• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrılmalı mıyım?

Kovalar daha cok bağımsız ve özgür ruhlular, biraz bencillik vardır hümanist tarafları ağır basar ama kendi rahatlığı ön plandadır ve genellikle tutkulu değil arkadaşvari davranırlar cok kıskanmazlar,sizin burcunuz ne bilmiyorum ama adam egoist egoist ben senin son trenimi aşılamış size, kimse kimsenin son şansı değildir

Ona zuhal olcay ın iyisin klibini yolladım.önden..gelince de konuşacağım . Olmuyor diyeceğim.ciddiye almaz muhtemelen nasıl ciddi olduğuma inandıracağım bilmiyorum

Ayrıl hemen ..
Böyle bir hayat sürmek istemezsin kimse istemez yapma bunu kendine ..
Ömür boyu böyle adam seni bırakacak kendi hayatına bakacak arkadaşlarıyla takılacak ohhh ..
En yakın arkadaşım benzer durumlar yaşıyor kocası hiç bir şekilde bir yere götürmüyor kadın arkadaşlarımla bende çıkıyorum ama özlem hep bi başkalarına özenmem var yıllardır içimde kalan çocuklarım büyüsün boşanacağım zaten onsuzum bana fazla fark etmicek diyor.

Ayrıl hemen ..
Böyle bir hayat sürmek istemezsin kimse istemez yapma bunu kendine ..
Ömür boyu böyle adam seni bırakacak kendi hayatına bakacak arkadaşlarıyla takılacak ohhh ..
En yakın arkadaşım benzer durumlar yaşıyor kocası hiç bir şekilde bir yere götürmüyor kadın arkadaşlarımla bende çıkıyorum ama özlem hep bi başkalarına özenmem var yıllardır içimde kalan çocuklarım büyüsün boşanacağım zaten onsuzum bana fazla fark etmicek diyor.
Ya bende özgürlüğüme düşkünümdür bende kndi alanlarımız olsun yapışık gezmeyelim isterim ama ona ihtiyacımvarke yalnız kalmal üzdü.ben o düşünsün aman demem söylerim ni şateğim derdim varsa bunu da söyledim ama dinlemedi.aşk değil ama bi bağ var illa ki koparmak zor geliyor.bakalım

Umarım evlenince yontulur diye beklemiyosundur. Hiç evlenmemiş olmak evlenip mutsuz olup travmalar yaşayıp ayrılmaktan iyidir. Aşk yoksa bitir.

Back
X