nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Dul gibi mi ? Hemcinslerimden bunu duyunca resmen kusasım geliyor senin bu zihniyetine göre siz tencere kapaksınız ayrılıp başka insanların başını yakmayın

Sarılıyormusun birde nişanlın kocan değil bas tekmeki kimki o bunca hakareti çekiyorsun gururunuz yokmu sizin

kendine saygı duysan mesela nasıl olur.

Hala nişanlı olduğunuza göre problem biraz sizde. Evlenmemişken daha kurtulun. Daha kötüye gitmesini beklemeyin

Evlenince düzelir dememizi istiyor gibisin

yine bir iyiyken çok iyici bacımız gelmiş
gelecekte ki konularinizi ben size yazayim
kocam bana kafa atti iyiyken cok iyi
kocam kafami duvara surttu kivilcim cikartti iyiyken cok iyi
boşaniyorum ama bilmiyorum iyiyken çok iyi
birdakinede konu açacak mesaj yazacak saglam parmağıniz kalmiyor işte
bile bile lades demeyin olurmu

Arkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi arkadaşlar ben bu yazıyı paylaştım ama siz beş yıl evvelki yazımı görerek yorum yapıyorsunuz Bir sene bile insana neler katıyor düşüncelerin değişiyor şimdiki yazdıklarıma yönelik yorum yaparsanız sevinirim Umarım görürsünüz yazımı teşekkür ederim

Bunlara rağmen sen hala nişanlısın konu başlığın bence şüphe değil ne beni ne ailemi sevmiyor nişanlım olacaktı nişanı boz yol yakınken yarın birgün annene babana bile göndermez seni o adam hatta evine bile gelemez

Evlenip kocanin kolesi olacaksan dayak hakarete küçük dusurulmeye katlanacaksan buyur saril hanzona

Ayrıldımmm o yıl o adamdan geçen sene eşimle evlendim ve çok mutluyum yazdığımı görmüyorsunuz☺

Kurtulmak için neyi bekliyorsun ? Evlenip 3 çocukla ortada kalmayi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…