Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama Seviyorum :(

Sarikebelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
37
2
28
35
İstanbul
Sevgi gerçekten herşeyi çözüyor mu ?
28.01.2012 tarihinde görüşmeye başladık ve 2-3 ay sonra onun ciddi düşünmediğini düşünerek ayrıldım.2 ay sonra geri döndüm. Hersey daha güzel olarak yeniden başladık.
cok fazla tartısıyorduk. nişanlıma göre, tek sorunumuz yüzüktü..
10 Kasım 2013 ilk adımızı attık ve 28.12.2013 tarihinde de sevdiklerimize beraber nişanlandık..
Mayıs - Haziran gibi düğün istiyorduk. Bu yüzden hepsini bir anda yaptık.
Ancak nişanımızdan sonra nişanlım ananesi ve dedesini kaybetti. ananesinin cenazsinden sonra anne ve babası Ümre'ye gitti. Allah kabul etsin.
6 aydır nişanlıyız bize bir kere gelip düğün ne olacak nasıl yapacağız demediler.
Sözden önce biz şöyle düğün yaparız biz böyleyiz dediler. Ancak 6 ayda 6 adım yol alamadık. ve nişanlım hala 2-3 ay bekle diyor. Dün de bana biz bi nişan yapalım önümüzü görelim dedik dedi. Sok olduk resmen her zaman en kısa sürede düğün yapacağız denilirken şimdi birden ne olduda bu laf cıktı ortaya. önümüzü görmek için cok gec kaldık. Onu herseyin en basında görmemiz gerekli değil miydi
tartısmalarımız da devam ediyor. AVM içinde sesini yükselterek diğer insanların dikkatini cekmeği cok güzel basarıyoruz.
Herkes aileme sürekli düğün soruyor. ailem cevap veremediği için utanmaya basladı. bir kere bile konusulmadık..

Yüzüklerimiz takıldı ve askıya kaldırıldık.. madem hazır değildiniz neden cıktınız bu yola..
nişanlım nişan üstü 30 bin TL kredi cekti.Kiraya da cıkamıyoruz.

Artık sıkıldım ve bazen istemediğimi hissediyorum. Nişanlımda 5 gün konusmadık ama dayanamayıp aradım. Aradığımda yine hüsrana uğradım

cok mu yanlıs düşünüyorum sizce

bana yardımcı olabilir misiniz fikir verebilir misiniz (

Nişan için fazla harcama yapmasaydınız daha iyiydi.

Birde kredi miktarı çok yüksek geldi.

Evlilik sabır işi. siz şimdiden evlenmek için acele ediyorsunuz. bu kadar tartışma evliliğinizde olmayacak mı? şu anda ne için tartışıyorsanız evlenince değişmeyecek her şeyde hayır aramak lazım.

Allahın size verdği şansı iyi değerlendirin acaba nişanın uzaması sizin sabrınızı ölçmek mi yoksa bu evliliğin hayırlı olmaycağına işaret mi?

30 bini nişandamı harcadınız
karşı taraf acele etmiyorsa sen hiç acele edip kendini üzme

bı nısan da 30 bın nasıl gıdebılr? neyse konu o degıl. erkek tarafının durumu yoktur o yuzden net bısey soyleyemıyo olabılırler.. ama onceden neden o kadar ozguvenlı konustular ? kredı cekmıs nısanlın borc var bellı kı hazır degıl dugun masrafına ama bunu tatlı dılle soyleyebılırdı. onumuze bakalım dedık dıye bısey olamaz yanı.. resmen kıza yuzugu takalım da baskası ıstemesın gıbı bısey olmus bu. 6 ay da beklenır 1 yıl da tamam sorun degıl ama artık kız tarafı da utanacak duruma gelmıs madem oyle bır gun bır ay neyse ıste belırlenır o zamana hazır olunur yanı . ne kadar bekleyecegın bıle bellı degıl ustelık huzur da yok bellı kı.. umreye gıdene kadar dugun yapsalardı tobe tobe ya ! sınır olurum boyle seylere ! bence aılen yada sen nasıl uygunsa artık konusmalısınız. bellı bı zaman verılmelı sıze. bıraz cırkef olmak lazım arada bı. yoksa bunun boyle devam etmeyecegı bellı yanı..

Hiç birşeyin sonu değil canım.. Eğer gerçekten huzursuzsan ve mutsuzsan acele etme. Sevgi dediğin bir anda bitebilir. İyi düşünmelisin.. Ayrılmak istiyorum ama seviyorum diye birşey yok. Şahsen ben nişanlım hakkında böyle bişi düşünemem. Sende ki başka bişi bence şu an evlenemedik çevremizdekilerde böyle şöyle düşünüyor soruyor diye psikolojik baskı altındasın... Ailenide çok düşünüyorsun. güzelim hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda toparlanıp sağlıklı karar vermen dileği ile..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar yorumlarınız için teşekkürler.
Cevaplarınızı şimdi gördüm. Nişanı kız tarafı yapar ve biz yaptık. 30 binin 13 bin TL kadarı takıya verdiler. Ailesinin taktığı bileziklerin bile parasını o verdi. 2B li arsa için para verdi ve nişandan 1 ay sonra ailesi Ümre'ye gitti onlara para verdi. bunlara sinir oluyorum. Nişanlı cocuğuna destek olacakken ondan para al. Kız tarafını bir kere arama.
Birde...
13 Haziran Cuma akşamı nişanlım benden ayrıldı. Aramızda soğukluk oluştuğunu söyleyerek.
16 HAziran sabahı eltim facebooktan bana msj atıyor arayamadım telefonumda sorun vardır diyerek ve üzüldüm ama saygı duyuyorum hayırlısı olsun. hakkını helal et diyerek. bu kadar mı basitti..
17 Haziran aksamı da teyzesi beni arıyor birsey olabilir mi diyerek. Herseyi içimden aklımdan gectiği gibi anlattım.
6 aydır nişanlıyız damat tarafı bir kere mi evi aramaz ? Nişanlımın babası param yok ne yüzle gidecem diyormus
cok zoruma gitti biz bu yola cıkarken neden bişi düşünmediler? neden düşünmeden konustular ?

