Nişanlımdan ayrılmalı mıyım?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
yeni barıştık zaten ve ayrılırsam geri dönüşü olmayacak artık.
Bizim sorunumuz nişanlımın arkadaşlarının ailesinin hep benden önce gelmesi.mesela ailesinin yanına gitti bayramda hiç bana sende gel gidelim beaber vs bişiy demedi.ben tek başıma kaldım istanbulda.
Bir davet olur bir arkadaşımın düğünü vs olur benimle asla gelmez ben hep tek giderim.sevmiyorum der.
Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak ya :( çok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Aşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım

Ben hayatımda böyle nişanlılık görmedim.kusura bakmayında adamların en iyi en düzgün olduğu dönem nişanlılık.yani hep sizi hoş tutması gerekir VS.
nişanlılık naz tuz zamanıdır, fazla kıskanlır öyle sarıldım çayıra modunda sen git ben sebmiyorum o ortamları denilmez genelde.

Sanırım iyi bir maaşınız var ve sizinle evlenmek istemesinin sebebi kusura bakmayında sanırıım statünüz!!!

Bence bu kadar umursamaz bir adamları ömür geçmez.Ben olsam çıkarıp atardım yüzüğü kafasına.
başka adam mı yok sanki! 38yaşında bir tanıdıktan daha bu hafta ilk kez evlenecek.üstelik damat bir avukat ve çok mutlu çokda heyecanlı mesela.
karamsar olmayın lütfen

Bizim sorunumuz nişanlımın arkadaşlarının ailesinin hep benden önce gelmesi.mesela ailesinin yanına gitti bayramda hiç bana sende gel gidelim beaber vs bişiy demedi.ben tek başıma kaldım istanbulda.
Bir davet olur bir arkadaşımın düğünü vs olur benimle asla gelmez ben hep tek giderim.sevmiyorum der.
Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak ya :KK43: çok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Aşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım
Zaten yalnızsın şu an.. Insan ailesinin yanina giderken en azindan bi davet etmez mi nisanlisini? Ustelik tek başına kalmışsın..
Düğünde, bayramda seyranda yalniz bırakan kisiye "eş" demem ben, nitekim demedim de, bosandim..
Insan sirf ismi "evli" olsun diye evlenmez.. Yalnizlik zor belki ama evli olup yalniz olmak daha da zor..

Daha evlenmeden aşk bitti diyorsan sakınnn evlenme. Evlenene madalya takmıyorlar burada görmüş olmalısın.

Kadının kadın olduğu yaşlardasın. Hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmaz. Farzet ki evlendin çocuksuz boşandın. Eline ne geçer?

Edit: daha grçenlerde zengin koca arıyordun? zengin kocayı buldun, nişanlandın, ayrıldın, barıştın, şimdi tekrar ne yapsam diye soruyorsun değil mi?
Sen bizimle kafa mı buluyorsun acaba?

Ben hayatımda böyle nişanlılık görmedim.kusura bakmayında adamların en iyi en düzgün olduğu dönem nişanlılık.yani hep sizi hoş tutması gerekir VS.
nişanlılık naz tuz zamanıdır, fazla kıskanlır öyle sarıldım çayıra modunda sen git ben sebmiyorum o ortamları denilmez genelde.

Sanırım iyi bir maaşınız var ve sizinle evlenmek istemesinin sebebi kusura bakmayında sanırıım statünüz!!!

Bence bu kadar umursamaz bir adamları ömür geçmez.Ben olsam çıkarıp atardım yüzüğü kafasına.
başka adam mı yok sanki! 38yaşında bir tanıdıktan daha bu hafta ilk kez evlenecek.üstelik damat bir avukat ve çok mutlu çokda heyecanlı mesela.
karamsar olmayın lütfen
Onun statüsü benimkinden yüksek.maaşımız da aynı sayılır.olabikir belki çift maaş için şstşyordur bilemedim

Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak ya :KK43: çok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Bu evde kaldım , bidaha birini bulamam ları adama hissettirmissiniz, oda 10 yıllık evli moduna girmiş yada özünde bu. Evlenmek için evlilik yapmayın 2 aya pişman olunuyor ,yeğenimden biliyorum

Back
X