Nisanlimdan uzaklaşıyorum...

Erkeklere bu kadar düşünceli kadın tipi yaramıyor valla bak.Ona fazla değer vermiceksin sürekli talepkar olucaksın kısaca köpek gibi davranıcaksın bak senden kıymetlisi olucakmı hayatta..
Evettt yaa tam olarak erkeklere boyle davranilmali hayvan gbi anca boyle anliyorlar

Erkeklere bu kadar düşünceli kadın tipi yaramıyor valla bak.Ona fazla değer vermiceksin sürekli talepkar olucaksın kısaca köpek gibi davranıcaksın bak senden kıymetlisi olucakmı hayatta..
Boyle bir tespit ancak tecrubeli birisi tarafindan yapilabilir. Noktasi virgulune katiliyorum. Deneyip gordum. Dusuncesiz, bencil ve talepkar olmali ki degerli olasin.

Simdiden seninle ailesi arasinda dengeyi kuramayan adam evlenince seni hem ezer hem de ezdirir! Iyi dusun.

Nisanliyken bu kadar yipranmissaniz evlendiginizde sorunlar daha da buyuyecek. Bu yuzden iyi dusunup karar vermelisin. Evlendiginde ailesinin gecmiste yaptiklarini unutup yoluna devam edebilirsen evlen ama unutamam diyorsan sakin bu yola girme

Nisanliyken bu kadar yipranmissaniz evlendiginizde sorunlar daha da buyuyecek. Bu yuzden iyi dusunup karar vermelisin. Evlendiginde ailesinin gecmiste yaptiklarini unutup yoluna devam edebilirsen evlen ama unutamam diyorsan sakin bu yola girme
Bu aralar hiç iyi değilim.
Sağlıklı kararlar alamıyorum..
Bir tarafım onu çok seviyor diğer tarafım ise çok kırılmış durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…