• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımı takıntı haline getirdim yardım edin nolur!!!

Canım arkadaşlarım hepinize yorumlarınız için teker teker teşekkür ederim. bana o kadar iyi geliyorsunuz ki. Amacım eski nişnlmı kötülemek değil haddim değil zaten ssadece içim acıdığı için sizle paylaştım canımsınız :KK37:

Oda doğru canım. ama İnşallah unutabilirim ne bileyim çok bağlanmak körü körüne iyi değilmiş çünkü insanoğlu ölüölü varık bunu ders olarak kendime çıkardım... Birde sanki birdaha asla o gbi kimseyi sevemeyecegim gibime geliyor..[/QUOTi erç
ekten sevgini hak eden biri çıktığında
Oda doğru canım. ama İnşallah unutabilirim ne bileyim çok bağlanmak körü körüne iyi değilmiş çünkü insanoğlu ölüölü varık bunu ders olarak kendime çıkardım... Birde sanki birdaha asla o gbi kimseyi sevemeyecegim gibime geliyor..
Kimseyi bir başka kimse gibi sevemezsin zaten inşallah karşına sevgini hak edecek biri çıkar ve amaaann ben onu sevmemişim ki gerçek sevgi buymuş dersin :D

Kimseyi bir başka kimse gibi sevemezsin zaten inşallah karşına sevgini hak edecek biri çıkar ve amaaann ben onu sevmemişim ki gerçek sevgi buymuş dersin :D
bana kızacak kızlar ama bugun ard arda mesaj attım ona salak gibi hepsini gördü hatta bir tanesini çevrimiçi olduğu halde okumadı bileee ben ne grursuzum neden mesaj atyrsammm onun umru bile değilll açıp okumayacagı kadar

şu erkekleri sadece iyi oldukları için sevin ne olur, aşkla sevgi başka şeylerki ben sevgiyi tercih ederim.bu adamın nesini seviyorsun saygısız şiddet eğilimli manyağın biri.bağımlılık geliştirmişsin boşluğa düşmüşsün olay bundan ibaret.mesaj atmışsın cevap vermemişse kendi içini rahatlat demekki kararlarının hepsi doğru

şu erkekleri sadece iyi oldukları için sevin ne olur, aşkla sevgi başka şeylerki ben sevgiyi tercih ederim.bu adamın nesini seviyorsun saygısız şiddet eğilimli manyağın biri.bağımlılık geliştirmişsin boşluğa düşmüşsün olay bundan ibaret.mesaj atmışsın cevap vermemişse kendi içini rahatlat demekki kararlarının hepsi doğru

ATMADI CANIM CEVAP HATTA BİRİNDE OKUMAMIŞ BİLE ÇEVRİMİÇİ OLDUĞU HALDE BELLİ Kİ HAYATINA BAŞKASI GİRMİŞ BİLE

ATMADI CANIM CEVAP HATTA BİRİNDE OKUMAMIŞ BİLE ÇEVRİMİÇİ OLDUĞU HALDE BELLİ Kİ HAYATINA BAŞKASI GİRMİŞ BİLE
iyiki cevap vermemiş verse bu adamla tekrar başlama olasılığın olurdu bu karışık kafanla.bak canım ben evlenip boşanmış bir kadınım erkekler değişmez,evlenince daha kötü yüzleri çıkar ortaya yol yakınken dönmek daha iyidir.benim katlandığım sıkıntılara katlanmadan

Evladim sen bu manyagin pesinden kosup , kendini bir halt sanmasina vesile oluyorsun?

iyiki cevap vermemiş verse bu adamla tekrar başlama olasılığın olurdu bu karışık kafanla.bak canım ben evlenip boşanmış bir kadınım erkekler değişmez,evlenince daha kötü yüzleri çıkar ortaya yol yakınken dönmek daha iyidir.benim katlandığım sıkıntılara katlanmadan

CANIM Allahım herkese hayırlısını nasip etsin. Senin için de İnşallah. Sadece zoruma giden o kadar değersizmişim ki görüp bir mesaj dahi atmıyor nebileyim iki senemiz bişa gitmiş. Ben sevdi sandım ve eminim ki şuanda tanışma aşamasında olduğu biri var özellikle ayrıldığımız dan birkaç gün sonra bayağı çevrim içiydi his ettim de. Dua edin nolur bana atlatayım

Back
X