• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum..

aşk sevgi ok güzel şeyler ama arkadaşlar para olmazsa bütün bu güzel duygularda püff diye uçar gider ,,
sen sen ol arkadaşım çok iyi düşün , bence bu adamdan hayır gelmez ,,
şimdi sen diyorsunki bekara karı boşamak kolay böyle ayrıl diyen bi sürü insan var,

ama görünen köyde kılavuz istemiyor ,, iyi düşün , iyi karar ver , bu karar senin hayatının en önemli dönüm noktalarından biri olacak

allah büyüktür deyip hiçbirşey yapmamak tembellikten, sorumsuzluktan başka bir şey değildir.

canım bunun şimdiden farkına varman çok güzl bişey yaa sonradan öğrenseydin bnce şimdiden yollarınızı ayırın böylesi ikiniz içnde daha iyi olacak!

sorumsuz bir insanlar ömür geçmez...
düzelirmi hiç düzelende görmedim şahsen...
madem mutlu değilsin ayrıl gitsin be canım bu kadar kendini üzmeye ne luzum var ki

Benzer dert bende de var nisanlim okul bitirecegim calismayim diye ayrildi isten ne okula gidiyor ne calisiyor. Biz de ayrilik eşiğindeyiz. Yaza evlenelim diyoruz parasiz nereye evleniyorsun. Valla seni anliyorum

Bence huylu huyundan vazgeçmez canım sonra üzüleceğine şimdi üzül zaman herşeyin ilacı bişey sorcam Ailen bu duruma hiç bişey demiyo mu düğün olcak hiç bi hazırlık yok niye çalışmıyo falan diye

Back
X