Nişanlımın abisi ve karısıyla konuşmak istemiyorum.

Nişanlımdan ailesi yüzünden ayrılamam. Seviyorum zaten. Gelgelelim sorun yaşamakta istemiyorum. Ailesi tam baş belası. Bir şekilde üstesinden geleceğimi düşünüyorum.

Simdi ne soylesek bos gelecek sana,malum kafan asktan bir dunya ama sadece sunu bil bu kdr problemli bir aileden problemsiz bir koca cikmasi cok zor.. bazi hanimlar cok guzel yazmis aslinda bence de nisanlindan arkana bakmadan kac.. ama sen kizican bnm yorumumu okuyunca o da ayri :p

bence bilmiyorum nisanlini seviyorsun ama off ne bileyim cok cekersin sonra cünkü bu anlattiklarindan su olabilir kaynin ve karisinin gölgesi hep üstünüzde olacak kv onlara arka cikacak siz nekadar birbirinizi sevsenizde ilerde size yansiyacak ve bu kisir döngü böyle devam adip gidicek birdaha düsün derim ben

Dumura uğradım :53:

Safım benim ya işte biz kadınlar olarak bu hatayı yapıyoruz. Kv sana neden içeri gitmiyorsunuz dediğinde tek kelime bile etmemeliydin nişanlının arkasında durup kös kös bakacaktın.

Ben olsam o adamla bir daha konuşmazdım. Evine davet etme kesinlikle. Eşin ısrar ederse "bugün boğazıma sarılan yarın döver beni korkuyorum bu dengesizden ben" de.

Yani; bana kalırsa hepsi bir tuhaf aslına bakarsan evliliği bile bir gözden geçir derim sana :50:

Son düzenleme:
Kayınvaliden sana gerizekalı diyor,bırak seni,senin yanında nişanlına bile demesi abes.Bir de o kadının ağzına laf verdiniz şu bu diyor.Kaynın boğazını skıyor.Nişanlın da abisi senden özürdilemeden barışıyor.Sen daha nişanlıyken hangi ara kayınvalidenle bu kadar yüz göz oldun.Boşversene,hala evime gelsin mi gelmesin mi.kapımın eşiğinden giremez.Kimseye kendini iyi göstermek,milleti memnun etmek zorunda değilsin.Ya haddini bilecek,ya da tepkine razı olacaklar.

bu aile ilişkilerini dozenlemesl gerekenler, aile büyükleri sanırım kaynana fitne ve kavgaya sebep oluyor, ben çocuklara suç bulamam sen yinede eltinle iyi geçin , kötülükten fayda gelmez,siz akraba sayılırsınız

ıllada devam edeceksem ben olsam bu ılıskıye
nısanlımın
eltının bogazını sıkmasını isterdim bir kere bakalım ne olacak

Bir erkeğe ailesini kötülemeyeceksin, eşin kötülese bile hı hı diyip sadece dinleyeceksin yorumyapmayacaksın, kimseden kimseye laf taşımayacaksın, kaynanan yada birisi biri için yorum yaptığında ağızını aramak için söylüyor olabilirtemkinli olup, olumsuz birşey söylediğinde haklı olabilirsin ama birde onu dinlemek gerek diyip mesafeni koruyacaksın. Aslında hepiniz iyi insanlarsınız ama neden anlaşamıyorsunuz,, bu durum çok üzücü diyip iyi kız, olumlu kız olacaksın. Abisi yada yengesi bir laf söylediğinde seni üzdüğünde koşa koşa eşine anlatmayacaksın, bunun zamanını bekleyeceksin, doğru zamanı anlarsın zaten bana da bunu yaptı çok üzüldüm, sana yansıtmak istemedim ama laf açıldı diye söyledim diyip olaylardan haberdar edeceksin vs vs.. Abisiyle barıştığına çok sevindim, ailede küslük olmaz vs diyeceksin, yasaklar insana cazip gelir, sen görüşmeyelim dedikçe aşkı artar, sen onlara doğru it ki o kaçsın

Bir an teyzem konuşuyor gibi geldi inanır mısınız? Söz kesildikten sonra bir gün teyzem aldı beni karşısına işte aynen sizin cümlelerinizi söyledi.Ve ben şimdiden aynen böyle davranıyorum.Şimdiden bu sözleri kendime hayat felsefesi yaptım.

Konu sahibi arkadaşa da şunu söylemek isterim ki,durumu pekte objektif göremiyor olmanız gayet normal, umarım ilerisi sizin için hep aydınlık olur ancak eskilerin bir sözü vardır "perşembenin gelişi çarşambadan belli olur" diye, nişanlınız abisiyle barışabilir ben bunda herhangi bir yanlış görmedim, neden derseniz sonuçta kardeştir.Benim kendimden 8 yaş küçük bir kız kardeşim var, ona kızsam da, alınsamda o benim kardeşim,kanım canım ona birşey olursa benim yüreğim yanar.O yüzden abisiyle barışmasını çokta yadırgamadım, asıl yadırgadığım seni yüceltmemesi, en azından senden bir özür dilenmesini rica edebilirdi.Bu da yoksa, o zaman senin işin çok ama çok zorrrrr.Umarım kaldıramayacağın yüklerin altına girmezsin.

Görüşmek istemiyorum ama nişanlımdan ayrılmam. Annesiyle babasını da sevmiyorum zaten. Ben pek içlerine girmiyorum normalde. O gün istemeden tesadüfen orada bulundum yani bir arada bulunmuş olduk. Bu olay patlak verdi.

annesini babasını sevmiyorsun abisi senin boğazına sarılmıs ilk tanısmada..sen nişanlını sevsende nişanlın senin için agırlıgını koyması gerekirdi..
bnce ayılmalısın sadece nişanlılıkla olmuyor.düğünden sonra aile olucaksınız. çocuğunuz olucak.abisi amca olucak o zmn ne yapacaksın parka gidin mi diceksin???
iyi düşün yol varken dön..

gerizekalılık etmeyın ne demek yaaa? hangısını tutsan elınde kalır, bunu dıyen kv mı, elını havada bırakan nısanına gelmeyen eltı mı, bogazını sıkan kaynın mı, sıktıran nısanlın mı?? valla o adam kaynını oracıkta benzetmedıyse ben de arkana bakmadan kac derım... özür filan ıs gormez bence bu durumda, adam ılkınde elını sıkmıs, ıkıncı de gırtlagını.. ucuncuye allah kerım..

Back
X