işte bende buna inanmıyorum
gerçekten seven insan bunu yapmaz demekki nişanlını sevmemişsin
kendini kandırma
bu tip durumlarda ben size hemcinsim olarak cevap vermek yerine, "bunu yapan bir erkek olsaydı tepkim ne olurdu" şeklinde cevap vermeyi tercih ediyorum.. evet nişanlınızı aldatmış oluyorsunuz benim görüşüme göre.. olayı elbette ki anlatmayın.. ancak bundan sonra "iç huzurunuz için" onun onurunu kıracak birşey yapmamaya gayret edin derim.. yerimseniben
ps: her ne kadar yargılamayın demişseniz de her cevaba hazır ve açık olun bence.. :1closedeyes:
yanlis yapmissin canim, sonucta hersey guven ustune kuruluyor. dusunsene ilerde evlendiginde 2 3 gun kus kaldiginizda oda oyle sacma sapan seylerle yetinmeye kalkarsa ne kadar rencide olursun.
herneyse canim olmuss sonucta onemli olan hatandan ders cikartip birdaha yapmamak. sanada ders oldu birdaha yapmassin. nisanlinla sana sonsuzmutluluklar diliyorum.
peki sevgilinle araniz daha uzun sure kotu olsaydi yada nisanlinizla iste, o kisiyle bulusmayi dusundunmu o kisi hayallerin arasinda yer aldimi. durust bir cvp bekliyorum..
arkadaşım bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.seven insan asla bunu yapamaz.ne olursa olsun hangi psikolojide olursan ol bi insan seviyorken hatta nişanlıyken nasıl olurda aldatır...yargılamayın diyorsun,pişmanım diyorsun ama çok büyük bir hata yapmışsın...seni teselli edicek hiçbir laf bulamıyorum şuan...
yoo aldatmış sayılmazsın.. sonuçta nişanlından bahsetmişsin bu çocuğa.. bekarım hayatımda kimse yok falan diyip görüşsen hadi neyse dicem.. cinsellik konusunu da o başlatmış sen de konuşmuşsun..o an sanal ortam diyip cesaret alıp konusmussunuz olabilir.. evet pişman olmuşsun.. engelle sil konusma bir daha gerek yok tatlım.. çok da sorun etme.. aldatmış falan değilsin.. ahh ahh keşke bütün aldatmalar böyle olsa..
aldatmış sayılmazsın bence de.
zaten bu kadar vicdan azabı duyman bir daha böyle bir boşluğa düşmeyeceğinin düşsen de en azından buna gerek duymayacağını gösteriyor bence
üzülme ilişkine dört elle sarıl,chatteki adamı da engelle ve sil
Aldatmış sayılmaz yani?
Peki konuşulan seks muhabbetleri neyin nesi?
yoo aldatmış sayılmazsın.. sonuçta nişanlından bahsetmişsin bu çocuğa.. bekarım hayatımda kimse yok falan diyip görüşsen hadi neyse dicem.. cinsellik konusunu da o başlatmış sen de konuşmuşsun..o an sanal ortam diyip cesaret alıp konusmussunuz olabilir.. evet pişman olmuşsun.. engelle sil konusma bir daha gerek yok tatlım.. çok da sorun etme.. aldatmış falan değilsin.. ahh ahh keşke bütün aldatmalar böyle olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?