Nisanlimim ailesi cok tuaf

Sizce ne yapmaliyim?

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

Eylul ozcan sinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7
0
1
31
Selam kizlar,

Benim malesef nisanlimin ailesiyle bir problemim var.

Nisanlimin ailesi cok kendi kendilerine yasiyan cins insanlar. Yani bizim iki senedir beraberligimiz var bu zamana kadar ne misafirligie gittiklerini nede geldiklerini gördüm. 3 tane görümcem var onlarin bile arkadaslari yok bunlar sadece kendi kendiligine yasiyorlar.

Nisanimda bana hic bisey yapilmadi ne gorumcelerimden gordum birsey ne kaynanamsan.
Kendi tatlimi cikolattami bile nisanlimla beraber kendim süssledim ailemede güya onlar yapmis gibi yaptim. Aileme söylemek bile istemedim. Neyse onu unuttum. Sonra dogum gunum geldi ne arandim ne bisey aldilar. Hani almak degilde bir sicaklik bekliyor ister istemez insan. Ben bunu uzulerek nisanlima sorduktan sonra neden acaba boyle yapiolar diye nisanlim gidip ailesine kizmis dogum gunumden bir gun sonra bana kuru kuru bir msj yaziolr. Ben soyledikten sonra ne anlami kaldiki? Oyle degilmi?

Beni ne ariyolar ne soruyolar ben bu zamana kadar hep aradim özel günlerini hic unutmadim. Ama onlar bana hic deger vermediler.
Bi ara bulundugumuza bana sicak davraniyolar normal davraniyolar yani sevildigimi hissediyorum ama belkide sadece ben oyle hissetmek istedigim icin olabilirmi?

Nisanlim beni sevdiklerini söylior onlar oyle tuaflar bisey görmemisler diyor.
Ama acaba beni rahatlatmak icinmi soyliyordur.

Ben cok sikildim kizlar cok huzursuzum daha anlatilcak cok sey varda. Kisacasi ne kaynanam ne gorumcelerim biraey yapmior. Ailem bekliyor onlar bile sorar oldu.
Disardaki insanlar bile göriyor.

Ne kadar uzak, o kadar iyi. Hem size dogum gununuz diye hediye almak zorunda degiller. Nisanlandiniz diye, hemen yag bal olmayi beklemeyin. Sonucta bir yabancisiniz, hemen can ciger olamazlar ki sizle. O arayip soran aileler bile, sirf adettendir diye ararlar, gostermelik yaparlar herseyi. Saniyorsunuz ki herkes gelininne hayran mi oluyo hemen? Yalandan ilgi gostereceklerse, hic gostermesinler daha iyi. Hem ilerde evlenince kafan rahat olur, daha ne istiyon?

Nişanlın haklı olabilir. Bazı insanlar yol yordam açısından çok eksik kalır. Görümcelerin de öyle bir ailede yetiştiği için normal gelebilir. O yaştaki insanlara da bir şey öğretemezsin.

Ayrıca neden nişanlının ailesinin açığını kapatmaya çalışıyorsun ki? Çikolataları onlar yapmış gibi hazırlamalar falan çok saçma. Ailene karşı böyle bir şeye mecburiyet duyman çok gereksiz. Onlar yapmıyorsa sen de yapma.

Ne kadar basit konulara takılıyorsunuz ya?? çoğu kadının doğumgününü eşi bile kutlamıyor. Kayınvalide, görümce kutlasa neee kutlamasa neee...önemli olan nişanlın hatırladı mı, seni unutmadığını gösterdi mi,buna bakacaksın. çikolata almamışlar ama be güzel nişanlın sen üzülme diye telafi etmeye çalışmış. ailesini değiştiremez sonuçta

Kendi en yakınlarım dışında bende kimsenin doğum gününü kutlamam eniştelerim dahil hatta yoğunluktan ailemdekileri bile unutuyorum ne önemi var ki etrafımda ki insanlar bunu önemsemiyor bende önemsemiyorum ben onları seviyorum onlar bunu biliyor önemli olan bence bu. Sanırım bende tuhafım

daha ne istiyosun ki. surekli arasalar biktirsalar herseyinize karissalar surekli gorusmek isteselerrrrrrrr. bide bu yonden bakin hangisine dayanamazsiniz olcun tartin bicin. benim dusuncem uzak sogukkkk her zaman tercihim o_O

Beklentileriniz çok fazla
Nüfus bağı ve kan bağı var nişanlınızla o kişilerin
Sizinle duygu bağı yok

Siz neden onları bu kadar umursuyorsunuz ki

Benim annem doğumgünümü kutlamasa kırılırım. Çünkü annem değerlidir benim için, annemi severim.
Nişanlandım diye onun ailesini sevmek, ilgi göstermek zorunda değilim. Haaa elektrik alırım, kafa yapısı olarak anlaşırız, eğleniriz, sonrasında iyi bir ilişki kurarız ama nişanlandık hopppp hepsi beni sevsin, ilgilensin yok böyle bir durum

Siz kendinizi fazla kaptırmışsınız. Nişan bu sevgilinizle sizi nişanlıyor birbirinize. Yüzük takılıyor. Birbirine tamamen yabancı kişiler arasında sevgi inşa etmiyor.

