nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

nişanlınızın psikolojik sorunları var dengesiz davranıyo... kafası iyi degil yani ilerde evlenseniz ilk tartışmada çakacak size tokatı sonra özür diler yine döver.... olan sana olur seviyorum diye hayatını cehenneme çevirme.... çok pişman olursun...

Bir insan 7 de neyse 70 yaşında da aynısı olur hiçbir insan degişmez atalarımız boşuna söylememiş can çıkar huy çıkmaz diye o yüzden kendini kandırma evlenince değişir diye nedense erkekler hep evlenince değişiyormuş bekarken değişseler ya.

Evlenince şoyle guzel olcak boyle guzel olcak hacca gitcez birlikte namaz kilcaz diyo.evlenince seni cok mutlu etcem diyo.ama bu hareketlerine devam ederse mümkun degil dimi

Ya adam kendi nefsine bile sahip çikamiyor, ne haci? Annen baban çok kusuruma bakma ama seni elin çoçugu sana köpek gibi bagirmasi, çagirmasi için yetistirmedi. Sana küfür eden, hakaret eden adam, yarin birgün seni döverde, seni rezil kepaze ederde.

Ayrica baban ve abine karsi neyi var anlamadim. Baban nisanlina karsi ne yaptida nisanlin "babani görünce kendimi zor tutuyor" dedi?

kesinlikle inanma. cok berbat bir evliliginiz olur benden soylemesi

Bi kere kavga etmistik bana gene bagirdi cagirdi senin konusmaya hakkin yok dedi ailem aglarken gorunce dayanamadi tabi babam onu aradi bu devirde kimseye boyle diyemezsin dedi hele hele okumus ogretmen olacak bi insan hakkini savunur dedi kizimin sana zaafi var diye susuyorum dedi iste bu yuzune yok baba demedim husniye yanlis anlamis diyo bana gelince kendimi bsy dememk icin zor tuttum diyo

bu ne yaaaa nişanlıyken baya baya psikopatın tekiyim diye bangır bangır bağırıyor, nişanı atman için bir sürü
neden var bence.. Sana da yazık ailene de yahu.Bırak kendi pisliğine göm onu kurtul. Kendine layık birini bulsun.

Göz göre göre hayatinizi mahvetmek istiyorsaniz, evlenin. Her yaptigina ama seviyorum (!) diye katlanirsiniz. Birden melek olmayacagini sizde biliyorsunuzdur

Bu adamin eksisi artisindan daha cok anlattigina bakarsak ailene karsida saygisiz daha düşünecek ne var ki...

Son düzenleme:
fazla ataerkil bir yapıda sanki. ayrıca dullukla ne ilgisi var, dullara böyle davranmak mı gerek? gereksiz bir ayrıntı.
fazla bağlanmışsınız ve ayrılmaya niyetiniz yok gibi geldi bana. kendinizi kandırdığınızı düşünüyorum, dilerim yanılıyorumdur. mutluluklar

Evet fazla ataerkil babasi da ayni eşine karsi hayatta karsisindan konusturmuyor sen ne anlarsin havalarinda.evet fazla baglanmisim ama eskisi gibi onsuz yapamam olürum demiyorum belki bi sene iki sene sürecek ama gececek acısi diyorum baska birine bu sekilde asik olamam diye korkuyorum saplanti olmus heralde biraz da.su an hep alttan aliyo her dedigimi yapiyo ya o yuzden saglikli dusunemiyorum

Babanin yaptigini dogru bulmuyorum. Büyüklerin hemen gençlerin iliskilerine müdahale etmesini dogru bulmuyorum fakat nisanlinin yaptigi daha büyük bir yalnis. Orda utanmasi hatta ezilmesi gerekirken hem suçlu hem güçlü oluyor.

Gerçekten bu sahistan ayril. Ilerde baska biri ile huzurlu bir iliskin oldugunda, geriye baktiginda ve nisanlin aklina geldiginde "nasil katlanmissim ona" diyeceksin.

Tabiki hayat senin hayatin ama goruldugi kadariyla eziyet ve hor gorulmeyle gececek bir hayat sansin bol olsun ne diyelim :what:

Bana iyi bi aile babasi profili veriyor.evini iyi gecindirir aktif olgun.ama boyle seyler de yapiyor dengesiz davraniyor.mesela onceki sevgilisi babama kkredi cekicem demis ayrilmislar bende ayni durumdayim okulum bitmedi aileme daha yardim edemedim.gecen onu sordum sen o yuzden mi ayrildin diye sende de oyle bi durum varsa sende de bitsin dedi benim o kizdan farkim yokmus diyorum burdan bunu mu anladin diyo bana herseyi yanlis anliyorsun diyo halbuki ben normal insanlar gibi anliyorum o kivirip lafi istedigi sekle sokup önume sunuyor

Canm sanki rolleri değismissiniz bunu sen bile yaapmazdn eminim bi bayan olarak . Bence bi şekilde bitirmeye cals daha simdi saygısnı yitirmis bi insan olaraktan ilerde cok pisman olursun ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de zamanında öyle düşünüyordum, bir daha böyle sevemem vs. diye üzülüp duruyordum.. henüz birini sevmedim ama artık öyle de düşünmüyorum. ama geç ama erken, geçiyor. çünkü doğru kişi değildi, geçmek zorunda.
inş. düzelir ama ben düzeleceğini pek sanmıyorum. evlenene kadar idare etmeyi sonra istediği gibi devam etmeyi düşünüyordur belki de.
hayırlısı olsun hakkınızda...

Cokmu iyi niyetlisin yada safmisin hala anlamis degilim yada askindan gozun kor olmus gerci ask olduguda tartisilirda!

Bunlar gelin degil usak ariyor. Kusura bakma ama nisanlin seni evlendikten sonra el üstünde tutacagini hic sanmiyorum.

Ayrılın..
Nişanlı mı doğdunuz? bu ilişki nasıl buraya geldi.. Sevgi yok, saygı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…