Nişanlımı üzüyorum

Güneşcim sana burada defalarca yorumlar yapıldı daha önceki konularında da, evet sen nişanlını çok çok üzüyorsun.
Lütfen hareketlerini ve kendini dizginle,nişanlından özür dile bence.

Gereksiz yere çıkardığını tartışmalara ve hakaretlerine son ver eğer nişanlını seviyorsan tabi..

ben agzim cok bozuk diye kendime kiziyorum benim yuzumden ayrildik kendimi yiyip bitirdim bi "defol git" dedigim icin ama senin ki cidden agir olmus canim adi, serefsiz bu sozleri her erkek kaldiramaz nisanlin demek ki seni seviyor ve sabrediyor ama sende kendine ceki duzen vermelisin.

Ben sevgilime yanlis bir laf ettim diye aninda terk etti beni aylardir gorusmuyoruz. Adam cok sabirli gercekten ceki duzen ver artik kendine. Bak sende kendinden rahatsiz olmaya basladin. Bir uzman destegi al Allah askina sende rahatlayacaksin. Dunya varmis be ben neymisim diyeceksin.

Son düzenleme:
bu kizin elinden ne cektin be kardes.. harbi iyi dayaniyor ya masallah.. sen daha hala gitmedin mi bi yardim neyim almaya durum vahim bak sevdigini kaybedersin öylece kalirsin, ortalikta düzgün adam kalmadi sen bulmus bunaltiyorsun.. yapma yaziktir günahtir..

Bende bir zamanlar nişanlimi çok üzmüştüm...
Evlendikten sonra da o beni üzdü :)

Lutfen ayrilin.
Yazik adama ya, oyle acidimki.
Samar oglani olmus garibim.

nişanlındaki azmi tebrik ediyorum.. dayanılcak gibi değilsin..
şu faceden eklediği kız arkadaşı ne oldu burnundan getirdin mi?

Adi şerefsiz lafını kaldırıp seninle konuşmaya devam etseydi bir sorun vardı.

Boyle davranmanizin altinda anne veya babaniz ile ilgili bir durum olabilir.Evlenip evinizden ciktiginizda duzelirsiniz ancak karsidakinin sabri bittiginde duzelmek pek ise yaramayabilir.Anne-baba kendi iclerinde gecimsizlik yasiyor olabilirler yada size yapilan bazi seyler sizi rahatsiz ediyor olabilir.Kaynagi bulun yada bir dr a gidin o bulur zaten.

devam et kendinden nefret etmeye,utanman guzel cunku daha nisanliyken adama serefsiz adi gibi agir kelimeler kullanan bi insan saygi duyulacak bi bayan degildir..
dua et ayrilmamis cocuk senden..
ama su kadarini soyleyim bu yaptiklarin evlenirseniz yol su elektrik olarak gani gani geri donecek..bu hic sasmaz bi kuraldir,sessiz atin tekmesi pek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…