nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Kim hortlatıyo bu eski konuları ya

Biran once hayatindan cikar yoksa ilerde cok daha zor olur ayrilman kes at gercekten nisanlilik tanima donemi hele aileside ilgisizse lutfen uzatma bu isi kendi benliginden odun verdikce bambaska ezik bir insana donusursun ilk once kendini dusun sana senin hakkettigin degeri vericek cok daha iyi bir insan cikacaktir karsina kendi degerini kendin belirlemelisin nisanlin normal gibi degil bence tabiki bu benim fikrim ilerde bunlari yasadikca sevginde biticektir..

Ay ayrilmissin galiba sadece senin yazdigini okumustum cok sevindim o zaman

Sevgiyle evlilik yürümüyor ne yazıkki saygı gerekli o da nişanlınızda yok!

Ay eski konuları hortlatıp durmayın yaaa kız ayrılmış başkasıyla evlenmiş bizde nişanlından ayrıl deyip duruyoruz

onsuz yapamam diye düşünür evlenirsen eğer ve az da olsa pişmanlık yaşayacağını seziyorsan yapma derim.

çünkü onsuz da yaparsın. üzülürsün 2 ay 3 ay ama kafanı toplayınca doğru yaptım dersin.

evlilik bi insanla bi ömür geçirmek demek çocuklarına baba kendine hayat arkadaşı seçmek demek. iyi ölç biç..

iyi bi eş bu dünyayi da ahireti de kurtarır.

endişelerin varsa saldırgan ayrılmak istesem zarar verir ailemde huzursuzluk olur falan Allah yardımcın olsun destek almaya çalış.

ya da nişanlınla beraber çift terapisti bulup gidin içini dök.

Rabbim hepimize mutlu huzurlu ömürler evlilikler versin.

Konu bu değil de sanki dulmuşum gibi hiç bir istediğimi yapmıyor derken? Pes yani. Dul olmak sizin gözünüzde böyle bişeyse..

Benim konularını okuda feyz al... Ayaklı kamu spotu gibiyim valla ve şu anda bana değer veren saygı duyan asla sesini yukselmeyen ...hzuur dolu romantik bir nişanlım var çok şükür nazar değmesin ..yani demem o ki boyle güzel adamlar da var

Nişanlı iken böyleyse evlenince neler olur Allah muhafaza... Yol yakınken dön ailene saygısı yoksa sanada olmaz...

Boşanın . Pardon evli değil mişsiniz. Nişanlı bu arkadaş lütfen müsade etmeyin. E istenmiyorsa nasil nişanlandıniz. Ve de zoraki mi nisanlisiniz nedir bu anlayamadim. Düzeltme cabasina girmeyin duzelmez. Hikaye o evlendikden sonra duzelir. Cocuk olur duzelirler. Bizde bu yollardan gectik. Ve simdi önüme getirseler asla demem ben yanlis anladim ben buyutuyorum diye. Bitirin eger korkuyorsanız da bildirin polise uzaklastirma alin.

Nisanliniz size fragmanini göstermiş evlenince aha bu hayat bi tık fazlasıda olabilir bol ağlamali dovmeli sevmeli...

Dur filmin sonunu ben söyleyim kadin kafayi bozmus kucaginda bir karninda bir cocukla baba evine döner mutsuz korku icinde bir hayat sürerler...

Ablacim erkegin soyuna kıran mi girdi bu yokluk bu adam ne yaaa saygi yok sevgi yok asil sen diyceksin sen baslarim nisanina evliligine diye at yüzüğü koy kapiya..

Yoksa o pislik sana sahip mi oldu ondan mi bisey diyemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…