Nisanlimdan supheleniyorum.

kız tuhaf davrandı ustune nısanlın o kızın fotograf cekmesını ıstemedıgı ıcın suphelendın
acıkca sıormadan ıcın rahat etmez malesef

Arkadaşlar benim dugunume kisa bir sure kaldi nisanlim işyerindeki bir kiz arkadasinin profesyonel foto çektiğini söyleyip grubunu gösterip çektiği fotolara bakmistim çocuksu bulduğum icin begenmedim. Sonra erkek arkadasim o ara fotoğrafçıya vereceğimiz paraya bisuru eksigimizi alabiliriz deyince mantikli geldi kiz 500tl ye bütün gün cekicek demişti.Maddi olarak da fazla yüklenmemiş olurum dedim.Birkaç gün sonra Nişanlimin calistigi AVM ye gittim bu ara is ve formasyon aldiği icin fazla gorusemiyoruz ben gittim.nisanlimla işyerinde ayaküstü konusurken kiz geldi nisanlimdan bisey rica etti.Nisanlimda beni nisanlisi olarak tanistirinca kiz birkaç saniye takildi bi afalladi anlam veremedim. Önem de vermedim o an kiz da gözüme sevimli göründü ertesi gün yine fotoğraf meselesini konuşuyorduk beğendiğim pozlari attim bu tarz cekebilirse arkadasina soyle ona Çektirelim dedim ama nisanlim iki kez soylememe rağmen lafi gecistirdi ben uniden bi arkadasima soylicem vs dedi benimde içime bi şüphe düştü. Yoğun olduğu icin onu bu tarz biseyle bunaltmak istemiyorum ama çok garibime gitti nasil diyim içime bi kurt düştü kadinsiniz anlarsiniz.Offf ne bileyim.Gecenin bu saatinde yazmamdan bellidir zaten anlarsiniz fikirlerinizi bekliyorum ben mi fazla kuskucuyum
Valla her zaman söylerim kadın hisseder ..

Konu sahibi nişanlısıyla bu kızın ilişkisi olduğunu düşünüyor bence ben okurken öyle anladım.Hani sanki o kız pot kırmasın diye nişanlım diye üzerine basa basa tanıştırmış gibi. Büyük ihtimalle siz evham yapıyorsunuz ama içinize şüphe düştüyse vardır bir haklılık payı

Arkadaşlar benim dugunume kisa bir sure kaldi nisanlim işyerindeki bir kiz arkadasinin profesyonel foto çektiğini söyleyip grubunu gösterip çektiği fotolara bakmistim çocuksu bulduğum icin begenmedim. Sonra erkek arkadasim o ara fotoğrafçıya vereceğimiz paraya bisuru eksigimizi alabiliriz deyince mantikli geldi kiz 500tl ye bütün gün cekicek demişti.Maddi olarak da fazla yüklenmemiş olurum dedim.Birkaç gün sonra Nişanlimin calistigi AVM ye gittim bu ara is ve formasyon aldiği icin fazla gorusemiyoruz ben gittim.nisanlimla işyerinde ayaküstü konusurken kiz geldi nisanlimdan bisey rica etti.Nisanlimda beni nisanlisi olarak tanistirinca kiz birkaç saniye takildi bi afalladi anlam veremedim. Önem de vermedim o an kiz da gözüme sevimli göründü ertesi gün yine fotoğraf meselesini konuşuyorduk beğendiğim pozlari attim bu tarz cekebilirse arkadasina soyle ona Çektirelim dedim ama nisanlim iki kez soylememe rağmen lafi gecistirdi ben uniden bi arkadasima soylicem vs dedi benimde içime bi şüphe düştü. Yoğun olduğu icin onu bu tarz biseyle bunaltmak istemiyorum ama çok garibime gitti nasil diyim içime bi kurt düştü kadinsiniz anlarsiniz.Offf ne bileyim.Gecenin bu saatinde yazmamdan bellidir zaten anlarsiniz fikirlerinizi bekliyorum ben mi fazla kuskucuyum

Kızı devre dışı bırakın, gerekirse maddi durumunuzu zorlayın ve bir fotoğrafçıdan yardım alın. Nişanlın da kıza gidip, foto çekimlerini çok amatörce bulduğunuzu ve profosyonel bir yere çektirmek istediğinizi söyleyin olsun bitsin.

kız niye afalladı ben onu anlamadım çocuk zaten 500 liraya anlaşırken düğün fotorafı olduğunu söylememiş mi?
aman tırt takma kafana bence bi sıkıntı yok ortada.

