- Konu Sahibi Sarikebelek
-
Bence bu isin oluru yok...
Cabalayan sensin, onlardan tik yok, siz erkek tarafi onlarda kiz tarafi olmus gibi.
Bu arada borcla nasil umreye gidiyorlar onuda anlamadim...
Belirsizlik berbat bişey...
Ben çok çektim erkek tarafının kız tarafını bir kere bile aramaması yüzünden. Koskoca insanlar bi düğünü planlayamadılar, eşimin ailesi sizin adetleriniz nedir, bizim görevlerimiz nedir diye bi kere bile sormadı. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ben bu sorunlarla nasıl başa çıktım biliyor musun, eşimin sayesinde... Moralini bozmak istemem ama nişanlın kaçarak ne yapmaya çalışıyor. Benim eşim de ailesinin takacağı bilezikleri kendisi aldı, borca girdi ama borcum var diye de yarı yolda bırakmadı.
Bi de acele etme, zamana bırak.
Canim arama, egerki gercekten seviyorsa sana deger veriyorsa zaten geri döner ve seni geri kazanmak icin cabalar...
Yapmasada eger, neyin ne oldugunu cok iyi ögrenmis olursun...
O kadar cok gecmemis nisan ustunden, borcunuz da var madem bu acele neden?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim onun sevgisinden hiç şüphem yok. hayırlısı diyorum artık ama bilmiyorum
Bence aile seni istemiyor. Para yoksa bile önünüze bir plan konabilirdi. Arsayı satarız şöyle böyle yaparız diye. Nişanlın da tersliyormuş sorunca. Bence bu işte hayır yok, yolunuza bakın. Sen bu sessizlikle çok ezdirirsin kendini.
Canim hersey sevgiyle bitmiyor... Seversin ama yinede degerini bilemezsin... Ve apacikki nisanlin degerini bilmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?