İşte sizin aranızda önemi bile olmayan konu oluyor gülüp geçiyorsunuz ama bunu yazan hanımefendi gülüp geçememiş demek ki. Şimdiden güldürmüyor karın ağrıtıyorsa evlenince çok daha başı ağrıyacağı kesinBence taş gibi değil yani beğendiğin kadın tipi bu mu? derdim sanırım. Çünkü eşimi tanıyorum
Herkes at gibi tabirine takılmış da anladığım kadarıyla siz kendisini size farklı tanıttığından ve başkalarını bu şekilde incelediğinden rahatsızsınız. At gibi hatun tabiri tabi ki hakaret değil mide bulandırıcı değil ama kadını bu şekilde incelemesi ve konuşması sizden de gizlemeye çalışması evet nişanlılık döneminde gelecek için ipuçları veriyorHerkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.
Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
yorumunda da yazdığım gibi midesi bulandıysa ayrılsın. Herkesin hassasiyetleri farklı dediğiniz gibiİşte sizin aranızda önemi bile olmayan konu oluyor gülüp geçiyorsunuz ama bunu yazan hanımefendi gülüp geçememiş demek ki. Şimdiden güldürmüyor karın ağrıtıyorsa evlenince çok daha başı ağrıyacağı kesin
Durum iğrenç. Şöyle ki adam nişanlısının bilmesini istemeyeceği bir mesaj yazıyor, saklıyor ve kendisini farklı yansıtıyor.Durum da iğrenç değil ki. Bir erkeğin bir kadına karşı beğeni ifadesi o. Dersiniz ki nişanlı bir adam sadece nişanlısına karşı beğenisini ifade edebilir, diğer kadınlara karşı beğeni duyması iğrençliktir o zaman da yapılacak şey belli. Adamı burada yermek gereksiz. Rahatsız olduysa, konu sahibinin kaldıramayacağı bir mevzuysa nişanı atacak. Bunun da atlarla bir alakası yok. At gibi yerine fıstık gibi de dese, dünya güzeli de dese aynı şey.
Hayır mesele hakaret değil mesele başka kadınlari at gibi diyecek kadar beğenmek.. siz de söylüyorsunuz at gibi uzun bacaklı.. Sizin nişanlınız at gibi güzel kadınları beğenip bı de arkadaşlarıyla bunu konuşsa aman terbiyesiz bı kelime değil ki içi gitmiş sadece mi dersiniz?at gibi demek küfür değil ki. at denen hayvan kaslıdır, çeviktir, atik hareket eder, uzun bacaklıdır, vs vs..
yani kötü bir benzetme değil esasen.
ha insan rahatsız olabilir, rahatsızsa dile getirsin, tekrar ederse ayrılsın. ama at gibi demek terbiyesizce birşey değil asla.
erkeklere de dalyan gibi deniyor, uzun boylu yapılı ise mesela.
Aynı şeyi anlamışızEvet haklısınız ancak küfür olmasa bile buradaki durum eşinizin mesajlarında birine off at gibi hatun dediğini gördünüz ne yapardınız meselesi. Bence çoğu kişi bu durumda kendini kötü hissedecektir maalesef her ne kadar küfür yada hakaret olmasa bile. Yapılan iğrençlikler tek küfür veya hakaret ile olmuyor
Zaten aldattı demiyorum ki. Bir kere at dedi diye aldattı olmaz mesele aldatma mevzusu değil zaten. Asıl mesela bunu yazan hanım bu tek kelimeden bile rahatsız olmuş ayrıca telefonu geri çekmesi filan bir şeyleri gizliyor düşüncesi yaratmış ki çok haklı. Bakın telefonunu vermek zorunda da değil ancak bir anda geri çekmesi de hoş değil diyebilir ki bir dk görmeni istemiyorum benim için özel deyip geçebilir. Bu durum daha iyi olurdu. Ancak hanımefendi burada takıldığı kelimeyi unutamayacak muhtemelen. Belkide o kişi ile karakterleri, zihniyetleri, hayata bakış açıları farklıdır bunu iyi öğrenip ona göre evlilik kararı almalı. Allah herkesin gönlüne göre diye boşuna demiyorlar.mesajda yazmasa arkadaşının yanında veya telefonda konuşurken söyleyemez mi ? duymayınca, bilmeyince sorun etmeyecek yani o zaman ?
her gün iş yerinde çalıştığı bir kadın için sürekli böyle yorumlar yapar anlarım ama es kaza bir kere görülen biri için yorum yapmak çok da amaniiinnn aldattı demek için yeterli değil bence.
O kadar haklısın ki bak yazdıklarının hepsine yüzdeyüz katılıyorum. Ancak aman bu durum böyle olmuş yüzyıllardır böyleydi deyip takmazsa sıkıntı yok ama takılacaksa unutamayacaksa huzursuz olacaksada devam etmenin anlamı yok.bana göre asıl problem hele de buradaki kadınların çok büyük kısmının erkeklerden kendileri gibi detaycı nazik ince düşünmelerini beklemeleri
önce kabul edelim, bunlar tek bir patika yola sahip beyinli canlılar. belki arkadaşı hatırlattı o kadını, aklına geldi düşünmeden o yorumu yaptı ?
biz istiyoruz ki hepsi bizim gibi herşeyi önceden tartsın biçsin ama öyle değiller işte.
muhtemelen yukarıda yazdığım senaryo olmuştur.
ama konu sahibi bunu kaldıramayacak durumdaysa direkt yol versin. ona kimse birşey diyemez.
Evet asıl sorun buradan çıkıyor ya zaten. Ne diyordu adamın biri videoda herkesin kendine göre bir popisi varyorumunda da yazdığım gibi midesi bulandıysa ayrılsın. Herkesin hassasiyetleri farklı dediğiniz gibi
Bunu söylemeyecektin işte. Birazdan kocasıyla başka kadınları konuşanlarda.... diye başlayan cümleler okuyacaksın
Canim bide sne bunla evlilik mi dusunuyorsun evlendikten sonra aldatiayqcagin me malumHerkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.
Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
bence de anlaşılır tavırlarındanEn azından konuşun bence içiniz içinizi yiyeceğine. Tepkilerinden konuşmalardan ne düşünmeniz gerektiğini anlarsınız diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?