- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
konu eski konuymusAyrıldımmm o yıl o adamdan geçen sene eşimle evlendim ve çok mutluyum yazdığımı görmüyorsunuz☺
Konu eskiNasil ya anlamadim bu konu yenimi eskimi
Ayrıldımmm o yıl o adamdan geçen sene eşimle evlendim ve çok mutluyum yazdığımı görmüyorsunuz☺Kurtulmak için neyi bekliyorsun ? Evlenip 3 çocukla ortada kalmayi mi ?
Kim hortlatıyo bu eski konuları yaNişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Biran once hayatindan cikar yoksa ilerde cok daha zor olur ayrilman kes at gercekten nisanlilik tanima donemi hele aileside ilgisizse lutfen uzatma bu isi kendi benliginden odun verdikce bambaska ezik bir insana donusursun ilk once kendini dusun sana senin hakkettigin degeri vericek cok daha iyi bir insan cikacaktir karsina kendi degerini kendin belirlemelisin nisanlin normal gibi degil bence tabiki bu benim fikrim ilerde bunlari yasadikca sevginde biticektir..Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
O adamdan ayrıldım ben şu an çok mutluyum böyle olanlar varsa durmasınlar diye örnek olsun diye yazmıştımKim hortlatıyo bu eski konuları ya
Ay ayrilmissin galiba sadece senin yazdigini okumustum cok sevindim o zamanNişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Seviyorum diyor sevmesem neden senle hala nisanli kalayim ayrilirdim diyor bende koca bi hayati zehir etmek istemem diyor.sayfalar dolusu mektup yazdigi hediyeler aldigi da oldu.ama huyu bu sanirim gözu hicbirseyden korkmuyor.sen ona zıt bisey soyleyince hic altta kalmiyor yapistiriyor cevabi.gecen ayrilayim dedim kac gun ne yemek yemis ne icmis.ama davranislari boyle.sizce de enteresan degil mi.ben sasiriyorum bi seviyo bi sevmiyo gibi.bana diyor babana bsy dememek icin kendimi zor tuttum babami gorunce babam annem boyle yapiyor.ben ilerde seni cok iyi yasatmak icim neler yapiyorum sen incige boncuga takiyosun diyo.ailem ben anlatinca ayril diyo onu dinleyince annem o da seviyo kızım diyo olur gider evlenince degisir huylari diyo
Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Boşanın . Pardon evli değil mişsiniz. Nişanlı bu arkadaş lütfen müsade etmeyin. E istenmiyorsa nasil nişanlandıniz. Ve de zoraki mi nisanlisiniz nedir bu anlayamadim. Düzeltme cabasina girmeyin duzelmez. Hikaye o evlendikden sonra duzelir. Cocuk olur duzelirler. Bizde bu yollardan gectik. Ve simdi önüme getirseler asla demem ben yanlis anladim ben buyutuyorum diye. Bitirin eger korkuyorsanız da bildirin polise uzaklastirma alin.Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?