nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Bu adamin nerden iyi baba profilini verdigini düsünüyorsun ya? Bide olgun oldugun diyorsun!
Iyi aile adami olmak, iyi baba olmak sadece eve para getirmekten ibaret degil!

Bu adam o kadar dengesizki, bu adamdan ne koca çikar, ne baba kusura bakma!

Evlenince şoyle guzel olcak boyle guzel olcak hacca gitcez birlikte namaz kilcaz diyo.evlenince seni cok mutlu etcem diyo.ama bu hareketlerine devam ederse mümkun degil dimi
Beni gülme tuttu pardon.
Birlikte ibadet seremonisi yapmak için evlenmek?? Güzelmiş.
Hac yolunda tekme tokat girişir bu adam sana ben söyleyim.

Pardon ama daha neyi bekliyorsunuz ? Size el kaldırmasını mı ? Sonra ''beni dövdü olacak''. Şimdiden ilerde neler yaşayabileceğiniz ortada. Siz onu bırakın,neyin ne olduğunu anlasın beyefendi.Yoksa değişmez o.Sadece değiştim havasına girer evlenince de burnunuzdan getirir.

Bir an önce yollarınızi ayırmaniz lazım. Biliyorum uzaktan konuşması kolay ama sen farkında değilsinki hala bitmemiş. Normal bir ilişkide ve daha nişanlıyken erkek bunları yapıyorsa gelecekte yani evlenince burayı yıkarim demez direk sana dalar. Üzgünüm ama evlilik bambaşka bi olay. Aşkın gözü kördür aç gözlerini. Benim 5buçuk senelik kocam bile o şekil davranmıyo çok anormal bi durum. Bizim alt kat komşumda öyle bağırmayla sindiriyo karısını kadıncağızi aptal etmiş resmen. Hatta şimdi bile kavga ediyorlar bi duysan küfürler havada uçuşuyor. Hayır gelmez o adamdan tabi senin kararın yinede canım.

Eski sevgilileriyle olan iliskilerini goz onune getirince tum kadinlara ayni sekilde davrandigini goruyorum.benim farkim yok deyince de parmagini gosteriyor.yüzulmus eti de dahil.baskasi olsa takmaz diyor.arabasinda ikimize ait yaptirdigi biblo var.bana kolay kolay kimse bu yuzugu taktiramadi diyor.ama sen farklisin diyor bunlar beni yaniltiyor

Bunca olaydan sonra hala şüpheleniyorsan gerçekleri anlaman için tekme tokat dayak yemen lazım galiba.

Hayırlı işler bol siparişler.

Son düzenleme:
Bu zamanda böyle adam zor bulunur.
Arabasına biblo koymuş,eti soyulmasına rağmen yüksük takıyor,seni Hac'ca götürecek vs.. belli çok seviyor seni.
Ama sen her ihtimale karşı yine de Mor Çatı'nın kartını bulundur yanında,evlenince lazım olur.

Bazen bela,parmağını gözüne soka soka "geliyorum" diyor.
Ne yazık ki görmek istemeyen görmüyor.

Yok daha neler?

Konuyu actigina gore bu davranislarindan yeterince huzursuz olmussun. Boyle adamla omur gecmez. Cok mutsuz bir kadin olursun. Kendini esinin, sevgilinin yaninda degerli hissedemiyorsan, kimin yaninda hissedeceksin?? Kendin icin sectigin, kendini layik buldugun tavir bu mu?

Huyu mu boyle beni mi sevmiyor yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk

Anladigim kadariyla sen cok iyi niyetli, her yapilani bir olumlu yone cekmeye calisan bir insansin. Nisanlinin bunca yaptiklarina ragmen kucukcuk verdigi bi mutlulukta tum yelkenlerini suya indiriyorsun. Ne olmus parmagina yuzugunu taktiysa? Aldigin ne? Herhangi birinin parmagina yuzuk takmak bi kadin icin ne ifade edebilir ki? O yuzuk senin mutsuzlugunun simgesi, sen bunun farkinda degilsin. Simdi biraz ona kirildigini belirtince bak bu yuzugu taktigima gore degerlisin, seviyorum bilmem ne diyecek. Eee bi zaman sonra o yuzuk aliskanlik, sen de hergun ki hayatinin bir parcasi haline geleceksin. O zaman ne diyecek? Evlendik iste kapa ceneni otur mu?

