Nisanlimi aldatmis mi oluyorum fikir verirmisiniz??

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.670
972
123
10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????

Neden böyle gereksizce bi paylaşım yaptınız anlamadım doğrusu,nişanlınız doğru demiş: "kime neyi ispat etmeye çalışıyosun" derken sırf eski sevgiliniz (ayrıca evli barklı adam) görsün de üzülsün diye mi böyle bişey yaptınız.Beraberlik,evlilik fedakarlık ister.Madem nişanlınız gerek yok demiş neden hesabınızı tekrar açıp istemediği halde resimleri eklediniz... Siz hala eskilerdesiniz bence

Buna aldatma demeyelim de , saçmalamak diyelim ... dertsiz başına dert aramak diyelim. ..

Millete gösteriş olsun diye sosyal ağda foto paylaşmak , bilhassa bunu eski sevgilin görsün diye yapmak ... asıl düşünmen gereken bu ruh halin .

Yoksa izin aldın almadın , aldattın aldatmadın değil !

Asla eskilerde dglm ben nisanlima cok asigim sadece eski sevglm benm cnimi cok yakmisti bana en buyuk kotuluklerdn brisini yapti gtti baskasiyla evlendi bende nispet olsn istedm okdr

Şimdi nişanlınız görse öğrense bir şekilde sonra fark etse eski sevgilinizi niyetinizi anlasa ne olur birde burada insanlara soruyorsunuz yanlış yaptığınızı bile bile .

Asla eskilerde dglm ben nisanlima cok asigim sadece eski sevglm benm cnimi cok yakmisti bana en buyuk kotuluklerdn brisini yapti gtti baskasiyla evlendi bende nispet olsn istedm okdr

Çok gereksiz bir nispet olmamış mı sencede ? Bu paylaşım yüzünden çok sevdiğin nişanlınla aran bozulsa,bu kadar önemlimiydi ??

nişanlın duysa eski sevgiline nispet yaptığını, sence onu sevdiğine inanır mı? seni terketmez mi?
hemen kaldır fotoğrafları ve hesabını sil bence.

nisanlina yalan soylemi$sin
aynisini burada bi kiz payla$sa sevdugm adam nisanlim facebokkkda boyle boyle yapmis diye herkes yol yakinken dôN DERDI INAN ..

Çok gereksiz bir nispet olmamış mı sencede ? Bu paylaşım yüzünden çok sevdiğin nişanlınla aran bozulsa,bu kadar önemlimiydi ??
Dgl tabikide iste icmdeki nefret sogusun diye dusunmustum ama smdi dondurdum acmicam asla bnmde mutlu oldugmu gorsn istemistm

Bırakın böyle ergen islerini.. nisanlin bunu görse ne aciklama yapacaksin? Eski sevgilime nispet yaptim mi diyeceksin? Boyun mu uzadi simdi o fotolari gözüne sokunca? 3 gün sonra nisanlim beni terk etti konusu acarsin buraya. Yapma sil kapat hesabini geri..

Eski sevgilin mutluluğunu görse egon tatmin mi olacak?
Gösteriş için nişanlanmış gibisin.
Olgunlaşmadan nişanlanıyorsunuz sonra böyle saçmasapan hareketler yapıyorsunuz.

Dgl tabikide iste icmdeki nefret sogusun diye dusunmustum ama smdi dondurdum acmicam asla bnmde mutlu oldugmu gorsn istemistm

Bence direk sil ve birdaha da açma , gereksiz yere tadınız kaçmasın .Aynısını nişanlın yapsa ve senin haberin olsa neler olurdu tahmin ederbilirsin..

Eski sevgilin bir yorum yapar, nişanlın görür, al sana olay...

Değer mi ya, geçmiş gitmiş birine "bak ben de mutluyum" mesajı vermek için şu aldığın risk?

Sizin eski sevgilinize beslediginiz bu duygu durumunu başkası nisanliniza beslese bence siz daha eski sevgiliyi atamamissiniz aklınızdan. Benimde faceim kapalı çok vaktimi aliyor kullanmiyorum evlenirken 1 kere aklima gelmedi face acayimda mutlulugumu paylasayim diye. Zaten o mutlulugunu paylasicagin insanlar hem kinanda hem nisaninda hem düğününde yanında olucaklardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…