Cumartesi gününden sonra bir kaç kere nişanlımı aradım. Telefonlarıma cıkmıyor telefonunu kapatıyo benden kacıyor.. Teyzesi de arayıp ağzımı arıyor. Annemi de arayarak böyle olmasın gelelim konusalım diyor. Ailem de gelin diyor ama su zaman geliriz gideriz diyen yok. TEz mi davranıyorum bilemedim ama bu işler de böyle sallaya sallaya olmaz ki

ne yapacağımı bilmiyorum. Sıkılıyorum böyle daha cok.

Belirsizlik berbat bişey...
Ben çok çektim erkek tarafının kız tarafını bir kere bile aramaması yüzünden. Koskoca insanlar bi düğünü planlayamadılar, eşimin ailesi sizin adetleriniz nedir, bizim görevlerimiz nedir diye bi kere bile sormadı. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ben bu sorunlarla nasıl başa çıktım biliyor musun, eşimin sayesinde... Moralini bozmak istemem ama nişanlın kaçarak ne yapmaya çalışıyor. Benim eşim de ailesinin takacağı bilezikleri kendisi aldı, borca girdi ama borcum var diye de yarı yolda bırakmadı.
Bi de acele etme, zamana bırak.

Bence bu isin oluru yok...
Cabalayan sensin, onlardan tik yok, siz erkek tarafi onlarda kiz tarafi olmus gibi.
Bu arada borcla nasil umreye gidiyorlar onuda anlamadim...

Artik senin önünü görmenin vakti geldi... Vazgec bu isten, sonra cok üzülürsün....

içimde bir şeyler bitmedi. bu yüzden ayrılamıyorum.
yakınlarına benden için gözümün içine bakarak beni istemediğini söyledi demiş doğru ama nedenini açıkladım ben
bu konu yüzünden cok tartıstık. hele konusulanları duyunca hepten sinir oluyorum. biz yaza düğün yaparız diye konusurken kendi aralarında yaza doğru arsayı satarız diye konusmusler. düğün yapmayı cok mu basit sandılar. daha öncede bir abisini evlendirmişler.

ilk ben gözünün içine bakarak seni istemiyorum dediğin için vizdan azabı cekiyorum sanırım

gözlerim doluyor ama onu arayamam artık.. ne olacaksa olsun istiyorum. belirsizten cok sıkıldım

Canim arama, egerki gercekten seviyorsa sana deger veriyorsa zaten geri döner ve seni geri kazanmak icin cabalar...
Yapmasada eger, neyin ne oldugunu cok iyi ögrenmis olursun...

nişanlım napsın ki.. ben ona da kıyamıyorum. ilk basta o 30 bin TL krediyi cekmeseydi şimdi kiraya cıkabilirdik diyorum. benim ailem hiç bişi istemedi ona rağmen onlar ev diye tutturdu. arsaya güvenerek cıkmıslar bu yola..
nişanlım cok sinirli bir sey diyince hemen kızıyor ters tepki veriyor ve ağzından cıkanlara hakim olamıyor. 10 dk sonra bişi yok tabi ama o zaman da ben bitiyorum. bugüne kadar hep ben alttan aldım. iki kere ters cevap verdim. ben değiştim oldum.

bazı seylere tahammülüm kalmadı sanırım artık

O kadar cok gecmemis nisan ustunden, borcunuz da var madem bu acele neden?

O kadar cok gecmemis nisan ustunden, borcunuz da var madem bu acele neden?

biz nişan yaparken yaza düğün diye konustuk ve 6 ay içinde kimse konusmaya gelmedi. bir telefon dahi edilmedi. nişanlımla bu yüzden cok tartıstık cok sorunlar yasadık.
verilen ve tutulamayan sözler var..
uzaktan davulun sesi hos gelir içinde olmadan bazı seyleri anlamak zordur.

Bence aile seni istemiyor. Para yoksa bile önünüze bir plan konabilirdi. Arsayı satarız şöyle böyle yaparız diye. Nişanlın da tersliyormuş sorunca. Bence bu işte hayır yok, yolunuza bakın. Sen bu sessizlikle çok ezdirirsin kendini.

Arsayı satar şöyle böyle yaparız dediler ancak planladıkları gibi olmadı. hayat bu hersey olabilir ama gelip konussaydılar yeterdi.
ailesi paraları olmadığı için ne konusacaklarını bilmedikleri için gelmemişler.
biz yakalarına yapısıp ev demedik ki...
istemediklerini düşünemiyorum.. kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. cok pasifler ama biraz umursamazlar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…