bu söylediğiniz çok katıca değilmi ve biçok kişide beğenmiş
konu sahibi nişanlısıyla problem yasamıyor,nişanlısının annesinden yana dertleniyor ve öncelik olarak çözüm üretmek varken yüzük atmak en son yapılacak çare değilmi?
konu sahibi,canım ailenede anlatmalısın bu durumu öncelikle,eğer nişanlınla gerçekten bir hayat sürmek isityorsan,ona inanıp,güveniyosan bilezikti,setti lütfen bunları sorun etme...
zamanında bende aynı hataları yaptım ama inan değmiyor...
kayınvaliden anlattığına göre çok zor bi insan.
bence tek yapman gereken nişanlınla uygun bi dille konusman...
nişanlın çözer bu durumu,annesinin tavırlarına tek engel olacak kişi o bence...
konu sahibi nişanlısıyla problem yasamıyor,nişanlısının annesinden yana dertleniyor ve öncelik olarak çözüm üretmek varken yüzük atmak en son yapılacak çare değilmi?
konu sahibi,canım ailenede anlatmalısın bu durumu öncelikle,eğer nişanlınla gerçekten bir hayat sürmek isityorsan,ona inanıp,güveniyosan bilezikti,setti lütfen bunları sorun etme...
Bir tek ben mi yadırgadım bu konuyu ?
6 burma + bir set ... Nedir yahu ?
İlk defa böyle şeyler görüyorum.
Kaç para ediyor toplam onlar ?
10 milyar ediyordur herhalde ? Siz kendinizi resmen parayla gelin oluyor sandınız galiba? E tabi hal böyle olunca , kadında size kapalı giyceksin diyince niye bu kadar bozuluyorsunuz ? O kadar bileziğin karşılığı olarak o da sizi istediği kalıba sokmak istemiş.
E tabi birde, eşyalar filan var. Düğün masrafları , gelinlik + damatlık.
Ne bu canım, şunu tak bunu tak. Yakışan şudur ki, herkes gönlünden kopanı takar.
Kimseye de bunun için istekte bulunulmaz.
Bence siz iki taraf, ikinizde birbirinizden fenasınız.
niye bu konuları konuştunuz ki bana çok acayip geliyor 6 bilezik 5 bilezik istiyoruz alacağı altının ayarını bile söylemişsiniz.
nişanlınızla kendi aranızda konuşun bu konuları yoksa böyle arada tatsızlıklar çıkar bir kere de araya soğukluk girdi mi daha da düzelmez.
nişanlın şimdiden arkanda değilse işin çok çok zor bu kaynanayla.. hiç saklamamış gerçek yüzünü..direk göstermiş valla..
Maddi durumlari oldugundan cok iyi .. kendilerine ev bile almayi düsünüyorlar .. dügün esnasinda dogru bulmuyorum... dügün arefesine bunuda soktular :S
ya ev çok elzem bi ihtiyaç ev bile almayı düşünüyolar cümlesi biraz garip değil mi? size burmaları dizsinler kendileri kirada oturmaya devam etsinler mi diyosunuz? ev almayı kafalarına koymuşlardır. yaşlı insanlarsa düğün vs. borcu gözlerini korkutmuş olabilir. erkek tarafına şukadar bilezik bu kadar altın tak olayı bizim ailede yoktur ya, iyi ki de yokmuş...
Tam duygularimin üstüne bastiniz, aynen öyle ! anlattiginiz gibi ayni öyle hissediyorum kendimi.. Nisanlimla aciklik konusuna gelince zaten fazla acik bir insan degilim birtek türbanli degilim iste dizden etek giyerim yeri gelir meslegim geregi oda.. Bana dedigi tek sey bize gittigimizde annemin istedigi gibi giyin benim yanimda yalniz biyere ciktigimizda istedigin gibi giyin diyor.. O beni ailem yüzünden sevmedi benim kalbimi sevdi tabi ailesini ezdirmez bende o yüzden nisanlimi suclu bulmuyorum sevgisinden süphem yok o yüzden ziyan etmek istemiyorum hic birseyi. Sizin dediginizi uygulicam cok yardimci oldunuz cok tesekkür ederim. Icim biraz rahatladi simdi :))
nişanlı eğer konu sahibine destek çıksa o zaman tabiki deriz ki boşver nişanlın seni ezdirmiyor annesini takma sen nişanlınla yoluna bak deriz
ama konu sahıbı demiş ki nişanlım annesi olunca birşey diyemiyor demiş...
konu sahibi nişanlısıyla sorun yaşamıyor ama nişanlısıda, konu sahibiyle annesi arasında problem çıkmasını engellemiyor üstüne düşeni yapmıyor...
kendi bilir tabiki..biz nişanı at deyince atacak değil ya..
ne yapmam gerek demiş..ben bu durumda yoluma taş koyan açık olduğumu bildiği halde şuursuzca kapanacaksın diyen bir kadını ve ona da sesini çıkaramayan oğlunu almazdım yani...
sevgili rabiya sen gerçekten çok iyi niyetli bir kızsın
ama nişanlın kaçak güreşiyor...
Bu konulari konusmamizin sebebi onlar sordu artik Adini verelim dediler ... benim sorunum altin esya vs degil isterseler hic bisi takmasinlar umurumda degil ... ben sadece mutlu olmak istiyorum nisanlimla saglikli bir evlilik sürdürmek istiyorum ben köle olamam kimseye ... Yeri geliyor kendi öz anneme bile agirligimi koyuyorum !! Ogullarini bana karsi doldurduklarinda kendimi intihar edesim geliyor okadar kötü oluyorum ... tüm yasantilarimi 2 satirda tabiki buraya dökemem yanlis anlasilmalar olmus..
yasli degiller sonucta yaptiklari yatirim benim ailem kiz tarafi icin degil. Evladi icin sadece benim icinde degil baska evladi yok kadinin.. yazilan hepsini okuyum lütfen yanlis anlasilma olmasin.. benim sorunum altin esya vs degil benim sorunum kadinin huylari ben hassas bi insanim kayinvalidem ise agresif biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?