gun boyunca aramadilar niz aradik ve durumu anlattikHic kimse yapici olmadimi peki?Hani tekrar konusup duzeltelim denmedimi?
Para para para diye bosuna dememisler.Nisanlim bir gun icinde bambaska bi insan oldu.ben bule taniyamadim hala soktayim.
O zaman hic üzülmemelisiniz lütfen kendinize sayginizi yitirmeyin kendinizi degerli hissedeceginiz bir yuvanizin olmasini dileyinMalesef hic oyle olmadi .nisani attik diye aramadilar bile mecbur biz aradik.biz onunla bitirmistik fakat uc gun boyunca aramadilar niz aradik ve durumu anlattik
Oyle fakat yine de zor.ayni yerde calisiyorduk ikimiz de yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyordu.cok sukur alnim ak ama yine de cok sevmistim ve guvenmistim.her seyden once o hep benim onu sevdigimden onun beni daha cok sevdigini soulerdi.ama bitiren de kendisi oldu.hala ailemi sucluyor.en cok da bu koyuyor bana .ailem herkes tarafindan sevilen mukemmel insanlar .fakat degerini bilemdi.aramiza ailemozin girdiğini soyluyor.kalbiyle degil akliyla hareket ediyormus.beklemedigim seyler bunlar.bu yuzden uzgunum.ben ona baglanmak istememistim o beni zorla kendine bagladi.malesef bu yuzden canim yaniyoAna ayni kendi nişan atma sebepler im meslektasim. Hic üzülme ben de attum nişan annemde ayni senin annecigin gibi davrandı ama biz kotu olduk yine bende attim neredeyse ayni sebepten diyim hic üzülme öyle bir atlatiliyr ki bak benim 1.5 seneye yaklasti bin şükür diyrum... Evlensende mutlu zor olurdun inanki...
Yaşanacak yer,yaşanacak ev vs.artık her neyse bunlar iki kişi arasında planlanmalı ve ailelere biz böyle böyle karar aldık denmeli diye düşünüyorum.. Kim olursa olsun müdahil olmamalı huzursuzluk çıkma ihtimaline karşı..Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler
Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?