Yaslariniz kac canim?

tatlim mrb..suphelenmene gerek yok bnce..düşündüğün gibi bisey olsa,sana o kızdan hic bahsetmezdi,fotoğraflari orda cektirelim diye bi teklifte bulunmazdi ki kiza da seni nisanlisi olarak tanıtmis..bnce içini ferah tut :)

Ben olsam bende süphelenirdim yalnız nişanlımdan değil kızdan ..
okurken içime sinmedi bu kız seni görünce şaşırıp kalması normal gelmedi .
daha sonrasında size çekim yapmasını kabul ettirip vazgeçmeside düşündürücü .
yakın markaja al ilk fırsattada sor nişanlına kendi kendine düşüneceğine .

Neden şüpheleniyorsunuz anlamadım nişanlım demiş zaten hem kıza da demiştir düğün resimlerimixi çek diye bunu derken bir şey düşünecek değil kız hakkında tek veride durdu affalladı diyorsunuz ilk defa öğrenmedi ya nişanlısı olduğunu sonuçta konuşmuşlardır biliyordur nişanlı olduğunu. Belki daha fazla para istemiştir belki daha ucuza bulabilir miyim diye araştırıyordur nişanlınız olabilir yani.

kızın afallaması nişanlınızın da dikkatini çekmiştir. belki o yüzden rahatsız olup vazgeçti, okuyunca benim aklıma ilk bu ihtimal geldi.

en çok korktuğum şey bu :( nişanlınla konuş herşeyi anlatsın sana yoksa içindeki kuşku kaybolmaz kendi kendini yer bitirirsinn

Bugün sorucam galiba bi yolunu bulup ilk basta bana saçma gelen kizin hareketiydi sanki bisey varmis da sasirmis gibi nisanlimdan suphelenmemistim ama fotoğraf konusunu konusunca baskasinda diretmeye basladi bunu çok garipsedim normalde yaptigi bisey degil yaslar da 25-27 ne önemi var bilmiyorum ama :) bu arada nisanlim 3 aydir orda calisiyor eski sevgiliyi taniyor gibi bi durum olamaz ve biz 5 yildir birlikteyiz. Bilemiyorum ama İcimde bi şüphe var insan hisseder ya

Kızın şaşırması nişanlınıza ilgi duymasından olabilir cidden kadınlar hisseder nişanlımın eski çalıştığı yerdeki kızda beni görünce pek hoşnut olmazdı ki nitekim daha sonraki yaptıklarından ben haklı çıktım.
Nişanlım diye tanıştırmış nişanlınız zaten ve düğün fotoğrafı olarak anlaşmış nişanlınızda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Kızın tavrını oda farkettiyse ondan vazgeçmiştir yada kız çekmem diyip vazgeçmiştir.İçinizin rahat etmesi açısından açıkca konuşmakta yarar var.

Kiz neden afalladi? Ben olsam ben de merak ederdim.

Dort olasilik var...
1. Ya nisanlinizin haberi yok ama kiz nisanlinizdan hoslaniyor...
2. Kizin hoslandigindan haberi var, hatta belki bu ilgi hosuna gidiyor ama ondan herhangi bir adim yok...
3. Nisanlinizi baskasiyla gordu ve sevgilisinin o oldugunu zannediyordu...
4. Sizin husnu kuruntunuz...

Umarim sonuncu olasiliktir...
Ben aklima gelen her seyi yazdim, icinde olan sizsiniz, belki ortada hicbir sey yok ama sizin anlattiginiz hikayeden bunlari cikardim... Umarim guzel haberlerinizi aliriz...

Belki sizi tanistirdiktan sonra sizn hakkinizda yorum yapmistir nisalininda hosuna gitmedigi icin onu uzak tutmak istiyordur. Aksi birsey dusunmezdim ben olsam

Back
X