Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mesajda yazmasa arkadaşının yanında veya telefonda konuşurken söyleyemez mi ? duymayınca, bilmeyince sorun etmeyecek yani o zaman ?
her gün iş yerinde çalıştığı bir kadın için sürekli böyle yorumlar yapar anlarım ama es kaza bir kere görülen biri için yorum yapmak çok da amaniiinnn aldattı demek için yeterli değil bence.

saate bakmak bahanesiyle telefon kurcalanmış orası belli.
her telefon kurcalayanı burda linç etmiyoruz, en azından yaptığınız hakkında dürüst olun..
nişanlınızla ilgili de karar verebilmek için daha fazla bilgi sahibi olmalısınız.. bir kadına at gibi dedi diye abazan olmuyorlar sonuçta..

Durum da iğrenç değil ki. Bir erkeğin bir kadına karşı beğeni ifadesi o. Dersiniz ki nişanlı bir adam sadece nişanlısına karşı beğenisini ifade edebilir, diğer kadınlara karşı beğeni duyması iğrençliktir o zaman da yapılacak şey belli. Adamı burada yermek gereksiz. Rahatsız olduysa, konu sahibinin kaldıramayacağı bir mevzuysa nişanı atacak. Bunun da atlarla bir alakası yok. At gibi yerine fıstık gibi de dese, dünya güzeli de dese aynı şey.

Erkeklerin güzellik tabirlerinden biri. Muhtemelen kiz saçını at kuyruğu yapmıştır

benimde midem kaldırmazdı at gibi ne itici bi tabir sor bence böyle için içini yicek çünkü

Bak bu konuda haklısın evet herkesin genişliği aynı değildir veya anlama anlaşılma tarzı.
Ancak buradaki hanımımız bu durumdan rahatsız olmuş küfür veya hakaret olmasa dahi. Bende kendimce fikrimi belirttim. Madem bu genişlikte değil o halde evlenince dahada iyi olmayacak kesinlikle.

Bence taş gibi değil yani beğendiğin kadın tipi bu mu? derdim sanırım. Çünkü eşimi tanıyorum

Başıma bir iş gelmeyecekse, güzel bir kadın görünce ben bile yorum yaparım.
Maşallah at gibi kadın diye.
Bana gözü dışarda gibi gelmedi.
Erkekler zaten aralarında konuşuyor böyle şeyleri.

Ben eşime de sorarım bu kadın nasıl güzel mi diye güzel dediği kadına bakmış mı oluyor?

bana göre asıl problem hele de buradaki kadınların çok büyük kısmının erkeklerden kendileri gibi detaycı nazik ince düşünmelerini beklemeleri
önce kabul edelim, bunlar tek bir patika yola sahip beyinli canlılar. belki arkadaşı hatırlattı o kadını, aklına geldi düşünmeden o yorumu yaptı ?
biz istiyoruz ki hepsi bizim gibi herşeyi önceden tartsın biçsin ama öyle değiller işte.
muhtemelen yukarıda yazdığım senaryo olmuştur.
ama konu sahibi bunu kaldıramayacak durumdaysa direkt yol versin. ona kimse birşey diyemez.

yok canım ne demek o güzel kadına bakmak falan ? hele aralarında erkek muhabbeti ? zinhar yahu.

Bunu söylemeyecektin işte. Birazdan kocasıyla başka kadınları konuşanlarda.... diye başlayan cümleler okuyacaksın

İşte evet buradaki mesele at, fıstık, küfür, hakaret değil.

Bende yazan kişiyle aynı fikirde olduğumdan iğrençlik olarak belirttim elbette sizin için iğrençlik durumu olmayabilir.

Başkasına veya nişanlısına beğeni duymak ayrı bir şey beğenisini gösterme şekli daha ayrı bir konudur. Sizinde dediğiniz gibi ki bende böyle dedim eğer yazan kişi bundan rahatsız oluyorsa her ne olursa olsun onun bir şekilde midesini bulandıracak aklından çıkmayacaktır. O halde ayrılması uygun olur ancak en doğru kararı kendisi verecektir

Ben de derim başkası için çok yakışıklı diye, ama at gibi tabiri nahoş kaçmış.

Bunu söylemeyecektin işte. Birazdan kocasıyla başka kadınları konuşanlarda.... diye başlayan cümleler okuyacaksın

Ondan yazdım başıma bir şey gelmeyecekse diye
Gerçi biz her şeyi konuşuyoruz yani ne bileyim bana asıl konuşulmaması abes geliyor

Ben de kocamla bir kadının ya da erkeğin güzellik/ yakışıklılık konusunu konuşurum ama eşim bunu başkasıyla konuştuğuna şahit olursam bozulurum
Ve bence haklısınız at gibi demek basit şekilde güzel bulmak değil ki at gibi deyimi sexi demektir bi kere bu bence de iğrenç. Eşim benden başkasını at gibi bulamaz

Erkekler dışarda gördükleri kadınlar hakkında malesef bu tarzda aralarında konuşuyorlar bunu yapmayan çok az kişi vardır ama telefonunu vermemesi şüpheli bir davranış bilemiyorum belki de sizin bu konuşmayı görüp kızabiliceğinizi düşünmüştür takipte kalın içinize sinmeyen bişeyler varsa ayrılırsınız.

Aldatma filan değil bu. Yorumlari erkeklerin hep böyle aman çok hoş bir hanımefendi demiyorlar . Sen bakmasun beğenmesin diyorsan ayrı bunu belirt bence ayrılmak bi durum değil. Arkadaşı ile ilgili olabilir. Bazen erkekler Rkadasladina ayak uydurabiliyor cocukca

Söylediği şeyin içeriğinden bağımsız başka kadınlara bakıp, beğenip yorum yapması rahatsızlık verici. Ne bileyim belki bundan dolayı ayrılmazsınız ama insanın gönlü kırılır bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…