Abartmayın. Nişanlınız haricinde kimseden de saygı dışında bir şey beklemeyin.

Tabiki aranıp sorulmak özen gösterildiğini bilmek insana mutluluk veriyor ancak dogum gunu bence fazla bir beklenti.
Isteme cicek cikolatanizi tabiki onlar yaomalilardi. Bazen siz mudahele etmeden yapilmasi gereken belli basli seyleri uatlenmeyin. Istemedeki cicek cikolata her sekilde yapilacak olan birsey..
tabi ki siz önemseyen biriyseniz onlarinda onemsemesini istersiniz ancak bazen yapacak bir sey olmuyor.
nisanlinizla kendiniz iyi iseniz eviniz kendiniz kurup kendiniz yonetebilecekseniz devam ettirmemek icin bir sebep yok. Aile evet iyi hos güzel ama ne yapalım.. nice soeunlu aile var..
Kaldiramam derseniz yine siz biliyorsunuz..
herkesten ayni Görgüyü ayni hassasiyeti beklemek mümkün degil..

Saçma şeylere takılıyorsunuz. Seni rahatsız etmiyorlar, arkandan kuyunu kazmıyolarsa sıkıntı yok. Hani var ya burda nişanda kayınvalidesi her b.ka karışan gelini mutsuz eden, oğlunu dolduran. Sessiz sakin insanı severim kendi halindedir. Kimseye de zararı yoksa kime ne? Ayrıca ister misafirliğe giderler ister gitmezler size ne ki.. Siz kendi hayatınıza bakın. Her insan bir değil.

Ne kadar uzak, o kadar iyi. Hem size dogum gununuz diye hediye almak zorunda degiller. Nisanlandiniz diye, hemen yag bal olmayi beklemeyin. Sonucta bir yabancisiniz, hemen can ciger olamazlar ki sizle. O arayip soran aileler bile, sirf adettendir diye ararlar, gostermelik yaparlar herseyi. Saniyorsunuz ki herkes gelininne hayran mi oluyo hemen? Yalandan ilgi gostereceklerse, hic gostermesinler daha iyi. Hem ilerde evlenince kafan rahat olur, daha ne istiyon?

Haklisin tabiki ama insan simdi nekadar bosver aramasinlar kafam rahat desede ister istemez takiyor insan sonucta onun ailesi senin ailen oliyor ben buyuk ailede buyudum ve aileye cok önem veririm. Yinede cok tsk ederim cevabin icin :-)

Tabiki aranıp sorulmak özen gösterildiğini bilmek insana mutluluk veriyor ancak dogum gunu bence fazla bir beklenti.
Isteme cicek cikolatanizi tabiki onlar yaomalilardi. Bazen siz mudahele etmeden yapilmasi gereken belli basli seyleri uatlenmeyin. Istemedeki cicek cikolata her sekilde yapilacak olan birsey..
tabi ki siz önemseyen biriyseniz onlarinda onemsemesini istersiniz ancak bazen yapacak bir sey olmuyor.
nisanlinizla kendiniz iyi iseniz eviniz kendiniz kurup kendiniz yonetebilecekseniz devam ettirmemek icin bir sebep yok. Aile evet iyi hos güzel ama ne yapalım.. nice soeunlu aile var..
Kaldiramam derseniz yine siz biliyorsunuz..
herkesten ayni Görgüyü ayni hassasiyeti beklemek mümkün degil..

Evet haklisin beterin beteri var derler. Ama baska gelinler ilgi sevgi gorduklerini gordugumde icimde dusunce oliyor neden bende yok acaba diye. Nisanlimin ailesi benim ailemdid isger istemez insan ilgi beklior iste . Yinede cevabin icin tskler:-)

Nişanlınızın ailesi sizin doğum gününüzü biliyor muydu? Tarihi bilmiyor olabilirler,nişanlınız söylemeyi akıl edememiş olabilir.
Oğullarına para verip siz ikiniz gönlünüzdeki gibi ayarlayın,sizin istediklerinize göre olsun demiş olabilirler?

Ha ben beklemem arasınlar diye,neden aramadılar diye de dert etmem.bu kadar ufak detaylara takılırsanız çok yıpranırsınız.sonuçta genele bakmak lazım,size ilişkinize saygılılar mı . Eğer cevap evetse geri kalanı hiç düşünmemelisiniz.

Bir de aile içindeki durumlar,kendi hallerinde olmaları , görümcelerinizin arkadaşı olup olmaması sizi niye ilgilendiriyor ki? Aile içinde huzurlularsa ne ala. Misafiri olmayan aile tuhaf Mıdır yani?

