Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Bence yapılacak şey belli bi düşünün bu adamla bir ömür geçireceksiniz nişanlılık dönemi nedir biraz daha tanıyabilmek ailenizi sevmeyen bir insanı siz neden seviyorsunuz ?? Suan boyle olan biri evlendikten sonra nasıl olur kestirebiliyo musunuz? Unutmayın hepimiz bir kere geliyoruz dünyaya hayatımızı sevdiğimiz sevdiğine cani gönülden inandığımız insanlarla olmamız huzur mutluluk olabilir lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayınNişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.
Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...Bu kısım bakış açını gösteriyor.
Neden hala nişanlısın sorusuna bu türevi düşünen bir yapıdan gelecek cevap çok belli.
Dul insanlar kötü değildirler, pis veya eksik değildirler. Kaç tane arkadaşım ikinci evliliklerinde çok daha güzel şeyler alarak yaşayarak başladılar. Aşağılanacak hiç bir şey yok.
Ancak siz nişanı atsanız kendinizi de aşağılarsanız bundan dolayı tüm aşağılamalara karşı durduğunuz yerdesiniz
Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...Sen onu görünce hala dayanamayip sariliyorsun demek katiline aşık olan kurban gibisin başka diyecek lafım yok ...
Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...konu 2014'un
insallah nisanlisiyla evlenmistir.
Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...Konu bu değil de sanki dulmuşum gibi hiç bir istediğimi yapmıyor derken? Pes yani. Dul olmak sizin gözünüzde böyle bişeyse..
Ayrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...Nisanliniz size fragmanini göstermiş evlenince aha bu hayat bi tık fazlasıda olabilir bol ağlamali dovmeli sevmeli...
Dur filmin sonunu ben söyleyim kadin kafayi bozmus kucaginda bir karninda bir cocukla baba evine döner mutsuz korku icinde bir hayat sürerler...
Ablacim erkegin soyuna kıran mi girdi bu yokluk bu adam ne yaaa saygi yok sevgi yok asil sen diyceksin sen baslarim nisanina evliligine diye at yüzüğü koy kapiya..
Yoksa o pislik sana sahip mi oldu ondan mi bisey diyemiyosun
Ayrıldım geçen sene eşimle evlendim çok mutluyumBenim konularını okuda feyz al... Ayaklı kamu spotu gibiyim vallave şu anda bana değer veren saygı duyan asla sesini yukselmeyen ...hzuur dolu romantik bir nişanlım var çok şükür nazar değmesin ..yani demem o ki boyle güzel adamlar da var
Bunu görmemiştim çok sevindim ayrıldığınaAyrıldım başkasıyla evlendim çok mutluyum beş sene önceki yazdıgım şeylerle beni yargılamanız da hoş değil insanlar değişir.evlenmedigimi şu anki eşimle çok mutlu olduğumu belirtmek için yazmıştım benim durumumda olanlar varsa bi Dk düşünmesin ayrılsın diye ama herkes anlamadan dinlemeden üstüme geldi.gene de teşekkür ederim...
Ayrıldım o sene geçen sene eşimle evlendim çok mutluyumEvlenince kendi ailene gitmen bile sıkıntı olacak ki sen onun ailesinden cikamicaksin. Evlenmeden bunları yapan bir adamla göz göre göre evlenmekte aptallık olmaz mı acaba.
Seviyorsun da sevmek karın doyurmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?