nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Sence bu adamla evlenilir mi yani
Düzelir mi sanıyosun
Hayatının hatası olur evlenmek

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seviyorum diyor sevmesem neden senle hala nisanli kalayim ayrilirdim diyor bende koca bi hayati zehir etmek istemem diyor.sayfalar dolusu mektup yazdigi hediyeler aldigi da oldu.ama huyu bu sanirim gözu hicbirseyden korkmuyor.sen ona zıt bisey soyleyince hic altta kalmiyor yapistiriyor cevabi.gecen ayrilayim dedim kac gun ne yemek yemis ne icmis.ama davranislari boyle.sizce de enteresan degil mi.ben sasiriyorum bi seviyo bi sevmiyo gibi.bana diyor babana bsy dememek icin kendimi zor tuttum babami gorunce babam annem boyle yapiyor.ben ilerde seni cok iyi yasatmak icim neler yapiyorum sen incige boncuga takiyosun diyo.ailem ben anlatinca ayril diyo onu dinleyince annem o da seviyo kızım diyo olur gider evlenince degisir huylari diyo

Seviyor demek?
Biz hiç sevgi görmedik herhalde.
Tamam ya süper o zaman...
Devam et böyle.
Annen de bir ilginç. Kızının üzüldüğünü göre göre hiç umursamıyor.
Evlenince değişirmiş. Bizimkiler niye değişmedi acep?
Evlenince huylar değişmez. X2 olur.

Evlenince değişire bel bağlarsan yanlış yaparsın
Daha beter olur, daha iyi olmaz
Sevgi böyle birşey değil
Küfür, hakaret, değersizlik niye kendini buna mahkum ediyorsun
Hiç mi kıymetin yok senin.
Bunları bile bile evlenirsen de kendine etmiş olursun ,
O zaman da başa gelen çekilir deyip hayatını ziyan etmiş olursun inan

Nisanliyken böyleyse evlenince olacaklari dusunemiyorum bence saglikli bi sekilde bir daha dusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen sanirim evde kaldin bu adam da son sansin.

Sen bu cümleyi söyleyebilecek yapıda bir insan olduğun için bu adamla hala nişanlısın.

Ben daha 22 yasindayim son sansim oldugundan degil herhalde cok sevdigim icin gozum gormuyor ufacik bi iyi davraninca seviyo diyorum son gelisinde ozur diledi artik hep o alttan aliyo ama fitrati bu degil iste sonra gene rahat oldugu bi zamanda eski haline döncek

Nisanlin nisanlin olmaktan cikmis, baska bir boyuta dogru yol aliyor.

Arkadaslar herhalde benim ifade şeklim yanliş ya da bu çevrenin anlayisini size kendim dusunmeden yansittim.ozur diliyorum

Aşkından ölse ne olur ki? Adamın sana saygısı yok, kaybetme korkusu yok. Bize bile veremedin o korkuyu. Öyle bir haldesin ki 22 yaşında son şansınmış gibi davranıyorsun. Bunu bize hissettiren adama her türlü hissettirir. Senin gibi her şeye susanı bir daha nerde bulsun. Tabi sever. Bütün gün bağır çağır 2 öpünce affetsin ne güzel dimi. Her erkek böyle bir kadın ister yanında.

hayatınızın baharında hayatı kendinize dar etmeyin, mutlu olmak için evlenir insan, ama şu an bunu göre göre niye ileride de mutsuz olasınız...

İki gün sonra boşaniyorum yardım diye bir başlık açmamak için uzak dur bu adamdan!
Ondan hiçbir halt olmaz!

neyine sarılıyosan bu adamın
at nişanı kurtul böyle bir insanla niye evleneceksin?
hayatın bu kadar ucuz olmamalı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendini kandırıyorsun bence , sen bilirsin , hayat senin
Hayırlı başarılar

Evlenince şoyle guzel olcak boyle guzel olcak hacca gitcez birlikte namaz kilcaz diyo.evlenince seni cok mutlu etcem diyo.ama bu hareketlerine devam ederse mümkun degil dimi

evlenince kimbilir nolur sanırım sana saygısı yok.kaybetmiceğini de biliyor.valla Allah hayırlısı neyse onu yapsın.zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…