- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Bana iyi bi aile babasi profili veriyor.evini iyi gecindirir aktif olgun.ama boyle seyler de yapiyor dengesiz davraniyor.mesela onceki sevgilisi babama kkredi cekicem demis ayrilmislar bende ayni durumdayim okulum bitmedi aileme daha yardim edemedim.gecen onu sordum sen o yuzden mi ayrildin diye sende de oyle bi durum varsa sende de bitsin dedi benim o kizdan farkim yokmus diyorum burdan bunu mu anladin diyo bana herseyi yanlis anliyorsun diyo halbuki ben normal insanlar gibi anliyorum o kivirip lafi istedigi sekle sokup önume sunuyor
Beni gülme tuttu pardon.Evlenince şoyle guzel olcak boyle guzel olcak hacca gitcez birlikte namaz kilcaz diyo.evlenince seni cok mutlu etcem diyo.ama bu hareketlerine devam ederse mümkun degil dimi
Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Eski sevgilileriyle olan iliskilerini goz onune getirince tum kadinlara ayni sekilde davrandigini goruyorum.benim farkim yok deyince de parmagini gosteriyor.yüzulmus eti de dahil.baskasi olsa takmaz diyor.arabasinda ikimize ait yaptirdigi biblo var.bana kolay kolay kimse bu yuzugu taktiramadi diyor.ama sen farklisin diyor bunlar beni yaniltiyor
Huyu mu boyle beni mi sevmiyor yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk
Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
8 sayfa boyunca yardım etmeye çalışmış arkadaşlar ama sen hala anlamamakta ısrar ediyorsun.Yardim edin ya ben sasirdim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?