Nisanlimdan supheleniyorum.

Afallama illa ki kötü anlamda bir şey olmayabilir. Ben de arkadaşlarımın evlenecekleri insanlarla tanışınca "aaaa öyle miiiiii, çok memnun olduuuum" gibi abartı tepkiler verir, ne yapacağımı bilemem. Ne bileyim çok bahsi geçmiştir, tanıyor gibisindir ama aslnda ilk defa görüşüyorsundur falan...
Bir de nişanlınız da para konusunda tereddüte düşmüş ve üniden bir arkadaşı daha ucuza/bedavaya çekiyor olabilir. Bunu da "ama o ucuza çekiyor" diye yansıtmak istemediğinden bir tepki vermemiştir.
Düğün/nişan arifelerinde böyle kuruntulara çok kapılır insan, aman diyeyim :)

bence takılacak bişey yok..
yani ne düşünüpte takıldın onu anlamadım aslında...

Arkadaşlar benim dugunume kisa bir sure kaldi nisanlim işyerindeki bir kiz arkadasinin profesyonel foto çektiğini söyleyip grubunu gösterip çektiği fotolara bakmistim çocuksu bulduğum icin begenmedim. Sonra erkek arkadasim o ara fotoğrafçıya vereceğimiz paraya bisuru eksigimizi alabiliriz deyince mantikli geldi kiz 500tl ye bütün gün cekicek demişti.Maddi olarak da fazla yüklenmemiş olurum dedim.Birkaç gün sonra Nişanlimin calistigi AVM ye gittim bu ara is ve formasyon aldiği icin fazla gorusemiyoruz ben gittim.nisanlimla işyerinde ayaküstü konusurken kiz geldi nisanlimdan bisey rica etti.Nisanlimda beni nisanlisi olarak tanistirinca kiz birkaç saniye takildi bi afalladi anlam veremedim. Önem de vermedim o an kiz da gözüme sevimli göründü ertesi gün yine fotoğraf meselesini konuşuyorduk beğendiğim pozlari attim bu tarz cekebilirse arkadasina soyle ona Çektirelim dedim ama nisanlim iki kez soylememe rağmen lafi gecistirdi ben uniden bi arkadasima soylicem vs dedi benimde içime bi şüphe düştü. Yoğun olduğu icin onu bu tarz biseyle bunaltmak istemiyorum ama çok garibime gitti nasil diyim içime bi kurt düştü kadinsiniz anlarsiniz.Offf ne bileyim.Gecenin bu saatinde yazmamdan bellidir zaten anlarsiniz fikirlerinizi bekliyorum ben mi fazla kuskucuyum
Ben nisanlinizda bi sorun goremedim amaaaaaa........ Kizda var bi skinti belli. Nisanlin mesafeli durdukca bi sorun olmaz diye umit ediyorum

Back
X