nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Ayrılın tabii. Ayrıca “sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo” ne demek ya. Dul olsanız ve hiçbir istediğinizi yapmasa haketmiş mi oluyorsunuz veya normal mi oluyor?

Bence yapılacak şey belli bi düşünün bu adamla bir ömür geçireceksiniz nişanlılık dönemi nedir biraz daha tanıyabilmek ailenizi sevmeyen bir insanı siz neden seviyorsunuz ?? Suan boyle olan biri evlendikten sonra nasıl olur kestirebiliyo musunuz? Unutmayın hepimiz bir kere geliyoruz dünyaya hayatımızı sevdiğimiz sevdiğine cani gönülden inandığımız insanlarla olmamız huzur mutluluk olabilir lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın

"Sanki dulmuşum gibi..." diyen biri daha kötülerini de hak ediyor. Çok yakışıyorsunuz birbirinize ruh hastası nişanlınla.

Ilerde beyinde tümör rahimde memede kanser şeker hastalığı olmuşum 1000 kilo istesem de veremiyon .. Birde memen alınmış yada rahim kanserisin diye çocuk yapamadiginda neden bu adam başkasına gitti diye kendini sorgulandığında, ben nerde hata yaptm diye sorarsın kendine.. bu adam seni kanser eder bak verem de olabilir herhangi bir hastalık öyle eder iste

sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.

Bu kısım bakış açını gösteriyor.
Neden hala nişanlısın sorusuna bu türevi düşünen bir yapıdan gelecek cevap çok belli.

Dul insanlar kötü değildirler, pis veya eksik değildirler. Kaç tane arkadaşım ikinci evliliklerinde çok daha güzel şeyler alarak yaşayarak başladılar. Aşağılanacak hiç bir şey yok.

Ancak siz nişanı atsanız kendinizi de aşağılarsanız bundan dolayı tüm aşağılamalara karşı durduğunuz yerdesiniz

Sen onu görünce hala dayanamayip sariliyorsun demek katiline aşık olan kurban gibisin başka diyecek lafım yok ...

Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...

Sen onu görünce hala dayanamayip sariliyorsun demek katiline aşık olan kurban gibisin başka diyecek lafım yok ...
Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...

konu 2014'un

insallah nisanlisiyla evlenmistir.

Konu bu değil de sanki dulmuşum gibi hiç bir istediğimi yapmıyor derken? Pes yani. Dul olmak sizin gözünüzde böyle bişeyse..

Evlenince kendi ailene gitmen bile sıkıntı olacak ki sen onun ailesinden cikamicaksin. Evlenmeden bunları yapan bir adamla göz göre göre evlenmekte aptallık olmaz mı acaba.

Seviyorsun da sevmek karın doyurmuyor.

Ayrıldım geçen sene eşimle evlendim çok mutluyum

Bunu görmemiştim çok sevindim ayrıldığına

Evlenince kendi ailene gitmen bile sıkıntı olacak ki sen onun ailesinden cikamicaksin. Evlenmeden bunları yapan bir adamla göz göre göre evlenmekte aptallık olmaz mı acaba.

Seviyorsun da sevmek karın doyurmuyor.
Ayrıldım o sene geçen sene eşimle evlendim çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…