Nişanlımın abisine tavrim yanlış mi

Arayıp sormayanı sende arayıp sorma

İyide sizle kavga etmiyorlarki. Sadece muhatap olmuyorlar. Sizde onlarla olmazsınız olur biter.
Nişanlınızda canını vermeyi Bırakırsa sorun çözülmüş olur.

Sizi henüz tanımadıklarina göre size neden tavır yapsınlar ki?
Belli ki kendi aralarında sorunları var. Siz neden bu duruma taraf olmaya çalışıyorsunuz?
Bence sizlik bir durum yok.

Yahu siz nişanlınız için bile 2 yılda toplamda 2 saat anca gördüm beni görmeye gelmiyor diye konu açmışsınız geçen aralıkta. Çok uzakta oturuyormuşsunuz. Onu bile 2 yılda 2 saat görmüşsünüz abisi yengesi niye gelsin sizin için daha nişanlınız bile gelmezken? Üstelik izinleri de yokmuş.

Ayrıca arkanızdan atıp tuttuklarını nerden biliyosunuz 1 günlük uzaklıkta oturan hiç görüşmediğiniz insanların?

Son düzenleme:
İşten kovulmak pahasına gelmeliydiler
Benim eltim de pandemi dönemi evlendi, bilet yoktu galiba o zamanlar şehirlerarası yasağı olduğu için. Keşke cumhurbaşkanımızdan özel izin alıp gideydim ayıp oldu

İzinleri yokmuş nişandan sonra da niye evlendin diye baski kuruyordu nisanlima
İzin çok geçerli bir sebep. Öz abisi için insan nişan tarihinde ayarlama yapardı, insanlar sizin nişanınız için istifa edecek değiller sonuçta. Niye evlendin diye baskı kuramazlar çünkü daha evlenmediniz.

İş arıyo başına. Belli ki onu ilgilendiren bi durum da yok. Zor bela burnunu sokacak. Kopunca da ağlamasın.

Arasalar nolcak ne geçecek elinize ki aranmayi bekliyorsunuz? Daha evli değilsiniz ki evlenseniz bile arama zorunluluklari yok. Beklentiyi düşürürseniz mutlu olursunuz. Böyle aramadı sormadı diye soylenirseniz bir iki susarlar sonra tepki gösterirler.

Asıl sorun onlarin aramamasi degil. Konu sahibinin dedikodusu yapiliyor, ama nisanlisi onlari savunuyor. Adalet saglayamayan adamdan ilerde sorunlu koca olur

Asıl sorun onlarin aramamasi degil. Konu sahibinin dedikodusu yapiliyor, ama nisanlisi onlari savunuyor. Adalet saglayamayan adamdan ilerde sorunlu koca olur
Nerede dedikodusu yapılıyor konuda göremedim, yorumlarda mi yazmışlar. Eğer öyleyse beni aramiyorlardan ziyade konunun, 'nişanlım beni savunmuyor, ben yokken benim hakkımda konusulmasina müsade ediyor napmaliyim' olması gerekmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…