Senden ayrilmayi bu kadar kolay dile getiren adamdan kork. Kredi cekersen senden de ayrilirim ne demek? Evet seni de sevmiyor. Evlenme yasi gelmis, evleniyor iste sadece. Kiminle oldugunun bi onemi yok.

Dogru dusunemiyorsun. Bu kadar senin ustune gelen bir adam seni sevse ne olur? Bu seni sevdigi haliyse, bi sure sonra evliligin verdigi gerginlikle gelecegi hali dusunebiliyor musun? Seni sevmesi yaptigi butun kotulukler icin ona hak mi verir? "Beni itiyorsun sovuyorsun, ama bu beni sevdigin halin tamam o halde.." boyle bir dusunce olabilir mi?

Elbette degil.neden gormek istemiyorum peki ben neden gercekleri goremiyorum.ayrica bi de cok supheci.ariyo mesela ben eve gelmis oluyorum arkadan arkadaslarimin sesi geliyor sen disardasin o sesler nerden gwliyo geliyo diyor eski yasadiklarindan dolayi boyle supheci olmus suphelendigi gunleri saati saatine defterine not etmis su saatte surda gibi bi de sonra arastiriyor.ki bunu yaptiracak hicbirsey yapmiyorum ona kafam önumde yururum hep.

Sanki dulmuşum gibi ne demek !!!

Elinden geldiğince çabuk ayrıllll kaççç evlenince herşey daha kötüye giderr haberin olsun ömrünü ziyan etme

Babam seni kandiriyor sen anlamiyosun diyor.çenesi kuvvetli bi sekilde isin icinden cikiyo diyor ne abim ne babam istiyo sadece ben istiyorum diye yapiyolar.nisani bizim maddi durumumuz iyi olmadigi icin nisanlimyapti.babm bi sene bekle okulu bitsin o zaman bende herseyi kizimin ozendigi gibi yaparim dedi kabul etmedi baba ben herseyi yaparim yeterki onu ver dedi.nisanligimi alirken aglatti cok pahali diye halbuki degildi kuafore gidilir ne kuaforu dedi çıktı evde ablalari yapcakmis.madem durumun yok cikma boyle bi yola.ve ya guzel bi sekilde acikla.oyle dengesiz ki.esarbimi bes liraya aldim dedm seni dusundum dedmsen ne aldin sofra bezi mi dedi dalga gecti.dugun salonu istiyorum dedim hayir dedi.babamin arkadaslari gelcek dedim bagirdi cikti baban serefsiz diye.ben agladim.hic acimadi.ben sucluymusum gibi ben gdip baristim.

Yanls anlamayn ama hani haberlerde koruma talep eden kadın ayrilmak istediqi kocası tarafından öldürüldü haberleri cikiyo ya onlar geldi gözümün önüne..bu insanla evlenilmemesi icin herseyi yazmissınız..bile bile nası kendinizi ateşe atabiliyosunuz..aileniz bisey demiyor mu? Abimi babami sevmiyo diyosunuz? Yarn evlendiktn snra olumsz bise oldugunda size sahp cikack olan aileniz..yardm edicm ddgnzde o zaman bitsn dio ve siz hala dwam ediyosunuz gerckten ben anlamiyorm bu kadar şeye ragmen.sakin evlendktn snra kader demeyn bu tamamen sizin iradeniz sizin seciminiz.

Bu adamla ilgili olumlu birşey anlatabilir misin ?

Ama çok güzel bir anınız olsun.Seni çok mutlu ettiği,çok iyi hissettirdiği bir anınız ?

El gbi... Çok yabanci nisanliniz size.nasilki otobüste ayakta giderken otobüste kimsenin birbirine sesini cikarmayip gayet herşey guzel durgun gidiyor.birine öte git desen kavga cikarior nerdeyse otobüste üstüne yuruyecek ... Bu adamda size aynen o kadar yabanci... İyiyken herkes iyi... Ben bunu yasadim gordum.sende yasiyorsun neden gormuyorsun... Kaç git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…