Aynen oyzden kapadm yakalar falan birdahada acmicamBence direk sil ve birdaha da açma , gereksiz yere tadınız kaçmasın .Aynısını nişanlın yapsa ve senin haberin olsa neler olurdu tahmin ederbilirsin..
Yok bnm nisanlim face kullanmiyo bnm cnmi yaktilar zamaninda smdi mutlu oldular bnde iste bak bende mutluyum demek istedmEski sevgilin bir yorum yapar, nişanlın görür, al sana olay...
Değer mi ya, geçmiş gitmiş birine "bak ben de mutluyum" mesajı vermek için şu aldığın risk?
Ona duydugum sey sadece nefret bnm cnm yandi iste bende bak mutluyum dusmedim ayaga kalktm dye yaptmAklında eski sevgilinin izi tozu kalmasa niye nispet yapmak isteyesin ki?
dedin de ne oldu? sence umurlarında mı? belki de kahkahayla güldüler sana, kendini daha da küçük düşürmüş oldun.Yok bnm nisanlim face kullanmiyo bnm cnmi yaktilar zamaninda smdi mutlu oldular bnde iste bak bende mutluyum demek istedm
Canım sonuçta resimleriniz var di mi? Tanıdık biri görüp, nişanlına gösterebilir.Yok bnm nisanlim face kullanmiyo bnm cnmi yaktilar zamaninda smdi mutlu oldular bnde iste bak bende mutluyum demek istedm
Nisanlin face kullanmani sorun etmese ve hesabin acik olsa bile, eski ve evli sevgiline nispet dusuncenin olmasi cok cok cirkin.. Neyin pesindesin ki?10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
Söylediğin şey eski sevgilini tam olarak hayatından silemediğini gösterir sadece. Eğer birini hayatından sildiysen ne nefret ne üzüntü ne özlem hiçbirşey hissetmezsin. Ne evlenmesi ne çocuk sahibi olması umurunda olmaz. Onun hakkında kazara bir yerden birşey duysan bile güler geçersin. Sen onu aklından ya da izlerini hayatından silemeden yeni bir ilişkiye adım atmışsın, ben öyle gördümOna duydugum sey sadece nefret bnm cnm yandi iste bende bak mutluyum dusmedim ayaga kalktm dye yaptm
hiç göstermiyorsun, burdan bakınca 14 derdim
14 gibi davranmaktan vazgeç o Zaman emin değilsen evlenme sesli seçkine nispet yapmak için nişan fotoğrafı koyuyorsan evet aldatmış okursun
Asla eskilerde dglm ben nisanlima cok asigim sadece eski sevglm benm cnimi cok yakmisti bana en buyuk kotuluklerdn brisini yapti gtti baskasiyla evlendi bende nispet olsn istedm okdr
nişanlınız fazla kıskanç okey ama sizde davranışınızın normil mi sizce? neden hala eski sevgiliniz sizde ekli ve neden onu kıskandırmaya çalışıyorsunuz gereksiz işler.zaten kıskanç bir sevgiliniz vr sonuçlarını düşündünüz mü.umarım gerçekten nişanlınınızı seviyorsunuzdur.10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?