- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
Getirin getirin konusu açılmadığında siz açın biraz daha dile getirinSürekli dile getiriyorum konusu açılınca
Arayıp sormayanı sende arayıp sormaNişandan bu yana ne abisi nede yengesi yani eltim ile tek kelime konusmuslugum olmadı ne aradılar ne sordular nede nişana geldiler.abisi ve yengesi aile ile de pek araları yok gibi pek gidip gelmezler yanlarına vs başka şehir olunca yani bende dile getirdim bunu ailesine aranamdim sorulmadim boşver bizide pek takmazlar diyolar geliştiriyorlar nişanlım ise abisi için canını verir yeğeni var onun için aynı şekilde çok çabalar arar sorar ama pek takmiyolar onuda şimdi de bişi olduğunda hemen savunur eder onu ne olursa olsun abim gibisinden ben şahsen aevmwdigimi dile getiriyorum yanlışmiyim onlara karşı tavırlı olmam yanlış mı
Neden gelmedikleri konusunda bir fikriniz yok mu, es geçmişsiniz de o kısmı?Sürekli dile getiriyorum konusu açılınca
Ne karisitiricam arkamdan atıp tutuyolar diye sinirim hiç konuşmam yok dedikodum yapılıyor sinirim bozulduSen bu aileyi çok karıştıracaksın
İzinleri yokmuş nişandan sonra da niye evlendin diye baski kuruyordu nisanlimaNeden gelmedikleri konusunda bir fikriniz yok mu, es geçmişsiniz de o kısmı?
Nişandan bu yana ne abisi nede yengesi yani eltim ile tek kelime konusmuslugum olmadı ne aradılar ne sordular nede nişana geldiler.abisi ve yengesi aile ile de pek araları yok gibi pek gidip gelmezler yanlarına vs başka şehir olunca yani bende dile getirdim bunu ailesine aranamdim sorulmadim boşver bizide pek takmazlar diyolar geliştiriyorlar nişanlım ise abisi için canını verir yeğeni var onun için aynı şekilde çok çabalar arar sorar ama pek takmiyolar onuda şimdi de bişi olduğunda hemen savunur eder onu ne olursa olsun abim gibisinden ben şahsen aevmwdigimi dile getiriyorum yanlışmiyim onlara karşı tavırlı olmam yanlış mı
Bunu nişanlınız çözemiyorsa bu evliliği bir düşünün derimNe karisitiricam arkamdan atıp tutuyolar diye sinirim hiç konuşmam yok dedikodum yapılıyor sinirim bozuldu
Siz nişanlı değil misiniz niye evlendin diyor?İzinleri yokmuş nişandan sonra da niye evlendin diye baski kuruyordu nisanlima
Öncelikle yedi aydır nişanlıyız üniversitenin son haftasında tanıştık uzaktan uzağa görüşmeden bir buçuk yıl sürdürdük ondan önce tanıyordum fakat yakın değildim kendisine bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nişanlandık yaklaşık iki senede toplasam iki saat anca gorebildim kendisini çünkü işinden dolayı hiç izni olmadı ve nişandan bu yana yedi aydır görmedim kendisi İstanbul'da aramızda 24 saat var bu sene düğün yapacagimiz için iznini düğünde kullanacak o gelemdigi için ben izmite geleyim ablamın yanına oraya grl bir günlüğüne seni gorebileyim dedim fakat bunu ne zaman dile getirdiysem izin yok o yok bu yok dedi de dedi sonra rapor alırım birgün dedi ablamda konuştu ablama karşıda yine izin yok falan dedi sonra bugün tekrar sorduğum da yine aynı şekilde nasıl olucak zor dedi bide niye geliyorsun ailem bayramda seni görmeye gelicek dedi sizce görüşmemek için bahane mi bunlar ben onun için 24 saat yol gidicem o ise benim için bir iki saat ayiramiyor gitmelimiyim yoksa
İzinleri yoksa nasıl geleceklerdi ki buna niye bu kadar bozuldunuz?İzinleri yokmuş nişandan sonra da niye evlendin diye baski kuruyordu nisanlima
İşten kovulmak pahasına gelmeliydilerİzinleri yoksa nasıl geleceklerdi ki buna niye bu kadar bozuldunuz?
Benim eltim de pandemi dönemi evlendi, bilet yoktu galiba o zamanlar şehirlerarası yasağı olduğu için. Keşke cumhurbaşkanımızdan özel izin alıp gideydim ayıp olduİşten kovulmak pahasına gelmeliydiler
İzin çok geçerli bir sebep. Öz abisi için insan nişan tarihinde ayarlama yapardı, insanlar sizin nişanınız için istifa edecek değiller sonuçta. Niye evlendin diye baskı kuramazlar çünkü daha evlenmediniz.İzinleri yokmuş nişandan sonra da niye evlendin diye baski kuruyordu nisanlima
İş arıyo başına. Belli ki onu ilgilendiren bi durum da yok. Zor bela burnunu sokacak. Kopunca da ağlamasın.Yahu siz nişanlınız için bile 2 yılda toplamda 2 saat anca gördüm beni görmeye gelmiyor diye konu açmışsınız geçen aralıkta. Çok uzakta oturuyormuşsunuz. Onu bile 2 yılda 2 saat görmüşsünüz abisi yengesi niye gelsin sizin için daha nişanlınız bile gelmezken? Üstelik izinleri de yokmuş.
Ayrıca arkanızdan atıp tuttuklarını nerden biliyosunuz 1 günlük uzaklıkta oturan hiç görüşmediğiniz insanların?
Arasalar nolcak ne geçecek elinize ki aranmayi bekliyorsunuz? Daha evli değilsiniz ki evlenseniz bile arama zorunluluklari yok. Beklentiyi düşürürseniz mutlu olursunuz. Böyle aramadı sormadı diye soylenirseniz bir iki susarlar sonra tepki gösterirler.
Nerede dedikodusu yapılıyor konuda göremedim, yorumlarda mi yazmışlar. Eğer öyleyse beni aramiyorlardan ziyade konunun, 'nişanlım beni savunmuyor, ben yokken benim hakkımda konusulmasina müsade ediyor napmaliyim' olması gerekmez miydiAsıl sorun onlarin aramamasi degil. Konu sahibinin dedikodusu yapiliyor, ama nisanlisi onlari savunuyor. Adalet saglayamayan adamdan ilerde sorunlu koca olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?