- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Evet haklısınız ancak küfür olmasa bile buradaki durum eşinizin mesajlarında birine off at gibi hatun dediğini gördünüz ne yapardınız meselesi. Bence çoğu kişi bu durumda kendini kötü hissedecektir maalesef her ne kadar küfür yada hakaret olmasa bile. Yapılan iğrençlikler tek küfür veya hakaret ile olmuyor
Herkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.
Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Durum da iğrenç değil ki. Bir erkeğin bir kadına karşı beğeni ifadesi o. Dersiniz ki nişanlı bir adam sadece nişanlısına karşı beğenisini ifade edebilir, diğer kadınlara karşı beğeni duyması iğrençliktir o zaman da yapılacak şey belli. Adamı burada yermek gereksiz. Rahatsız olduysa, konu sahibinin kaldıramayacağı bir mevzuysa nişanı atacak. Bunun da atlarla bir alakası yok. At gibi yerine fıstık gibi de dese, dünya güzeli de dese aynı şey.İyi o zaman oh ne güzel demiş küfür etmemiş nişanlım iyi niyetlidir diye mi düşünsün kızcağız. Burada bunun küfür olup olmadığı değil durumun iğrençliğinden bahsediliyor sinek mi sinek mide bulandırıyor işte
Erkeklerin güzellik tabirlerinden biri. Muhtemelen kiz saçını at kuyruğu yapmıştırEvet haklısınız ancak küfür olmasa bile buradaki durum eşinizin mesajlarında birine off at gibi hatun dediğini gördünüz ne yapardınız meselesi. Bence çoğu kişi bu durumda kendini kötü hissedecektir maalesef her ne kadar küfür yada hakaret olmasa bile. Yapılan iğrençlikler tek küfür veya hakaret ile olmuyor
benimde midem kaldırmazdı at gibi ne itici bi tabir sor bence böyle için içini yicek çünküHerkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.
Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Bak bu konuda haklısın evet herkesin genişliği aynı değildir veya anlama anlaşılma tarzı.bence asıl sorun gördüğü bir kadın için yorum yaptığı için şüphe edilecek biri ile nişanlı / sevgili / eş olmak. kimse konya ovası gibi geniş değil ama erkeklerin her lafını da "asılmak, aranmak, bakınmak" olarak görüp değerlendirmek yanlış.
Bence taş gibi değil yani beğendiğin kadın tipi bu mu? derdim sanırım. Çünkü eşimi tanıyorumEvet evet küfür değil de bunun küfür olup olmaması tartışılmıyor ki
Eşinizin telefonunda kadınlara offf taş gibi hatun at gibi yazdığını görün. Bu durumda nasıl hissedersiniz?
Bence oh ne güzel ya küfür değilmiş gel aşkım keyfimize devam edelim demezsin sanırım
Bak bu konuda haklısın evet herkesin genişliği aynı değildir veya anlama anlaşılma tarzı.
Ancak buradaki hanımımız bu durumdan rahatsız olmuş küfür veya hakaret olmasa dahi. Bende kendimce fikrimi belirttim. Madem bu genişlikte değil o halde evlenince dahada iyi olmayacak kesinlikle.
Başıma bir iş gelmeyecekse, güzel bir kadın görünce ben bile yorum yaparım.
Maşallah at gibi kadın diye.
Bana gözü dışarda gibi gelmedi.
Erkekler zaten aralarında konuşuyor böyle şeyleri.
Ben eşime de sorarım bu kadın nasıl güzel mi diye güzel dediği kadına bakmış mı oluyor?
Bunu söylemeyecektin işte. Birazdan kocasıyla başka kadınları konuşanlarda.... diye başlayan cümleler okuyacaksınBaşıma bir iş gelmeyecekse, güzel bir kadın görünce ben bile yorum yaparım.
Maşallah at gibi kadın diye.
Bana gözü dışarda gibi gelmedi.
Erkekler zaten aralarında konuşuyor böyle şeyleri.
Ben eşime de sorarım bu kadın nasıl güzel mi diye güzel dediği kadına bakmış mı oluyor?
İşte evet buradaki mesele at, fıstık, küfür, hakaret değil.Durum da iğrenç değil ki. Bir erkeğin bir kadına karşı beğeni ifadesi o. Dersiniz ki nişanlı bir adam sadece nişanlısına karşı beğenisini ifade edebilir, diğer kadınlara karşı beğeni duyması iğrençliktir o zaman da yapılacak şey belli. Adamı burada yermek gereksiz. Rahatsız olduysa, konu sahibinin kaldıramayacağı bir mevzuysa nişanı atacak. Bunun da atlarla bir alakası yok. At gibi yerine fıstık gibi de dese, dünya güzeli de dese aynı şey.
yok canım ne demek o güzel kadına bakmak falan ? hele aralarında erkek muhabbeti ? zinhar yahu.
Bunu söylemeyecektin işte. Birazdan kocasıyla başka kadınları konuşanlarda.... diye başlayan cümleler okuyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?