Selam kizlar,

Benim malesef nisanlimin ailesiyle bir problemim var.

Nisanlimin ailesi cok kendi kendilerine yasiyan cins insanlar. Yani bizim iki senedir beraberligimiz var bu zamana kadar ne misafirligie gittiklerini nede geldiklerini gördüm. 3 tane görümcem var onlarin bile arkadaslari yok bunlar sadece kendi kendiligine yasiyorlar.

Nisanimda bana hic bisey yapilmadi ne gorumcelerimden gordum birsey ne kaynanamsan.
Kendi tatlimi cikolattami bile nisanlimla beraber kendim süssledim ailemede güya onlar yapmis gibi yaptim. Aileme söylemek bile istemedim. Neyse onu unuttum. Sonra dogum gunum geldi ne arandim ne bisey aldilar. Hani almak degilde bir sicaklik bekliyor ister istemez insan. Ben bunu uzulerek nisanlima sorduktan sonra neden acaba boyle yapiolar diye nisanlim gidip ailesine kizmis dogum gunumden bir gun sonra bana kuru kuru bir msj yaziolr. Ben soyledikten sonra ne anlami kaldiki? Oyle degilmi?

Beni ne ariyolar ne soruyolar ben bu zamana kadar hep aradim özel günlerini hic unutmadim. Ama onlar bana hic deger vermediler.
Bi ara bulundugumuza bana sicak davraniyolar normal davraniyolar yani sevildigimi hissediyorum ama belkide sadece ben oyle hissetmek istedigim icin olabilirmi?

Nisanlim beni sevdiklerini söylior onlar oyle tuaflar bisey görmemisler diyor.
Ama acaba beni rahatlatmak icinmi soyliyordur.

Ben cok sikildim kizlar cok huzursuzum daha anlatilcak cok sey varda. Kisacasi ne kaynanam ne gorumcelerim biraey yapmior. Ailem bekliyor onlar bile sorar oldu.
Disardaki insanlar bile göriyor.
Öncelikle nişanlınla paylaştığın bir şeyi direk ailesine sorması hoş olmamış. Sen ara bozucu gibi gözüknmüşsün.
Bu haayatı sen ve nişanlın yaşayacak. Onun ailesi ve senin ailen her zaman arka planda kalacak.
Ana karakterler sizsiniz.
Sevmemiş olabilir,istememiş olabilir. Bunda senin bir suçun payın yoksa bence kafana takma derim

Nişanlınızın ailesi sizin doğum gününüzü biliyor muydu? Tarihi bilmiyor olabilirler,nişanlınız söylemeyi akıl edememiş olabilir.
Oğullarına para verip siz ikiniz gönlünüzdeki gibi ayarlayın,sizin istediklerinize göre olsun demiş olabilirler?

Ha ben beklemem arasınlar diye,neden aramadılar diye de dert etmem.bu kadar ufak detaylara takılırsanız çok yıpranırsınız.sonuçta genele bakmak lazım,size ilişkinize saygılılar mı . Eğer cevap evetse geri kalanı hiç düşünmemelisiniz.

Bir de aile içindeki durumlar,kendi hallerinde olmaları , görümcelerinizin arkadaşı olup olmaması sizi niye ilgilendiriyor ki? Aile içinde huzurlularsa ne ala. Misafiri olmayan aile tuhaf Mıdır yani?

Evet malesef haberleri vardi dogum gunumden.
Nisanlimin ailesi cok cimri hic bir zaman kendi ceblerinden ogullarina bisey odemediled. Nisanlim bile diyor cimriler diye.
Benim icin tuhaf sonucta bir söz vardir misafir evin bereketi diye. Benim annem bana boyle ögretti. Oyle insanlar asozial benim icin yedirmeyi sevmiyen kendi hallerinde insanlar.
:/

Evet malesef haberleri vardi dogum gunumden.
Nisanlimin ailesi cok cimri hic bir zaman kendi ceblerinden ogullarina bisey odemediled. Nisanlim bile diyor cimriler diye.
Benim icin tuhaf sonucta bir söz vardir misafir evin bereketi diye. Benim annem bana boyle ögretti. Oyle insanlar asozial benim icin yedirmeyi sevmiyen kendi hallerinde insanlar.
:/
Elbette misafirlik çok güzeldir,ama aile içinde ne olduğunu bilemezsiniz.belki akrabalarından,arkadaşlarından kötülük gördüler.kendi içlerine kapandılar.
Hadi böyle olmadı diyelim asosyal olabilirler,içine kapanık olabilirler bu onların kötü olduğunu göstermez.her insan,her aile farklıdır.

Son cümlenizi tam anlamadım ama genel olarak şunu ekleyeyim aile dediğiniz kurum emek ve yaşanmışlık ister.hop bu benim nişanlım artık ailemden diye bi şey aile kurumun doğasına ters bence,birbirinize tanıma şansı verin.

Back
X