Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi o yorum size çirkin gelmiş

peki o kadın hakkında at gibi değil de at hırsızı gibi yazsaydı bu kadar rahatsız olur muydunuz

yani sizi rahatsız eden kadına ilişkin beğenisi mi bir kadını değerlendirmiş olması mı

at gibi kız diye kadınlar da kullanır hoş olmayabilir ama bir tabirdir bu

ya da "aman o ne öyle, kedi gibi " deseydi de rahatsızlık duyacak mıydınız

Bence taş gibi değil yani beğendiğin kadın tipi bu mu? derdim sanırım. Çünkü eşimi tanıyorum
İşte sizin aranızda önemi bile olmayan konu oluyor gülüp geçiyorsunuz ama bunu yazan hanımefendi gülüp geçememiş demek ki. Şimdiden güldürmüyor karın ağrıtıyorsa evlenince çok daha başı ağrıyacağı kesin

Herkes at gibi tabirine takılmış da anladığım kadarıyla siz kendisini size farklı tanıttığından ve başkalarını bu şekilde incelediğinden rahatsızsınız. At gibi hatun tabiri tabi ki hakaret değil mide bulandırıcı değil ama kadını bu şekilde incelemesi ve konuşması sizden de gizlemeye çalışması evet nişanlılık döneminde gelecek için ipuçları veriyor

Şüphelendim mesajları okudum da diyebilirdiniz bunda ne sıkıntı var ki? Siz nişanlısınız ve size göstermediği yüzleri varsa şimdiden görün zaten evlenince her şey daha zor olabilir.

yorumunda da yazdığım gibi midesi bulandıysa ayrılsın. Herkesin hassasiyetleri farklı dediğiniz gibi

Durum iğrenç. Şöyle ki adam nişanlısının bilmesini istemeyeceği bir mesaj yazıyor, saklıyor ve kendisini farklı yansıtıyor.
Adam bu konuda yerilebilir

Ve bence de nişanı atmalı

Ya bizde yakısıklı gördüğümüzde aramızda yorumlar yaparız onlarda bu sekil yapıyorlar kötü bisey degil yani.

At gibi benim icin makûl bir kelime. At avrat pusat... Hoş gelir ben de kullanırım.

"Kısrak gibi kadın" bak burda biraz vahşilik sekisilik var

Hayır mesele hakaret değil mesele başka kadınlari at gibi diyecek kadar beğenmek.. siz de söylüyorsunuz at gibi uzun bacaklı.. Sizin nişanlınız at gibi güzel kadınları beğenip bı de arkadaşlarıyla bunu konuşsa aman terbiyesiz bı kelime değil ki içi gitmiş sadece mi dersiniz?

Aynı şeyi anlamışız

Zaten aldattı demiyorum ki. Bir kere at dedi diye aldattı olmaz mesele aldatma mevzusu değil zaten. Asıl mesela bunu yazan hanım bu tek kelimeden bile rahatsız olmuş ayrıca telefonu geri çekmesi filan bir şeyleri gizliyor düşüncesi yaratmış ki çok haklı. Bakın telefonunu vermek zorunda da değil ancak bir anda geri çekmesi de hoş değil diyebilir ki bir dk görmeni istemiyorum benim için özel deyip geçebilir. Bu durum daha iyi olurdu. Ancak hanımefendi burada takıldığı kelimeyi unutamayacak muhtemelen. Belkide o kişi ile karakterleri, zihniyetleri, hayata bakış açıları farklıdır bunu iyi öğrenip ona göre evlilik kararı almalı. Allah herkesin gönlüne göre diye boşuna demiyorlar.
O kadar haklısın ki bak yazdıklarının hepsine yüzdeyüz katılıyorum. Ancak aman bu durum böyle olmuş yüzyıllardır böyleydi deyip takmazsa sıkıntı yok ama takılacaksa unutamayacaksa huzursuz olacaksada devam etmenin anlamı yok.

yorumunda da yazdığım gibi midesi bulandıysa ayrılsın. Herkesin hassasiyetleri farklı dediğiniz gibi
Evet asıl sorun buradan çıkıyor ya zaten. Ne diyordu adamın biri videoda herkesin kendine göre bir popisi var .

Gerçekten hiç yakışıklı erkeklere yorum yapmıyor musunuz ya?
Hayır kimse yapmıyorsa ben de içimden yapayım bari bundan sonra artık

Sık gördüğü biri değil de denk gelinen biriyse hakkında taş gibi, at gibi filan yorumlar bana rahatsız edici gelmez
Ama biri daha demişti iş arkadaşı filan olur, sık görüştüğü biri olur onda rahatsız olurdum ancak herhalde
Sanırım ulaşılabilirlikle ilgili daha çok durum

Canim bide sne bunla evlilik mi dusunuyorsun evlendikten sonra aldatiayqcagin me malum

hiç hoş değil bu laflar yani dalgasına bile söylenmemesi lazım yol yakınken konuş için rahatlamazsa dön derim ben

En azından konuşun bence içiniz içinizi yiyeceğine. Tepkilerinden konuşmalardan ne düşünmeniz gerektiğini anlarsınız diye düşünüyorum.

Ben at gibi degilsem(degilim miniğim) bozulurum valla. At gibi begeniyorsa ben ne alaka derim yaggniiii...

Konuşmazsan sürekli kurup bilenirsin konuşmak gerekir bu durumda artık bir şekilde açıklarsın gördüğünü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…